(P) Prețul blaturilor de bucătărie de la Prowest – 3 factori de influență

Ultima actualizare: 17-03-2020 18:43
blat de bucatarie

Prowest, unul dintre principalii importatori de lastre și producători de blaturi de quartz și ceramică din România, are o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu, timp în care a reușit să își formeze o echipă de profesioniști, caracterizată prin seriozitate, meticulozitate și pasiunea pentru lucrul bine făcut.

De altfel, în cadrul acestei companii se pune accentul pe: calitate, atenție, selecție riguroasă, strictețe și perseverență, valori care contribuie la formarea prețului blaturilor de bucătărie de la Prowest. Acest cost mai include un aspect extrem de important, fără de care valoarea produselor în sine ar fi nulă: serviciile premium.

Dacă tot am început să vorbim despre costuri, în cele ce urmează vă dezvăluim care sunt cei mai importanți trei factori care influențează prețul produselor comercializate de această firmă.

Factorii care influențează prețurile blaturilor de bucătărie de la Prowest

Cu siguranță, caracteristicile principale pe care ar trebui să le aibă blaturile de bucătărie sunt următoarele: să fie rezistente, deosebite din punct de vedere estetic și montate corect. De altfel, acestea sunt și aspectele care influențează cel mai mult prețurile unor astfel de produse. Să revenim însă la Prowest!

1. Rezistența produselor

Sau, mai corect spus, a materialelor din care sunt realizate aceste suprafețe. Ei bine, înainte de a porni către magazin, este deosebit de important să ne informăm temeinic în legătură cu proprietățile materialului din care este realizat produsul pe care dorim să îl achiziționăm.

La Prowest, avem două dintre cele mai bune opțiuni: blaturi din quartz sau din ceramică. Ambele se remarcă la capitolul rezistență, comportându-se bine atât la temperaturi ridicate, cât și la zgârieturi, șocuri, pete sau mătuire.

Alegând un blat de bucătărie rezistent, vom scăpa de restricții și griji, iar activitățile specifice gătitului vor fi cu adevărat plăcute.

2. Aspectul estetic

Cea mai bună variantă pentru zona de lucru din bucătărie este un blat din ceramică sau quartz. Această alegere excelează nu doar la capitolele rezistență și funcționalitate, ci și la nivel estetic, aducând spațiului un plus decorativ.

Mai mult decât atât, un astfel de blat de bucătărie se poate transforma adesea într-un punct de atracție sau chiar într-o adevărată operă de artă. Dacă ceramica imprimă încăperii un aer grandios, distins și plin de farmec, quartzul compozit, disponibil în diverse texturi și culori, oferă amenajării un aspect îngrijit și elegant.

3. Serviciile de montaj și transport

La fel de importante sunt și serviciile complementare, măsurători la fata locului, transport și montaj. La Prowest, pe lângă o gamă variată de soluții pentru bucătării, ne stau la dispoziție și servicii asigurate cu responsabilitate, care vin în completarea acestor produse și datorită cărora ne putem bucura de produse impecabil montate și perfect funcționale.

Cu siguranță, nu oricine poate manevra cum trebuie un blat din quartz compozit sau ceramică de exemplu, ci doar o echipă de oameni capabili și responsabili, care a acumulat multă experiență în timp. Tot specialiștii trebuie să se ocupe de măsurători și montaj, operațiuni care necesită multă atenție și precizie. Așadar, pentru cei de la Prowest, profesionalismul reprezintă o valoare de bază, pusă la dispoziția clienților de la începutul proiectului, din faza de idee, și până la finalizarea acestuia.

Cei care consideră că prețul blaturilor din ceramică sau din quartz este prea mare, ar trebui să se gândească că nu plătesc doar produsul în sine, ci și munca unei echipe dedicate (care începe în momentul stabilirii proiectului și se termină odată cu implementarea acestuia, la locație).

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 19.00 – 22 Octombrie 2021

45:51
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!