(P) P&G sprijina educatia tehnica, o noua sala de clasa moderna pentru elevii din Urlati


Ultimul update: Luni 19 Iunie 2017 05:05
Data publicarii: Vineri 16 Iunie 2017 11:15
Categorie: Advertoriale
Procter & Gamble

Scoala tehnica revine la viata cu ajutorul companiilor care sprijina educatia.

E si povestea clasei de meserii din Urlati, Prahova, care s-a nascut din dorinta Procter and Gamble de a se implica in viata comunitatii in care o parte dintre angajatii sai isi desfasoara activitatea.

Astfel, Procter & Gamble si Habitat for Humanity Romania isi continua parteneriatul inceput in 2013 si anunta extinderea Liceului Teoretic "Brancoveanu Voda" din Urlati, judetul Prahova, cu o noua sala de clasa. Datorita sprijinului financiar al companiei si implicarii angajatilor P&G, aceasta va fi construita si dotata pentru a permite elevilor sa desfasoare cursurile practice si sa atinga excelenta in domeniul in care se specializeaza.

Clasa de meserii cu specializarea electronist-automatist a reusit deja sa se impuna drept una care face performanta. Concursurile nationale castigate in fata unor licee de profil ori participarea cu rezultate bune la competitii tehnice, sunt doar cateva exemple in acest sens.

Acest nou proiect face parte din angajamentul P&G fata de comunitatea locala din Urlati, unde compania este prezenta cu una dintre cele mai moderne fabrici de produse pentru ingrijirea parului. Noua sala de clasa completeaza o serie de alte activitati care vizeaza sprijinirea educatiei, precum acordarea de burse celor mai buni elevi. Constructia a fost posibila si datorita sustinerii venite din partea autoritatilor locale si a Liceului teoretic din Urlati. Mai mult, 80 de voluntari, aganjati P&G, vor fi implicati in diverse faze ale proiectului.

Incepand cu 2013, P&G si-a unit fortele cu Habitat for Humanity Romania pentru a ajuta familiile cu venituri mici sa obtina o locuinta, prin sprijin financiar si prin voluntariatul angajatilor sai de la sediul central din Bucuresti si de la fabrica din Urlati, Prahova. In ultimii 4 ani, aproximativ 200 de voluntari P&G au lucrat pentru a construi case care au gazduit 20 de familii. P&G si Habitat for Humanity Romania isi continua parteneriatul pentru a ajuta tinerii elevi sa aiba acces la educatie, ceea ce ii va conduce spre un viitor mai bun.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO