(P) O revizie BMW corectă se realizează într-un service specializat!

(P) O revizie BMW corectă, se realizează într-un service specializat!
StirilePROTV

Unii oameni cred că întreținerea autovehiculelor constă în umplerea rezervorului de combustibil, schimbarea ocazională a uleiului sau trecerea acestuia prin spălătoria auto din când în când.

 

Cu toate acestea, există o listă întreagă de sarcini pe care ar trebui să le îndepliniți pentru a vă menține mașina în stare bună.

Periodic, mai ales dacă autoturismul prezintă anumite semne de oboseală, este recomandat să luați în considerare un service autorizat, astfel încât să se realizeze o verificare generală, precum și realizarea unor eventuale reparații dacă este cazul.

Întreținerea corectă a unui autovehiculului nu numai că îi mărește performanța, ci și economisește bani pe care altfel i-ați putea cheltui pentru reparații scumpe.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Unul dintre obiectivele principale ale întreținerii vehiculului dumneavoastră este menținerea acestuia într-o stare bun, astfel încât să poată garanta și toată siguranța necesară în traficul rutier.

La urma urmei, este mai bine să ai grija și să întrețineți o mașină din timp prin reparații mici și accesibile, decât să necesite reparații uriașe, pentru simplul fapt că ați lăsat problemele să se agraveze.

Obiectivul ar trebui să fie acela de a menține numărul de reparații la un nivel minim, ceea ce vă oferi mașinii dumneavoastră o viață mai lungă. Deci, asigurați-vă că verificați în mod regulat nivelurile de lichide, frânele, luminile, presiunea anvelopelor, bateria și așa mai departe.

Menținerea vehiculului dumneavoastră economisește bani și în alte moduri. De exemplu, puteți prelungi durata de viață a bateriei mașinii, dacă veți fi atenți la folosirea consumatorilor, în special pentru momentul în care motorul este oprit.

Un alt exemplu, este reprezentat de schimbarea uleiului din motor. În timp, uleiul acumulează tot felul de impurități și își pierde din proprietăți. Astfel, dacă uleiul nu este înlocuit în funcție de specificațiile date de producătorul auto, motorul poate fi distrus în totalitate.

Este de menționat și faptul că, mașină bine întreținută se poate bucura de o valoare mult mai mare în cazul în care se dorește revânzarea sa. Acest lucru este valabil mai ales atunci când sunt menținute corespunzător, nu numai din punct de vedere tehnic, ci și din punct de vedere estetic la interior sau la exterior.

Având în vedere acest lucru, spălarea și lustruirea mașinii este cheia unui aspect atrăgător al oricărui autoturism, deoarece îl face să arate exterm de bine.

Inclusiv consumul este direct influențat de starea autoturismului, astfel că, dacă vă doriți nu doar o mașină sigură și care să vă poată transporta pe orice distanță, ci vă doriți să investiți un minim de cheltuieli în combustibil, trebuie să întrețineri corect bunul dumneavoastră.

În cele din urma, ne dorim cu toții vehiculele să ne servească bine și să aibă o durată lungă de viață - dar și siguranță este importantă. Așadar, trebuie să respectați inclusiv recomandările producătorului despre umflarea anvelopelor, umflarea necorespunzătoare poate duce la apariții și explozii, ceea ce poate duce la pierderea controlului și la accident.

Încercați pe cât posibil să țineți evidența tuturor intervențiilor pe care le realizați asupra mașinii, să verificați periodic nivelurile de lichide și așa mai departe și să vă deplasați cu autoturismul la un service autorizat atunci când este nevoie. Procedând astfel, vă veți asigura că mașina dumneavoastră va rula la performanțe maxime, indiferent de situație.

În concluzie, este nevoie de timp și bani pentru întreținerea corespunzătoare a unui vehicul, dar este o investiție care vă va economisi mai mult pe termen lung, sporind în același timp siguranța dumneavoastră și a pasagerilor dumneavoastră.

Un brand auto extrem de cunoscut și care se întâlnește frecvent pe străzile din Romania, este BMW. În special datorită istoriei deosebite a brand-ului, a fiabilității și a performantelor motoarelor, producătorul german se bucura de un real succes, la nivel global.

Un autoturism BMW, poate necesită o atenție ceva mai deosebită, astfel că, pentru o revizie BMW corectă, veți avea nevoie de mâna unui mecanic priceput și pasionat de această meserie.

O soluție foarte bună pentru toți posesorii de BMW, este reprezentată de apbservice.ro. Apelând la serviciile celor de la APB Service veți putea găsi personal calificat în domeniul mecanicii și în ceea ce privește autoturismele BMW, având o experiență în spate, de peste 15 ani, fiind o echipă care cunoaște extrem de bine brand-ul german.

Doar dacă veți apela la serviciile APB Service, veți putea cunoaște adevărata calitate a acestei echipe de profesioniști, deoarece aici lucrează ingineri specializați în autoturismele BMW.

De asemenea, nu este recomandată alegerea unui service neautorizat, și cu atât mai mult nu este deloc recomandată opțiunea pe care foarte mulți oameni o aleg doar pentru că este mai ieftină, doar în aparență mai ieftină, adică aceea de a merge la un mecanic „de cartier” deoarece acesta nu beneficiază de sculele și aparatura dintr-un service autorizat și nici nu veți beneficia de o garanție pentru piese și pentru manopera.

Daca nu veți alege un service autorizat de la bun început, puteți constata faptul că, problema s-a remediat doar temporar. Într-o astfel de situație, legal vorbind, nu veți putea trage la răspundere mecanicul respectiv.

O lucrare efectuată de mântuială, nu va rezista mult timp și poate duce pe parcurs, inclusiv la defectarea altor componente. Astfel, acea economie făcută, se poate transforma defapt în costuri suplimentare considerabile.

Recomandarea noastră este APB Service pentru autoturismele BMW, iar dacă veți apela la această echipa de profesioniști, veți beneficia atât de garanție pentru piesele sau componentele înlocuite, precum și pentru manoperă.

Astfel, fiind un service autorizat, dacă veți beneficia de garanție, orice problemă ulterioară fie cu piesele, fie cu manopera, se va rezolva simplu și rapid. Este uman să greșim, însă, tot umană este și recunoașterea unei greșeli și remedierea acesteia.

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Au început înscrierile pentru cursurile de IT gratuite dezvoltate de Digital Stack în cadrul Atelierului de Șanse
(P) Au început înscrierile pentru cursurile de IT gratuite dezvoltate de Digital Stack în cadrul Atelierului de Șanse

Atelierul de Șanse revine și în 2024 cu o serie diversă de cursuri și workshopuri de IT gratuite realizate de Digital Stack.

(P) Ghidul complet al articolelor de pescuit pentru începători
(P) Ghidul complet al articolelor de pescuit pentru începători

Pășirea în lumea pescuitului poate fi la fel de entuziasmantă cât este de intimidantă pentru începători.

(P) Nu rata aceste oportunități când ești student
(P) Nu rata aceste oportunități când ești student

Sunt mai multe oportunități care se ivesc de obicei atunci când ești student, de aceea este important să profiți de toate aceste oportunități.

 

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.