(P) Pictorul Fericit - picturile pe numere ne oferă oportunitatea de a fi artiști talentați


Ultimul update: Marti 25 Februarie 2020 11:07
Data publicarii: Marti 25 Februarie 2020 11:03
Categorie: Advertoriale
(P) Pictorul Fericit - picturile pe numere ne oferă oportunitatea de a fi artiști talentați

Un concept inedit și interesant începe să devină un trend în zilele noastre – pictura pe numere.

Deja celebru peste hotare, în România abia prinde contur. Ideea este asemănătoare cu desenatul pentru oamenii mari, cărțile speciale ce au fost lansate și despre care specialiștii spun că ar avea efecte terapeutice. Relaxează și încântă desigur. În varianta picturii există și factorul artistic la mijloc.

Ce este, concret, pictura pe numere

 

Pe pânză de canvas tabloul, reprezentând o imagine din natură, un colț de rai sau un animal căci tematica este vastă, are o schița desenată. Ca și când un artist priceput a trasat schema. Așadar, mai rămâne doar să fie pictat. Vom observa pe toată suprafața pânzei șir de numere. Acestea corespund unei culori, așadar tot ce aveți de făcut este să aplicați culoarea potrivită la locul potrivit.

Astfel de tablouri sunt vândute în set cu toate accesoriile necesare. Spre exemplu unul din magazinele online de nișă, pictorulfericit.ro include în kitul ce poate fi achiziționat la preț ofertant pânza, setul de culori, precum și pensulele necesare. Culorile sunt de calitate, de densitate potrivită și acoperă perfect fiecare spațiu, astfel încât în final nu se vor observa dedesubt urme ale numerelor de ghidare. În plus, nu trebuie diluate. Sunt ușor de aplicat, direct din recipientul în care sunt și păstrate corespunzător.

Tot ce trebuie pentru a exersa talentul sau pentru a începe un hobby cu beneficii

 

În lumea stresantă în care trăim, cu un ritm alert, când avem nevoie chiar și de banale sfaturi care să ne amintească cum să trăim mai sănătos, este cert faptul că avem nevoie să ne ancorăm în liniște. Simțim nevoia de relaxare după orice zi de muncă. Ori astfel de scenarii pot fi fix ce trebuie pentru a începe preocuparea pentru un hobby cu beneficii.

Picturi pe numere - acest concept ce permite oricui să fie un mic pictor, este o activitate plăcută, relaxantă și pentru oricine, fie copii sau adulți. Nu trebuie să subestimați puterea pictatului. Deși aparent banal, vă provoacă cu maximă atenție și concentrare, să vă opriți din stres și să vă bucurați de timp pe care vi-l dedicați. Desigur, la final există și satisfacția maximă de a avea un tablou finit, perfect, ce poate trona oriunde în cămin.

Așadar, investim în orice, mai ales în relaxarea noastră, în timpul liber. Nu ne dăm însă seama că acesta trebuie fructificat. De aici și până la a începe un hobby precum pictatul nu este decât un pas. Din fericire regăsim și opțiuni comode pentru a putea picta perfect, cu minim de efort, dar maximum de satisfacție.

Cât costă picturile de acest gen

 

Prețurile diferă și veți găsi prin eshop-uri în mod special picturi pe numere pe grade de dificultate. Mărimile pot fi și ele un factor care influențează prețul. La Pictorul Fericit regăsim varianta de mărime unică, 40cm x 50cm, cu un preț unic. Puteți alege picturi recomandate pentru copii, pentru femei sau bărbați, cu peisaje, natură, orașe sau clădiri, printre altele.

Sursa: StirilePROTV

Tags: pictura,

VIDEO PROTVPLUS.RO