(P) MokaTrans, alegerea cea mai sigura pentru a trimite colete Romania – Anglia

advertorial

Experientele cu firmele de transport ajung sa fie de multe ori unele total neplacute, atat in ceea ce priveste livrarile nationale, cat si cele internationale catre anumite tari in care se afla o comunitate mare de romani.

Iar acest lucru se intampla fie din cauza intarzierilor nejustificate, a preturilor total nerealiste sau a modului deplorabil in care coletele ajung la destinatie.
   Pentru a nu te mai lovi de asemenea situatii dezamagitoare, iti recomandam sa faci cunostinta cu compania MokaTrans pentru a livra colete Romania – Anglia. Rapid si in siguranta, coletul tau va fi transportat in Anglia fix asa cum iti doresti!

De ce MokaTrans?

   Compania MokaTrans a fost infiintata relativ recent, in anul 2014, insa inca de la inceput a urmarit sa ofere clientilor sai servicii de transport calitative. Scopul deschiderii acestei companii a fost acela de a facilita legatura romanilor ramasi in tara cu rudele plecate in Anglia prin preluarea si livrarea prompta a coletelor.

   Calitatea serviciilor este cea mai buna reclama pentru viitorii clienti, iar MokaTrans tine cont de acest aspect cu fiecare transport pe care il face. Pentru a te convinge ca aceasta este firma de transporturi de care ai nevoie, iata pentru inceput care sunt beneficiile punctuale pe care ti le ofera:

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

   1. Timpul este cu siguranta principalul tau inamic in ziua de astazi, astfel incat deplasarea pana la un punct de colectare pentru a lasa coletul ar prezenta poate un efort suplimentar. Si, tocmai pentru a eficientiza tot acest proces, un reprezentant al companiei va veni la adresa specificata de tine pentru a ridica coletul si il va livra direct destinatarului.
   2. Acoperire mare, atat la nivel national cat si in Marea Britanie, inclusiv zonele mai putin accesibile.
   3. Coletul tau nu are o limita de greutate impusa. Pornind de la 1 kg si chiar pana la ordinul tonelor, poti impacheta cate obiecte doresti.
   4. Coletul tau va fi in mare siguranta pe parcursul transportului cu MokaTrans. Insa, in cazul in care se intampla ca un pachet sa fie deteriorat, acesta va fi decontat de catre companie.
   5. Pretul reprezinta un criteriu important pentru multe persoane, de aceea firma are o grila de costuri corecta si avantajoasa. Pentru o estimare cat mai precisa a pretului pentru livrarea coletului tau, nu trebuie decat sa completezi formularul de pe https://mokatrans.ro cu informatii privind dimensiunea acestuia: inaltime, latime, lungime si greutate.

   Daca ai nelamuriri sau intrebari privind modul in care acest serviciu functioneaza – de la plasarea comenzii, ridicarea de la usa ta si pana la livrarea propriu-zisa, le poti adresa direct reprezentantilor companiei. Telefonic, prin e-mail sau chiar pe pagina de Facebook, acestia iti vor raspunde in cel mai scurt timp.

   Livrarea coletelor poate fi realizata intr-un mod civilizat chiar si de catre companiile din Romania, important este insa sa alegi cea mai buna firma cu care sa colaborezi!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.