(P) Prima casă de pariuri din România care vine cu ajutor din suflet pentru suflet, în această perioadă

28-04-2020 11:43


advertorial

Ziua victoriei e aproape și vom fi din nou împreună, peste tot, așa cum suntem făcuți să fim.

Fiecare generație a avut momentul ei în care a trebuit să dea testul puterii colective. Împreună, oamenii au trecut prin războaie, prin foamete, prin sărăcie, prin dezastre naturale. A fost mult mai rău decât e azi și omenirea a învins mereu. Caracterele tari au rămas în picioare și ne-au dus întotdeauna un pas în față.

Azi este momentul în care speranța ne arată un viitor mai bun. Un viitor cu semeni mai atenți, mai responsabili, solidari și drepți. Vrem să fim toți în acest viitor frumos și să zâmbim autoritar când ne vom fi uitat în spate. Când vom fi înțeles că panica nu și-a avut rostul și că precauția a fost absolut necesară.

Asta e tot ce facem. Suntem precauți și înțelegem să ne bucurăm de acest timp pe care îl avem cu noi. Este timpul nostru și numai al nostru. Este ca înaintea unui meci important când trebuie să stai un timp să-ți clătești gândurile și să-ți scuturi emoțiile. Totul ca să te aduni cât mai bine și să fii 100% tu în teren. Curând, vom reîmpărți acest timp cu prieteni, cu rude, cu toți cei mereu lângă noi.

Împreună cu Asociația Joc Responsabil am creat liniile de telefon și chat-ul #mergemmaideparte pentru a fi siguri că îți putem fi de ajutor în cazul în care ai dubii că #totulvafibine. Specialiști în psihologie te vor ajuta să înțelegi și să treci peste momentele delicate generate de coronavirus și să elimini orice incertitudine despre un viitor frumos după această perioadă de distanțare socială.

Sună-ne la 0800.800.099 sau intră pe chat pe mergemmaideparte.ro dacă vrei să fim împreună și să vorbim, să te ajutăm cu un sfat sau cu o recomandare despre felul în care poți să vezi jumătatea bună a acestei situații în care suntem toți.

Suntem siguri că ne putem ajuta reciproc să fim mai puternici împreună. Pentru ca numai împreună putem toți să #mergemmaideparte. Rămâne cum am stabilit, da?

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57