(P) Parcului20, singurul proiect rezidențial smart-home din România. Cum arată apartamentele „inteligente”?


Ultimul update: Marti 26 Februarie 2019 08:35
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2019 07:06
Categorie: a
Parcului 20

Lucrările la ansamblul Parcului20, dezvoltat de Cordia România, încep în luna februarie 2019.

Încă din etapa de construcție, apartamentele din proiect, dintre care peste jumătate se încadrează în plafonul de preț pentru TVA 5%, sunt echipate cu sisteme smart-home de ultimă generație. Situat la doar șase minute de mers cu bicicleta de parcul Herăstrău, proiectul rezidențial oferă și alte facilități deosebite viitorilor săi locatari. Care sunt acestea?

Complexul rezidențial Parcului20, situat în zona Expoziției din nordul Bucureștiului, la șase minute de mers cu bicicleta de parcul Herăstrău, este cel mai recent proiect Cordia România și singurul din România ale cărui apartamente sunt echipate cu tehnologie Gewiss, sisteme smart-home dezvoltate de unul dintre liderii pieței de profil. Gewiss are o experiență de aproape aproape 50 de ani în furnizarea de tehnologii pentru dezvoltări imobiliare, cu accent pe eficiența energetică și ușurința în utilizare.

Sistemele smart-home integrate ale celor 469 de apartamente ale ansamblului rezidențial sunt configurate pentru a asigura control, securitate și economii ale consumului de energie. Ele pot fi adaptate oricărei preferințe personale direct de pe telefon sau de pe tabletă prin intermediul aplicației ușor de utilizat, cu interfață simplă și intuitivă.

În plus, beneficiarii se bucură și de economii privind costurile de întreținere ulterioare ale sistemelor smart-home. Spre deosebire de majoritatea soluțiilor de pe piață, Parcului20 oferă sisteme deschise cu un grad mare de fiabilitate și flexibilitate, în care diferitele componente pot fi înlocuite, îmbunătățite sau suplimentate cu ușurință fără a influența restul funcțiilor.
Printre alte elemente diferențiatoare ale ansamblului Parcului20 se numără grădina privată de 3.000 de metri pătrați, parcare pentru biciclete, grădină yoga și echipament outdoor pentru calistenia. Parcului20 este situat într-o zonă cu acces facil la mijloace de transport în comun, precum autobuze, tramvaie și metrou.

Comunitatea Parcului20 deja se conturează! Peste 20 de rezervări au fost semnate în ultimele două luni, de la studiouri și apartamente cu două camere până la duplexuri cu cinci camere. Și tu poți alege unul dintre apartamentele disponibile în 30 de configurații, mai ales că mai mult de jumătate dintre acestea se încadrează în plafonul de preț pentru TVA 5%.

Pentru mai multe detalii și programări pentru vizionare vizitați site-ul Parcului20 sau contactați-ne la numărul de telefon 075 777 55 11.

FULLSCREEN
(P) Parcului20, singurul proiect rezidențial smart-home din România. Cum arată apartamentele „inteligente”?
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Echipa României, premiată pentru "Cele mai bune praline" la Concursul Mondial de Patiserie, Gelaterie și Ciocolaterie

11:44
Mihai Trăistariu, între celebritate și austeritate

Mihai Trăistariu: "Este o bătălie cruntă, am făcut acele poze pentru că nu mă mai auzeam"


13:42
Mihai Bobonete împreună cu gașca din Las Fierbinți, despre viața din spatele celebrității

Bobonete: "Celebritatea nu m-a luat prin surprindere, eram pregătit"


14:09
Echipa "România, te iubesc" lansează cartea "Ne facem bine"

Cartea "Ne facem bine", o antologie de fapte văzute și vorbite la "România, te iubesc"


10:23
Nașterea naturală sau cezariana: Ce alegem?

Anca Vereanu: "Anestezia epidurală ajută mama pe parcursul travaliului"


17:35
Vica Blochina, față în față cu detectorul de minciuni

15:19
Diana Ungureanu a părăsit bucătăria MasterChef. Finala se decide între Ionuț, Alina și Cezar

04:34
Iluzie sau un preparat impecabil? Chef Ettore Botrini a oferit un moment culinar deosebit, care i-a fascinat pe concurenții rămași în competiție

07:32
Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, s-a demachiat în direct La Măruță

13:09
PROFA s-a tatuat

05:22