(P) Noul Ford Fiesta a ajuns in Romania. Clientii pot alege intre patru versiuni diferite

Ultimul update: Luni 17 Iulie 2017 07:18
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2017 20:35
Categorie: a

Noul Ford Fiesta, cea mai avansata masina de clasa mica din Europa, a ajuns in Romania.

 

Spre deosebire de generatiile anterioare, clientii vor putea alege acum intre patru versiuni diferite: varianta premium Vignale, sportivul ST-Line, versiunea stilata Titanium si varianta Active. Gama de versiuni disponibile este cea mai ampla si mai versatila din intreaga istorie de 40 de ani a acestui model.

Oricare varianta ai alege, te vei bucura de o masina cu un look elegant, al carei interior ergonomic ofera noi optiuni de personalizare, inclusiv dotari premium cum ar fi acoperisul panoramic din sticla cu deschidere culisantă sau volanul incalzit.

Fiesta este primul model Ford echipat cu sistemul de detectare a pietonilor, un pachet care poate contribui la prevenirea coliziunilor pe timp de noapte si de asemenea, primul model care integreaza un sistem audio premium B&O PLAY.

Sistemul de conectivitate SYNC 3 este integrat cu ajutorul ecranului tactil de inalta definitie cu diagonala de pana la 8 inch.
O gamă simplificată de motoare Euro 6 sofisticate - diesel si benzina - ofera performante ridicate si un consum eficientizat pentru o experienta dinamica de top in aceasta clasa, reducand in acelasi timp costurile de utilizare.

Astfel, clientii pot opta in cazul noului Ford Fiesta fie pentru mult premiatul motor Ford de 1.0 l EcoBoost in variantele de 100, 125 si 140 de cai putere, iar cei care prefera motoarele diesel, au acum posibilitatea de a alege intre un motor 1.5 TDCi de 85 cai putere, respectiv 120 cai putere.

Incepand de vineri, noua Fiesta este disponibila acum in toate showroom-urile Ford, iar toti cei interesati se pot adresa dealerilor Ford din tara pentru oferte personalizate.

Mai multe detalii legate de preturi si oferte speciale puteti gasi accesand site-ul www.ford.ro.

 

Tags: Ford,

VIDEO PROTVPLUS.RO
medlife
(P) Cum poate bursa de la București să-ți dezvolte afacerea. Studiu de caz: MedLife
(P) Marea aventură LEGO se întoarce
(P) A.E.D.E: "Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov ascunde documentele de autorizare ale poluatorului de la groapa Glina"
(P) Groapa de gunoi Glina, o nouă poluare cu iod radioactiv
(P)Lidl România şi-a îmbunătăţit cu 17% strategia de management al carierei în 2018 şi a obţinut certificarea "Top Employer"
Consumatorii Bergenbier sunt eroii pădurilor de brad
Telekom Romania
(P) Telekom joacă în prima ligă, cu o reţea mobilă foarte bună
(P) Mobiup propune primul configurator 3D pentru accesorii de telefoane mobile
Tânăra din România care ajută una dintre cele mai sărace comunități din țară
Banca Transilvania: Noua taxă este o naţionalizare a profiturilor și va crea dezechilibre grave în sistemul bancar
Clever: premieră românească în Europa centrală în mobilitate urbană
Asociaţia "Mausi" a transformat un teren plin de gunoi din Galaţi într-un parc sportiv