(P) Oferă terasei un aspect boem cu ajutorul unei marchize electrice retractabile

Ultima actualizare: 10-12-2019 12:06
ad

Când te gândești la marchize pentru balcoane și terase cu siguranță îți vin în minte elegantele brutării sau patiserii din Paris și orașele provinciale din Franța.

Marchizele oferă o atmosferă caldă, protectoare, primitoare, colorată și boemă sau modernă construcțiilor unde sunt montate.

Marchizele pot fi amplasate în diferite locuri în funcție de preferințele utilizatorului. De exemplu, ele pot fi montate la verande sau ferestre pentru a oferi un plus de protecție împotriva razelor de soare puternice și precipitațiilor de peste an, sau la intrările în spațiile comerciale pentru a un aspect chic.

Marchizele sunt o soluție eficientă de umbrire a unui spațiu și printre punctele lor forte se numără și faptul că nu au nevoie de autorizație pentru a fi amplasate în locul dorit spre deosebire de alte tipuri de sisteme și structuri.

Marchizele retractabile electrice, o soluție eficientă în domeniul construcțiilor

 

Există nenumărate motive pentru alegerea marchizelor ca sisteme de umbrire, dar în acest articol am făcut o listă cu cele mai comune dintre ele pe care vă recomandăm să le aveți în vedere atunci când comparați această soluție cu altele similare. De asemenea, rețineți faptul că marchize care au toate calitățile enumerate mai jos sunt disponibile pe site-ul eurotenda.ro, de unde pot fi comandate la cele mai convenabile prețuri.

#1 O gamă variată de culori

La Eurotenda puteți alege marchize dintr-o gamă largă de culori și modele disponibile. Astfel, în funcție de preferințe, puteți crea în interior atmosfera pe care v-o doriți, aducând în încăpere o lumină caldă cu ajutorul culorilor deschise, sau sobră prin folosirea de culori închise. În plus, chiar și în cazul complexurilor comerciale unde nu aveți permisiunea de a schimba proprietățile fațadei clădirii în care locuiți, puteți să vă exprimați gusturile și personalitatea prin alegerea unor marchize care să vă reprezinte. Există de asemenea, mai multe tipuri de design din care aveți posibilitatea de a-l alege pe cel care vă reprezintă. O marchiză cu margini ondulate va da locuinței dumneavoastră sau construcției unde o amplasați o imagine desprinsă parcă din scenele de film sau cărțile de colorat. Și oe de altă parte, o marchiză cu marginea dreaptă va oferi terasei pe care o acoperă un look modern, orientat către funcționalitate.

#2 Materiale impermeabile de înaltă calitate

Materialul din care sunt confecționate marchizele Eurotenda conține teflon, motiv pentru care nu permite trecerea apei și de asemenea, este imun la acțiunea mucegaiului.

#3 Durată medie de utilizare mare

Dacă optați pentru marchize retractabile de pe site-ul Eurotenda, vă veți bucura de o lungă perioadă de utilizare fără niciun fel de incidente. Durata medie de utilizare pentru astfel de marchize este cuprinsă între 8 și 10 ani, timp în care țesătura nu va suferi modificări, protejând spațiul de soare și ploaie la fel de eficient ca în prima zi după montare. Marchizele sunt o soluție excelentă de umbrire chiar și pentru apartamentele situate la ultimul etaj unde balconul este deschis. Spre deosebire de un acoperiș fix care se depreciază odată cu trecerea timpului din cauza acțiunii precipitaților abundente, marchiza se întreține ușor și se protejează eficient datorită faptului că puteți să o strângeți imediat atunci când se anunță vânturi puternice sau zăpadă.

#4 Umbră la comandă

Marchizele Eurotenda pot fi folosite doar atunci când aveți nevoie cu adevărat de un spațiu umbrit. În timpul zilelor caniculare de vară în care doriți să petreceți câteva ceasuri pe terasă răcorindu-vă la umbră, în adierea vântului, tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe un buton și acoperișul mult visat apare de nicăieri. De asemenea, pe timpul toamnei sau iernii când lumina zilei devine din ce în ce mai puțină și vă doriți o cameră cât mai luminoasă, puteți apăsa pe același buton, iar marchiza dispare la adăpostul ei până la primele raze ale soarelui puternic de vară.

#5 Montare imediată

De la comanda marchizei dorite și până în momentul în care puteți să vă bucurați de ea din plin, nu durează decât câteva zile. Ea se montează foarte rapid și este mult mai simplu să optați pentru un astfel de sistem decât să construiți un acoperiș pentru care aveți nevoie de o mulțime de autorizații și trebuie să vă confruntați cu birocrația impusă de lege.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO