(P) Parenting modern într-o lume digitalizată

Da Vinci Kids

Se spune că e nevoie de un sat întreg pentru a crește un copil. În lumea digitală în care trăim, „satul” este disponibil acum pe un ecran, sub forma aplicațiilor educative.

Gadgeturile de azi, cu ecranele lor luminoase, sunetele și faptul că se întâmplă ceva nou la fiecare atingere atrag copii ca un magnet. Mai mult, intuiția și ușurința cu care găsesc jocul sau accesează videoclipul preferat pe telefonul oamenilor mari este uimitoare.

Tehnologia pe care tânăra generație o îmbrățișează cu atâta ușurință reprezința pentru mulți părinți o contradicție. Pe de-o parte, ne dorim să creștem o generație modernă, oferindu-i toate avantajele de a se adapta unei lumi în continuă schimbare. Pe de alta parte, este normal să ne îngrijoreze durata și expunerea la un conținut inadecvat, care poate distorsiona realitatea copiilor nostri și percepția lor față de sine.

Nu există o cale magică spre echilibru. Dacă tot nu putem întrerupe contactul copilului cu tehnologia, nu mai bine îl inspirăm să profite la maximum de avantajele acesteia? Cu toții ne dorim ca butonarea unui telefon să se transforme într-o oportunitate de a învăța ceva nou sau de a deprinde noi abilități.

Acum, întrebările MARI care aprind curiozitatea celui mic își găsesc răspunsul în noua aplicație educativă Da Vinci Kids, disponibilă și în limba română.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Dedicată copiilor cu vârste între 6 și 12 ani, aplicația redefinește modul în care aceștia pot învăța, oferind ore întregi de divertisment educațional, fără reclame, fără conținut nedorit.

Cu umor și imaginație, Da Vinci Kids îi încurajează pe cei mici să experimenteze și să gândească neconvențional, explorând o gamă variată de jocuri și videoclipuri educative premium care abordează știința și tehnologia, natura, învățarea emoțională socială, matematica, ingineria, arta și multe altele. Toate acestea într-o singură aplicație.

Aplicația oferă fiecărui copil superputerile cunoașterii, creativității și curiozității. Cum functionează jocurile video, Origami sau cum arata școala în Grecia Antica sunt doar câteva dintre subiectele care se regăsesc în cele 2500 de videoclipuri educative și interactive disponibile, care îi vor captiva și inspira să afle răspunsuri pe cele mai diverse teme: How it Works, Știință și Tehnologie, Lumea din jurul nostru, Natură și faună, Artă și mestesuguri, Abilități sportive, Istorie și descoperire.

Datorită design-ului atractiv si intuitiv, fiecare copil își poate personaliza experiența Da Vinci Kids în funcție de interesele personale. Personajele aplicației, numite „Oomee”, prind viață pe ecranul telefonului și țin pasul cu personalitatea celui mic. Fie că vor să fie astronauți sau skateboarderi, oameni de știință sau exploratori, există un Oomee pentru fiecare.

Cu siguranță poți găsi în fiecare zi noi modalități creative de a te distra cu cei mici. Însă cum ar fi dacă ai combina jocul cu educația? De la vânători de vechituri la odisee spațiale, jocurile disponibile în aplicație fascinează copiii în timp ce acumulează abilități de matematică, rezolvare de probleme, strategie, logică și memorie.

10 specialiști în asigurarea conținutului sunt responsabili de evaluarea fiecărui joc, emisiune video și TV care apare în aplicația Da Vinci Kids pentru a se asigura că oferă o valoare educațională reală, atrăgând și amuzând în același timp copiii.
Copii învață cel mai bine atunci când se distrează, iar aplicația

Da Vinci Kids oferă un mediu modern cu un conținut educational curat, ce poate fi savurat de întreaga familie.

Descoperiți împreună o lume a posibilităților, descarcând acum aplicația din App Store sau Google Play!

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.