(P) Pariuri sportive – jocuri de noroc sau investiții inteligente?


Ultimul update: Sambata 22 Februarie 2020 18:03
Data publicarii: Sambata 22 Februarie 2020 18:00
Categorie: Advertoriale
pariuri sportive

Fenomenul pariurilor sportive ia amploare la nivel mondial, iar România ține pasul cu trendul la acest capitol.

În acest sens, un studiu realizat la început de an ne arată o creștere semnificativă, cu minim 20%, a jucătorilor care fac trecerea către mediul online.

Avantaje online vs pariuri clasice

 

În primul rând, jucătorii care fac trecerea către mediul online beneficiază de o mulțime de bonusuri pariuri sportive deoarece majoritatea operatorilor oferă acum pachete foarte atractive de bun venit.

Apoi, un aspect foarte important îl constiutie și evitarea drumului până la/de la agenție și evitarea cozilor pentru plasarea unui bilet.

Foarte multe case de pariuri online oferă posibilități multiple de depunere și retragere a fondurilor în și din contul de joc, de la card bancar și până la portofele electronice, iar tranzacțiile sunt procesate într-un timp foarte scurt.

Dar cel mai important aspect rămâne posibilitatea jucătorilor de a plasa pariuri LIVE, chiar în timpul desfășurării meciurilor, de pe telefonul mobil, tabletă sau desktop.

Pariorii „smart” investesc pe termen lung și evită riscul

 

De curând am stat de vorbă cu domnul Cătălin Mihalache, autorul singurului masterclass de pariuri sportive din România, „Puterea Cotelor”, și am aflat că pariorii next-level tratează fenomenul cu maximă seriozitate, deoarece posibilitățile de profit generos pe termen lung chiar există.

„E o pâine de mâncat din pariuri sportive dacă le abordezi corect! Există diferite metode de pariere, majoritatea preferă să mizeze pe biletul zilei la pariuri clasice, dar ca să reușești într-un domeniu, trebuie să te documentezi temeinic. Cea mai bună soluție la îndemâna pariorilor din România la momentul actual este oferită de BETFAIR, de altfel singura bursă de pariuri sportive licențiată în România. Jucătorii pot plasa pariuri împotriva altor pariori din întreaga lume și pot obține cote mult mai bune în Betfair Exchange decât cele oferite de casele de pariuri care își aplică și o marjă de câștig proprie.

În Exchange fiecare meci are piețe diferite pentru opțiunile de goluri sau rezultat final, dar pentru pariorii care vor să își încerce norocul și la alte pariuri speciale precum numărul de cartonașe, lovituri de colț sau minutul înscrierii primului gol, Betfair le oferă și varianta clasică de Sportsbook, unde se pot combina mai multe meciuri pe același bilet și se poate paria chiar și pe suma numerelor de pe tricourile marcatorilor :) Evident, scopul celor care caută să obțină un profit cât mai bun pe termen lung, este să evite pe cât posibil factorul de risc, acumulând cât mai multe informații despre meciurile pe care vor să parieze.”

Piața de pariuri online din România este reglementată, iar jucătorii pot apela oricând au de rezolvat o dispută cu un operator la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Pentru anul 2020 se preconizează o nouă creștere a numărului de jucători care vor face pasul dinspre mediul offline către mediul online.

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO