(P) Mobiup propune primul configurator 3D pentru accesorii de telefoane mobile

Mobiup

Simplifică-ți viața, economisește timp! Mobiup propune primul configurator 3D pentru accesorii de telefoane mobile.

Tot mai mulți dintre noi aleg varianta cumpărăturilor online, pentru a câștiga timp, mai ales, dar și pentru că opțiunile sunt mult mai multe. Dacă mai există o rezervă pentru unii, este legată de cele mai multe ori de riscul ca obiectul dorit să nu fie chiar așa cum l-ai visat.

Cum ar fi însă să poți să și probezi ceea ce cumperi și să fii astfel sigur că nu vei fi nevoit să returnezi produsele? Deja lucrurile se simplifică, iar tehnologia depășește de multe ori imaginația noastră, realitatea virtuală cucerind tot mai mult teren.

Accesoriile ne reprezintă aproape în aceeași măsură ca mărcile pe care le alegem pentru dispozitivele mobile, genți ori pantofi. Ne ajută să ne contruim un stil, să ne identificăm în mulțime, vorbesc despre noi...

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Iar pentru a face alegerile potrivite, avem nevoie nu doar de specificații tehnice și de acces la date precum variante de culoare, texturi și rezistență, trebuie să știm dinainte cum se armonizează toate acestea cu smartphone-ul și chiar cum ”le simțim”. Sigur că asta nu mai este la fel de simplu în mediul virtual, dar aplicația propusă de Mobiup, configuratorul 3 D pentru accesoriile de telefoane mobile, te duce mai aproape decât ai visat atunci când vrei să îți personalizezi dispozitivul mobil.

Configuratorul funcționează asemeni unei aplicații VR unde vezi efectiv cum arată telefonul tău cu sau fără carcasă, care dintre modele i se potrivește cel mai bine sau cum poate fi ascuns conținutul unui ecran cu o folie privacy.

Totul este foarte simplu: intri pe mobiup.ro, cauți în configurator modelul telefonului - vei găsi cele mai recente modele de la iPhone, Samsung, Huawei și Nokia, iar anul acesta vor fi disponibile în jur de 20 de modele și aproximativ 200 de accesorii. Următorul pas este selectarea culorii telefonului, apoi cauți accesoriile de care ai nevoie (carcase ori folii de protecție), putând să îți analizezi telefonul 360°.

Dacă ai nevoie de o folie de protecție, alegi modelul și selectezi culoarea, dacă vrei o folie privacy, poți roti telefonul pentru a vedea din ce unghi ecranul telefonului tău nu va mai oferi informații celor din jur. Poți chiar să vizualizezi independent accesoriile, selectând "ascunde telefonul", iar la fel de bine poți elimina, pe rând, accesoriile adăugate și reveni la forma de bază a telefonului.

Pentru alegerea unui capac Cellara, cauți categoria de produs în configurator apoi selectezi culoarea și tipul de carcasă. Poți aplica modelele Crystal, Classic, Soft și Dots, în culorile și texturile în trend anul acesta, probându-le așa cum ai proba o haină într-un magazin. Și gândește-te că dacă ai merge într-un magazin fizic pentru accesorii de telefoane mobile, uneori ar putea fi complicat, dacă nu imposibil, să testezi câteva zeci de forme și de culori.

În varianta virtuală, totul depinde doar de tine, de timpul pe care vrei să îl acorzi identificării accesoriilor care ți se potrivesc perfect. Și totul ca într-o joacă, pentru că acest configurator 3D de la Mobiup este util și amuzant în același timp.

Economisești timp, îți ușurezi viața!

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI

HONOR a lansat de curând noul smartphone Magic6 Pro.

(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara
(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Hunedoara, județul Hunedoara.

(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)
(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)

Fiecare generație Zenbook redefinește conceptul de ultraportabil, păstrând intacte principiile care au consacrat această serie emblematică.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.