(P) Nou! ApiLand lansează Mierea cu fulgi de aur, o premieră absolută în România


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 15 Decembrie 2017 11:35
Categorie: a
miere apiland

ApiLand, compania cu cea mai variată gamă de produse apicole din România, lansează astăzi o noutate absolută în România - Mierea cu fulgi de aur, perfectă pentru un cadou exclusivist, ce surprinde prin gustul, aspectul şi proprietăţile sale.

Aceasta este disponibilă în ediție limitată pe www.apiland.ro, iar livrarea se face doar în perioada 18-19 decembrie.

Cuprinde magia sărbătorilor într-un cadou rafinat și impresionează-i cu adevărat pe cei dragi sau pe partenerii de afaceri, cu strălucirea fulgilor de aur într-un singur produs - Mierea cu fulgi de aur.

Mierea cu fulgi de aur conţine miere crudă de salcâm şi fulgi de aur alimentar de 23 kt. Datorită compoziţiei sale complexe, mierea crudă de salcâm este un excelent tonic pentru organism, întăreşte imunitatea, combate oboseala şi are efect antioxidant, iar fulgii de aur alimentar de 23 kt potenţează efectul antioxidant al mierii, ajutând la regenerarea celulelor şi contribuind la eliminarea stresului. Mai mult decât atât, aceasta este folosită cu succes şi ca tratament cosmetic anti-îmbătrânire, deoarece are un puternic efect hidratant şi antioxidant, prevenind astfel apariţia ridurilor şi redând aspectul luminos şi tânăr al tenului.

Iarna aceasta ai grijă de sănătatea și de frumusețea ta cu produse 100% naturale - la ApiLand găsești 4 pachete special pregătite pentru acest sezon!

Profită de ultimele zile pentru a plasa o comandă pe www.apiland.ro sau telefonic la 0371 78 00 78. Grăbește-te, livrarea se face doar în perioada 18-19 decembrie!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO