(P) Peroni Nastro Azzurro a inaugurat Casa di Peroni a Cafe del Mar


Ultimul update: Duminica 03 Iulie 2016 00:00
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2016 16:45
Categorie: Advertoriale

Peroni Nastro Azzurro a sarbatorit weekendul acesta inaugurarea Casa di Peroni a Cafe del Mar, spatiul care va gazdui, pe tot parcursul verii, evenimente inspirate de efervescenta si eleganta stilului italian.

 

Petrecerea de deschidere a noului spatiu a marcat startul unei veri pline de rafinament, fiecare detaliu amintind de atmosfera La Dolce Vita si de bucuria cu care italienii se bucura de serile petrecute alaturi de cei mai apropiati prieteni.

Aflata in Mamaia pana la finalul lunii august, Casa di Peroni a Cafe del Mar le propune vizitatorilor petreceri, expozitii de design si experiente culinare inedite, evenimente in care fiecare detaliu este inspirat de stilul italian.

Astfel, cel care ii vor trece pragul vor avea la dispozitie toate ingredientele de care au nevoie pentru a se bucura de seri in care stilul si bunul gust sunt in prim plan.

In cadrul petrecerii de inaugurare, vedeta serii a fost Peroni Piccola, noua sticla lansata de brand. Cu un design elegant, creat pentru a completa perfect cele mai efervescente petreceri, noua sticla promite sa fie ingredientul cheie al serilor de vara, petrecute la mare sau in oras.
 

Tags: peroni,

VIDEO PROTVPLUS.RO