(P) Mesaje de dragoste romantice și amuzante pentru Valentine's Day

16-02-2021 14:25


(P) Mesaje de dragoste romantice și amuzante pentru Valentine's Day

Iubirea vine din suflet, așa că de Valentine's Day și cadourile pe care le dăruiești trebuie să vină tot de acolo.

 

Acum este momentul perfect pentru a-i arăta persoanei de lângă tine cât de mult o apreciezi, dar și pentru a-i spune toate sentimentele și gândurile pe care le ai vis-à-vis de ea.

După ce alegi buchetul de flori perfect pentru jumătatea ta, urmează un pas foarte important și anume un mesaj de dragoste cu valoare emoțională puternică.

Știm că nu toți oamenii se pricep în a alege cuvintele potrivite pentru a-și exprima sentimentele, de aceea, astăzi, ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu câteva idei de texte romantice și amuzante pe care le poți dărui.

Femeilor le plac astfel de surprize și au grijă că aceste biletele sau felicitări să fie păstrate cât mai mult timp. Colecționează amintiri pe care să le recitești cu drag și dragoste și peste ani.

 

Amuzament și romantism la pachet

 

Textele banale nu aduc nici un zâmbet și nici nu fac inima să tresară. Un simplu ”Te iubesc” nu mai este nici la modă, nici pe placul femeilor moderne. Iată câteva idei de texte din care te poți inspira pentru a face femeia de lângă tine să zâmbească:

• ” Nervii ne ajută să simțim tot ce se întâmplă în viață…de asta m-am căsătorit cu tine.”
• ” Azi nu mă joc Fifa, stau cu tine.”
• "M-am uitat în portofel și era gol, m-am uitat în buzunar și am găsit doar cateva monede, m-am uitat în inima și te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!"
• ” Ești obosită? Eu ți-am zis să nu mai alegi noapte prin visele mele.”
• "Cand mă uit la soare, te vad pe tine: cand mă uit la luna te vad pe tine: cand mă uit la mare, te vad pe tine! Da-te la o parte din fata mea!"
• ” Deseară te aștept în pat…vreau să facem o bătaie cu perne”.

 

Mesaje romantice de Valentine's Day

 

Poate că amuzamentul nu este de tine sau nu îți place să glumești cu lucrurile serioase precum este iubirea. În continuare îți vom prezenta și câteva mesaje romantice perfecte pentru jumătatea ta:

• "Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca sa ti-o demonstrez îmi trebuie toată viața!"
• "Daca-mi dai șansa de a-ti demonstra ca suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viața sărbătorind Ziua Îndrăgostiților cu tine!"
• “Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”
• “Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”
• “Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

Cu un astfel de mesaj, cu siguranță vei reuși să-ți impresionezi iubita. Alege aranjamente florale de la Maison d'Or ca surpriza ta să capete efect și bucurați-vă împreuna de cea mai frumoasă zi a îndrăgostiților.

 

Sursa: StirilePROTV

Tags: mesaje,


VIDEO PROTVPLUS.RO