(P) O soluție practică de destresare - fotoliile profesionale de la Masatto

Ultima actualizare: 10-03-2020 10:39
advertorial

Într-o lume în care alergarea după cele de trebuință pentru un trai mai bun pare că nu se mai sfârșește, momentele de pauză, de detașare de la toate sunt tot mai rare.

Un factor care își pune puternic amprenta asupra sănătății noastre este stresul, la rândul lui fiind declanșat de tot felul de situații. Uneori sarcinile prea dificile de îndeplinit la locul de muncă, problemele din familie și alte astfel de aspecte influențează peste măsură starea de bine sunt mai mult decât corpul uman poate suporta.

Metodele de destresare aplicate de-a lungul timpului par să nu mai dea randament astăzi, când poverile vieții sunt tot mai copleșitoare. Lucrurile pot fi uneori mai ușor de soluționat însă decât se așteaptă cei mai mulți. Rezolvarea nu vine printr-o minune, ci optând pentru metoda potrivită de relaxare.

Iată că sesiunile desfășurate cu fotoliile de masaj performante pe care Masatto le pune la dispoziția publicului larg astăzi sunt o abordare interesantă, spre care se orientează tot mai mulți români. Beneficiile care însoțesc aceste evoluții tehnologice sunt numeroase și reprezintă un real răsfăț. În funcție de modelul ales, tehnicile de masare incluse pot transforma orice experiență de relaxare într-un adevărat răsfăț.

Fotoliul potrivit, soluția pentru destresare și relaxare

 

Masatto este un magazin complex, care dispune de modele performante de fotolii de masaj și scaune, sub producție proprie, precum Polaris, Vega, Sirius, Elektra, Zeta, etc. Fiecare înglobează funcții care promit să ducă relaxarea la următorul nivel, reprezentând desigur și un boost de energie pentru corp, o doză de beneficii.

Atunci când starea fizică este excelentă și psihicul se va bucura pe urma acestui fapt. Ei bine, o sesiune eficientă de masaj poate însemna mai puține dureri de spate, diminuarea celor de gât, o respirație îmbunătățită, nivel de endorfine crescut, prevenția artritei degenerative și lista poate continua. Mai ales în cazul celor cu un stil de viață sedentar, ce presupune lucrul la birou, astfel de ședințe de masaj sunt un real avantaj și nu doar pentru efectele sale în procesul de destresare, dar și pentru cum influențează condiția fizică.

Fotoliile înglobează tehnici de masare cu efecte deosebite asupra circulației sanguine, a limfei, a tensiunii, dar și a condiției de rigiditate a mușchilor. Legat de acest din urmă beneficiu, un masaj potrivit poate reduce din spasmele musculare. Întregul corp se va bucura de mai multă flexibilitate, deci implicit și o stare fizică mai bună.

Alte avantaje, de asemenea cu impact benefic în procesul de destresare, sunt sporirea capacității de atenție, îmbunătățirea puterii de concentrare, un tonus psihic însemnat îmbunătățit. Pe termen lung, sesiunile de masaj realizare în cadrul fotoliilor speciale de la Masatto se traduc printr-o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Mai puțin stres înseamnă un stil de viață mai sănătos, cu beneficii pe toate planurile.

Cei interesați de o astfel de metodă modernă, performantă de destresare pot viziona modelele de fotolii disponibile pe masatto.ro sau pot programa un test într-unul din showroom-urile din țară, ale căror locații se regăsesc online.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO