(P) Motorola revine pe piața de telefoane premium cu motorola edge+

Ultima actualizare: 29-06-2020 10:25
motorola
StirilePROTV

La sfârșitul lunii aprilie, Motorola anunța lansarea familiei edge prin modelele motorola edge și motorola edge+, două telefoane care promiteau să depășească limitele în ceea ce privește performanța și designul.

Pentru cei care așteptau întoarcerea Motorola pe segmentul telefoanelor premium, trebuie spus că motorola edge+ este de-acum disponibil în România, la precomandă, la prețul de 4.999 lei, în magazinele online Altex și Orange.

Motorola edge+ vine echipat cu specificații tehnice de top, beneficiază de un design rafinat și oferă o experiență premium cumpărătorilor, prin parteneriatul cu Velante Officiale, brandul românesc de huse de telefon și accesorii din piele de lux. Astfel, la precomanda modelului edge+, clienții primesc cadou o husă din piele de piton, care poate fi personalizată pentru a oferi un plus de unicitate telefonului. Motorola a optat pentru un proces de precomandă diferit, exclusivist, care conectează utilizatorul motorola edge+ cu un accesoriu elegant, care îi poartă amprenta personală. Parteneriatul cu Velante Officiale are ca punct de referință atenția acordată fiecărui detaliu, husele fiind finisate impecabil de către artizani pricepuți.

Potrivit primelor materiale despre edge+, telefonul are tot ceea ce îți dorești de la un dispozitiv premium. Beneficiază de tehnologie de top și oferă cea mai bună performanță 5G, cel mai avansat procesor de pe piață, Qualcomm® Snapdragon™ 865, o baterie rezistentă și un sunet puternic.

Cel mai performant smartphone lansat de Motorola până acum promite și o experiență de utilizare deosebită. Pasionații de fotografie și creatorii de conținut vor aprecia sistemul de camere și capabilitățile video ale telefonului, pentru că motorola edge+ se apropie cel mai mult de calitatea foto-video profesională specifică DSLR-urilor.

Camera principală cu senzor de 108MP are cea mai mare rezoluție inclusă vreodată într-un smartphone și, fizic, este de aproape trei ori mai mare decât senzorii de 12MP utilizați pe smartphone-urile emblematice de până acum. În plus, sistemul triplu, versatil, de camere foto oferă câte un obiectiv pentru fiecare cadru. Cu zoom-ul optic cu rezoluție înaltă pe obiectivul telephoto de 8MP se pot surprinde detaliile cărora nu le acordai prea multă importanță până acum. Iar cu obiectivul cu unghi ultra-wide de 16MP ai cadre mai largi, la fel cum cu ajutorul Macro Vision poți surprinde fiecare detaliu al subiectului – fie că este vorba de detaliile florilor sau a unor colțuri de natură, diverse texturi, picături de apă sau monede.
Pentru iubitorii de video-uri incredibile, de calitate excepțională, motorola edge+ oferă înregistrare 6K și cea mai avansată stabilizare video disponibilă la nivelul industriei. Totul pentru ca să poți surprinde și cele mai fine detalii, indiferent de condițiile de lumină, pentru a crea conținutul dorit, ce va fi apreciat de toți prietenii.

Mai mult decât atât, cu ajutorul noii caracteristici video snapshot se pot face fotografii la rezoluție înaltă de 20 MP în timpul filmării. motorola edge+ promite să ofere cea mai bună cameră foto disponibilă pe un smartphone, tocmai pentru a crea o experiență de creare de conținut ireproșabilă, cu cadre excepțional de clare.

În relația cu smartphone-ul, pe lângă un display bun, sistem de camere de top și autonomie, tot mai mulți utilizatori își doresc să aibă o experiență audio perfectă atunci când urmăresc video-uri online sau se uită la serialele preferate. De aceea, Motorola a colaborat cu Waves Audio, compania deținătoare a premului Technical Grammy pentru expertiză și inovație audio, pentru a oferi utilizatorilor edge+ cea mai bună calitate a sunetului.

Motorola edge+ este cu siguranță unul dintre cele mai interesante telefoane ale anului, despre care se va mai scrie mult, mai ales pentru că reprezintă pariul Motorola pentru întoarcerea pe segmentul de telefoane premium, de tip flagship.

Mai multe informații despre noul edge+ puteți găsi și pe site-ul oficial Motorola.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO