(P) Peste 1000 de produse de securitate in oferta Black Friday la Spy Shop


Ultimul update: Joi 14 Noiembrie 2019 13:25
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019 23:22
Categorie: a
spy shop

Ești nerăbdător sa vezi care sunt super ofertele? Black Friday 2019, cea mai așteptată campanie de reduceri a anului debutează la Spy Shop în 15 noiembrie și se întinde tot weekendul, până pe 17 noiembrie.

Spy Shop, magazinul online cu cea mai diversificata gamă de produse din industria de securitate și spionaj pregatește pentru acest eveniment peste 1000 de produse la preț redus, de care poți profita doar în cadrul acestei campanii.

Cu peste 50.000 de produse în portofoliu, Spy Shop organizează anual campania de Black Friday care atrage mii de clienți interesați de aceste tipuri de produse și generează vânzări de sute de mii de euro.

Anul acesta, de Black Friday la Spy Shop – vezi aici, în perioada 15 – 17 noiembrie se pregătesc reduceri super atractive cele mai importante categorii de produse: Camere și sisteme supraveghere video, sisteme alarmă cablu și wireless, automatizări porți, videointerfoane, control acces, antiincendiu, camere auto, microcamere, gadget-uri, echipamente spion optică sportivă și multe altele!

 

Printre produsele cu super prețuri amintim:
- Camere supraveghere de la 39.9 lei
- Sisteme supraveghere video de la 199 lei
- Sisteme alarmă wireless de la 275 lei
- Automatizări porți și garaj de la 499 lei
- Camere wireless de la 99 lei
- Camere auto de la 119 lei
- Sisteme antiefracție de la 359 lei

Pentru a fi totul mai simplu și pentru a ușura procesul de comandă îți recomandăm:
1. Sa-ți faci cont pe site
2. Să alegi produsele dorite
3. Să le adaugi în coș sau în lista de favorite
4. Să intri pe site vineri, imediat după ora 00

De asemenea e indicat să te abonezi la newsletterul Spy Shop și sa urmărești când ajunge e-mailul cu primele oferte!

Special pentru acest eveniment, Spy Shop a pregătit stocuri dedicate și substanțiale, atât la produsele premium cât și la cele medii, pentru satisfacerea cererii din piață. Atât pe partea tehnică, pregătirea serverului și a paginii dedicate, cât și pe cea de consultare și servisare, totul este pus la punct din timp astfel încât se pot prelua fără probleme atât comenzi telefonice cât și online.

Anul acesta, pentru evenimentul de Black Friday se asteaptă o creștere de aproximativ 40% a numărului comenzilor față de anul trecut.

Fiind o compania matură, cu peste 10 ani pe piață, Spy Shop încearcă an de an să inoveze și să se adapteze nevoilor clienților, oferind pe lângă produse și o serie de servicii post vânzare care vin în sprijinul consumatorului: asistență tehnică gratuită, retur în 30 zile, garanție extinsă, deschiderea coletului la livrare, discount-uri în funcție de vechime și comenzile anterioare, plata în rate și altele.

Spor la cumpărături!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO