(P) OTP Leasing - soluția ideală pentru dezvoltarea afacerii tale

Ultima actualizare: 10-06-2022 15:05
otp leasing
StirilePROTV

Vrei să-ți dezvolți afacerea? Ai nevoie de autoturisme, utilaje sau diferite alte bunuri? Una dintre cele mai eficiente și solicitate soluții de achiziționare este leasingul financiar.

OTP Leasing oferă acest serviciu companiilor din România care doresc să investească, fără a afecta capitalul afacerii.

Printr-un contract de leasing financiar, businessul poate achiziționa bunurile de care are nevoie, în rate lunare, semestriale sau sezoniere. Pe toată perioada contractuală, bunurile solicitate rămân proprietatea OTP Leasing, iar firma ta va avea dreptul de folosință asupra acestora. La finalul contractului și după plata valorii reziduale, bunurile vor intra în proprietatea ta.

De ce să alegi OTP Leasing?

OTP Leasing România sprijină companiile care activează la nivel național să susțină proiecte pe termen lung. Pentru că specificul fiecărui sector de activitate presupune și nevoi diferite pentru dezvoltare, pe site-ul https://www.otp-leasing.ro/ vei găsi un portofoliu variat de bunuri care pot fi contractate de către persoane juridice și persoane fizice autorizate.

Cu o experiență de 15 ani în domeniu, OTP Leasing le oferă clienților beneficii personalizate, în funcție de specificul de activitate. În acest context, îți poți crea un plan personalizat prin care să utilizezi resursele financiare proprii într-un mod flexibil, dar și să le redirecționezi către dezvoltarea altor investiții.
Vrei finanțare simplu și rapid?

OTP Leasing știe că timpul este cea mai prețioasă resursă într-o afacere, iar din acest motiv, îți pune la dispoziție un serviciu online pentru aprobare 24/7. Cum funcționează? Intri pe site-ul companiei și verifici dacă poți primi finanțare prin leasing financiar pentru compania ta. După completarea câmpurilor, primești instant estimarea de avans și perioada maximă pentru care poți solicita leasing financiar.

De asemena, tot pe site-ul companiei OTP Leasing, vei găsi un calculator online, cu ajutorul căruia vei primi estimări pentru costurile contractuale. Serviciul este complet gratuit și îți permite să faci singur diferite simulări, pentru a ajunge la formula de calcul ideală pentru tine. Ce vei afla? Avansul minim, perioada maximă de contract, valoarea ratei lunare, avansul, valoarea reziduală, dobânzile sau comisioanele percepute.

Ai întrebări despre leasingul financiar?

Tot pe site-ul companiei, Eliza, chatbotul echipei OTP Leasing, te va ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie. Fie că vrei răspunsuri specifice sau detalii generale despre leasingul financiar, Eliza îți va acorda suport gratuit 24/7.

Soluția de tip self-service a fost creată în urma nevoilor recurente ale clienților și potențialilor clienți OTP Leasing. De asemea, asistentul virtual susține debirocratizarea și eliminarea timpului de așteptare pentru răspunsuri referitoare la leasingul financiar.

OTP Leasing România sprijină companiile în procesul de dezvoltare și menținere cu oferte personalizate de finanțare pentru diferite bunuri. Pentru a avea o predictibilitate cât mai corectă asupra sumelor pe care trebuie să le restitui, poți fosi instrumentele online disponibile pe site-ul companiei. În acest fel, te vei asigura că finanțare este una profitabilă pentru afacerea ta.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO