(P) Premium Store a deschis cel de-al patrulea magazin la București


Ultimul update: Miercuri 04 Decembrie 2019 08:12
Data publicarii: Miercuri 04 Decembrie 2019 08:03
Categorie: a
Premium Store

Premium Store a deschis pe bd-ul Unirii 65, blocul G1, sector 3, cel de al patrulea magazin al rețelei de magazine de mobilă și electrocasnice în București.

În Premium Store este prezentată întreaga gamă de electrocasnice Bosch – aparate pentru gătit, mașini de spălat rufe și uscătoare, mașini de spălat vase, aparate frigorifice, roboți de bucătărie, aspiratoare și alte electrocasnice mici, la care se adaugă oferta de scule electrice pentru casă și grădină și scule electrice profesionale.

Prin ambianța modernă și serviciile ireproșabile din magazinele sale, Premium Store își dorește să atragă un public select care preferă diversitatea și inovația.

Lansarea magazinelor Premium Store în România face parte dintr-un plan îndrăzneț de extindere: prezența în toate orașele mari din țară până în anul 2020.

Astfel, conceptul Premium Store se va dezvolta prin deschiderea a 30 de magazine în toată țara, după cum urmează: 6 magazine în București, 2 magazine în Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța și Iași. Planul de extindere vizează deschiderea de magazine și în orașele: Ploiești, Oradea, Craiova, Galați, Pitești, Suceava, Bacău etc.

De ce Premium Store?

Marile lanțuri de magazine și canalele online nu vând bucătăriile împreună cu electrocasnicele incorporabile, așa cum facem noi. Chiar și în magazinele specializate de electrocasnice nu există o gamă suficient de largă destinată segmentului premium.

În același timp, lanțurile mari de magazine și online-ul nu oferă un nivel ridicat de servicii pentru clienți. De aceea, misiunea noastră este să oferim soluții inteligente de proiectare a unei bucătării moderne echipate cu produse de la Bosch, marca numărul 1 în Europa de electrocasnice (Sursa: Euromonitor, unități vândute 2018).

Magazinul Premium Store prezintă două mărci recunoscute pe plan mondial și local, brandul de electrocasnice Bosch și unul dintre cele mai renumite branduri de bucătării din Germania, Nolte.

Premium Store oferă posibilitatea de a testa aparatele Bosch în incinta magazinului și de a comanda ulterior atât electrocasnice Bosch, cât și bucătăriile de la Nolte, producător german de renume mondial. De asemenea, magazinul oferă și opțiunea de a vizualiza și comanda online pe www.premiumstore.ro Site-ul magazinului este găzduit pe o platformă modernă și performantă, facilitățile tehnice se îmbină cu grafica atrăgătoare, oferindu-le clienților o experiență plăcută şi unică.

Vă așteptăm cu drag pe pe bd-ul Unirii 65, blocul G1, sector 3, București. Dar și în celelalte 3 magazine Premium Store:
• Adresa: Strada Nicolae Caramfil, nr 87,bl. EKA, sector 1, Bucuresti
• Adresa: Șoseaua Stefan cel Mare, nr 30, bl 26, parter, sector 2, Bucuresti
• Adresa: Șoseaua Pantelimon, nr 286, bl. 41, parter, sector 2, Bucuresti

FULLSCREEN
(P) Premium Store a deschis cel de-al patrulea magazin la București
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO