(P) Orsini lansează colecția de bijuterii de lux România Special

31-10-2019 16:03


Orsini lansează colecția de bijuterii de lux România Special - 1

Colecția de bijuterii "ROMÂNIA SPECIAL" reprezintă un omagiu adus României de către casa de bijuterii Orsini din Italia, Valenza.

Bijuteriile Orsini, inclusiv cele din colecția de față, sunt lucrate manual de mari maeștri bijutieri, cu dragoste și îndemânare, din aur de 18K, cu diamante și pietre prețioase, oferind o atenție deosebită detaliilor și finisajelor.

Inspirată din portul popular românesc, colecția de bijuterii "ROMÂNIA SPECIAL" a fost lansată pe 30 octombrie 2019, anticipând sărbătorirea de anul acesta a 30 de ani de la eliberarea de sub comunism și a 101 ani de la Marea Unire din 1918.

Colecția este formată din 4 seturi cu design unic - cercei cu diamante și pietre prețioase, brățări cu diamante și pietre prețioase, inele cu diamante și pietre prețioase și lănțișoare cu diamante și pietre prețioase, toate lucrate manual din aur de 18K, cu finisaje excepționale.

Portul tradițional românesc, atât de drag nouă, a inspirat de-a lungul timpului mari designeri internaționali precum Dior, Valentino, Tom Ford sau Yves Saint Laurent. Iată ca a venit și rândul unei case de bijuterii internaționale să exprime grandoarea frumoasei moșteniri culturale românești într-o maniera unică și emoționantă.

Orsini este o casă de bijuterii din Italia, Valenza, cu tradiție încă din 1970. Bijuteriile Orsini sunt întotdeauna lucrate manual și, asemenea unor opere de artă, reprezintă acele comori pe care le porți cu dragoste și care vor transcende peste generații cu valoare sporită.

Prezente în Europa și pe întregul mapamond în peste 500 de puncte de vânzare, bijuteriile Orsini sunt disponibile în România din anul 2012 prin intermediul magazinului online Orsini.ro.

Sursa: Pro TV

Tags: orsini,

VIDEO PROTVPLUS.RO