(P) Pentru proaspetele mămici, cu dragoste de la Clessidra: modelarea corporală cu centuri postnatale

Ultima actualizare: 25-03-2020 15:16
Advertorial

Atât din dorința de a reveni la formele de odinioară, dar și pentru ca procesul de refacere să fie mai ușor, multe proaspete mămici își îndreaptă atenția spre centurile postnatale, articole de modelare corporală cu istorie.

Pentru că părerile vizavi de aceste opțiuni sunt astăzi împărțite, în întâmpinarea celor care doresc să susțină refacerea, retragerea burții implicit, într-un timp mai scurt, beneficiind de mai mult confort, vine Clessidra cu explicații și soluții pe măsură.

Centurile postnatale reprezintă o soluție în acest context, cu precizarea că în cazul fiecăreia rezultatele pot fi diferite. Susținerea acordată însă zonei nu este sub semnul întrebării, deci fiecare centură va îndeplini acest rol, conferind acest beneficiu abdomenului.

Pentru cele care au născut prin cezariană, lista opțiunilor este alta, la fel de complexă de altfel. Aceasta vizează nu doar centuri postnatale pentru corectarea zonei abdomenului superior și inferior, respectiv a pelvisului. După nevoie, proaspetele mămici se pot orienta și după centuri cu chilot, corsete postnatale confecționate din diverse materiale cu efect de termosudație, precum și body-uri speciale.

Modelarea corporală post naștere, cu ajutorul produselor de la Clessidra

Cum susține practic un astfel de produs procesul de refacere a corpului după o naștere naturală sau prin cezariană? O astfel de curiozitate este întâmpinată cu un răspuns care să lămurească orice mămică, oferit de Clessidra.

Rolul centurii este de a exercita o presiune moderată asupra abdomenului și a uterului, cu scopul de a susține refacerea acestuia, ajutându-l să revină la mărimea de odinioară. Dacă este necesar, mămicile pot opta pentru un model care cuprinde și zona șoldurilor, spre exemplu.

Pentru cazurile mai dificile, precum nașterile prin cezariană, există produse dedicate, care ajută la menținerea intactă a inciziei. Orice proaspătă mămică se poate bucura de un astfel de ajutor, atât de însemnat mai ales când postpartum sunt folosiți mușchii abdominali.

Centurile în mod deosebit sunt o recomandare în caz de cezariană, beneficiile directe ale acesteia fiind un plus pe care mămicile aleg să nu le treacă prea ușor cu vederea.
Prin purtarea lor, rata de recuperare poate fi mai rapidă. Acestea sprijină eficient abdomenul, ajutând la aplatizarea lui, precum și a coapselor.

De obicei tendința de îngrășare este accentuată în unele cazuri, motiv pentru care purtarea centurii va preveni din mărirea numărului de celule adipoase.

Oricare ar fi tipul de centură ales din lista de produse pentru modelare corporala de la Clessidra, mămicile se vor bucura de susținerea coloanei vertebrale, de fortificarea mușchilor.

Pentru că perioada de refacere este pentru multe dintre mămici o provocare, o centură potrivită va prelua din greutatea ei, prin comprimarea uterului. Această acțiune îl ajută să revină la mărimea inițială, totodată reducând din inflamație. Astfel și lichidul este mai eficient eliminat.

Despre cât este de sigur pentru o mămică ce a născut prin cezariană să poarte un astfel de produs pot afla cele interesate direct de la specialiști. Medicul este cel care poate face o astfel de recomandare, care este de altfel cu rol bine definit - de a susține refacerea organismului, reducând din presiunea și durerile resimțite după o naștere.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO