(P) Orange extinde pachetul Orange Home la nivel national


Ultimul update: Sambata 10 Septembrie 2016 07:28
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2016 13:11
Categorie: Advertoriale

Dupa lansarea din Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, Orange extinde la nivel national, in zonele urbane, serviciile de internet fix prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa.

Pachetul Orange Home include servicii de internet prin fibră optica cu viteze de pana la 1 Gbps, optiuni de televiziune prin cablu digital sau prin satelit, optiuni de voce fixa si solutii pentru monitorizarea si controlul locuintei.

Astfel, clientii au la dispozitie un pachet competitiv de servicii telecom pentru acasa, ce ofera utilizatorilor servicii la aceeasi calitate recunoscuta de clientii Orange care utilizeaza serviciile de comunicatii mobile.

"Serviciul va fi furnizat in peste 90 de orase din romania 10.52 si clientii nostri vor avea oportunitatea sa selecteze un singur furnizor pentru toate serviciile de telecomunicatie din casa lor. Prin asta ii ajutam sa intergreze tehnologia in viata de zi cu zi la toate interactiunile, la cumparare, la instalare sau asistenta aduce garantia calitatii inalte Orange”, a spus Liudmila Climoc, CEO Orange Romania.

 

Tags: orange,

VIDEO PROTVPLUS.RO