(P) Orange România continuă seria iniţiativelor „Fiecare gest contează”

04-06-2020 20:44


Orange România continuă seria iniţiativelor „Fiecare gest contează”, campanie de sprijin a comunității în contextul crizei generate de Covid-19.

Îşi uneşte forţele cu Fundaţia Orange şi Salvaţi Copiii pentru a susține accesul la educație online pentru elevii și profesorii din medii vulnerabile.

Resurse mobilizate de către cei trei parteneri: 2.000 de tablete echipate cu servicii de internet, acces gratuit și nelimitat la internet pentru 2 luni pentru 30.000 de elevi și profesori din peste 100 de școli primare și gimnaziale din România, webinare gratuite pentru profesori pentru folosirea platformei Digitaliada.ro și trafic gratuit de date la accesarea celor peste 2.000 de resurse educaționale din platforma www.digitaliada.ro până pe 1 septembrie 2020.

De la închiderea școlilor, 42,4% dintre copiii din mediile vulnerabile nu au avut acces la cursurile online. Acest fapt se datorează în special lipsei echipamentelor necesare sau a conexiunii la internet.

În acest context, Orange România a extins seria de acțiuni în sprijinul comunității din această perioadă, pentru a susține accesul la educație online pentru cât mai mulți elevi. Inițativa face parte din campania ”Fiecare gest contează” și este derulată alături de Fundația Orange și Salvați Copiii.

În cadrul acesteia, 2000 de elevi din medii defavorizate beneficiază de tablete echipate cu internet, iar 30.000 de elevi și profesori din peste 100 de școli primare și gimnaziale din România au primit acces gratuit si nelimitat la internet pana la finalul scolii. În plus, profesorii au parte de webinare gratuite pentru folosirea platformei de învățare online Digitaliada a Fundației Orange, și trafic gratuit pentru accesarea resurselor educaționale până pe 1 septembrie 2020.

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57