(P) Pepsi este gustul de cola numarul 1 in Romania*

Ultima actualizare: 25-09-2015 07:02
Marea provocare Pepsi

Marea Provocare Pepsi, o initiativa fara precedent, a invitat pe perioada verii 100.885 de romani din toata tara sa aleaga, pe nevazute, gustul preferat de cola. Rezultatul acestui sondaj: 61,9% dintre ei au ales Pepsi.

Campania a avut loc in iunie-august in marile orase din Romania (Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Constanta, Timisoara, Pitesti, Sibiu, Alba-Iulia), in statiunile de vacanta de la mare, dar si la cele mai importante festivaluri de film si muzica din tara: Electric Castle si Transilvania International Film Festival, Jazz in the Park (Cluj), Summer Well (Bucuresti), Bucharest International Air Show (Bucuresti), SunWaves (Mamaia) si Liberty Parade (plaja Venus, Constanta).

La standurile Pepsi special amenajate, oamenii au fost invitati sa guste pe nevazute doua bauturi de tip cola si sa aleaga gustul care le place mai mult: peste 60% au ales gustul Pepsi. Rezultatele campaniei sunt comunicate si in cel mai nou spot TV Pepsi, difuzat pe principalele statii TV si online.

„Marea Provocare Pepsiˮ face parte din campania globala Pepsi Challenge, care a ajuns in tara noastra in aprilie. In campanie, fanii Pepsi din Romania au primit permanent provocari pe site-ul www.acceptaprovocarea.ro: de pilda, au fost invitati sa transmita un mesaj in univers sau sa isi faca un selfie „cu bot de rata”. Cei care s-au ridicat la inaltimea provocarii au primit si premii pe masura – de pilda, un bilet la festivalul Rock in Rio sau un loc in tabara de muzica a lui Marius Moga.

 

*Afirmatie sustinuta de calculul bazat pe inscrierile preferintelor participantilor peste 18 ani in numar de 100.885, cu privire la bauturile de tip cola degustate, prin completarea formularului electronic in cadrul aplicatiei "Marea provocare Pepsi".

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO