(P) Mergi la cumpărături în plin sezon? Iată 3 must have-uri pentru garderoba ta

Dată publicare: 27-01-2020 15:47
Dată actualizare: 27-01-2020 15:55


Mergi la cumpărături în plin sezon? Iată 3 must have-uri pentru garderoba ta

Dacă vrei să nu dai greș în sezonul friguros în ceea ce privește domeniul vestimentar, ar trebui să ții cont de câteva dintre cele mai utilizate articole în rândul doamnelor.

Așadar, acest articol îți va prezenta idei pe care le poți utiliza atunci când mergi la cumpărături și vrei să-ți achiziționezi ceva nou pentru garderobă, precum diverse haine noi care să te ajute să fii la modă și, în același timp, pregătită pentru vremea mai rece, care, adesea, creează probleme în rândul doamnelor ce nu pot decide ce să poarte.

Iată 3 articole vestimentare pe care trebuie neapărat să le ai în garderobă
 

1. Maleta

Aceasta este una dintre cele mai des întâlnite modele de bluză groasă pe care o poți purta în sezonul cu temperaturi mai reci. Unul dintre motivele principale pentru care este atât de des întâlnită ar fi faptul că oferă confort, căldură și, totodată, eleganță prin simplitate. Poate fi purtată fie cu pantaloni, fie cu fustă și arată bine în ambele situații. Specialiștii recomandă ca acestea să fie achiziționate în culori cât mai neutre. Datorită aspectului lor, mai precis zona gâtului, care este plină, nu mai ai nevoie de prea multă complexitate, cum ar fi cea oferită de prezența unui print.

2. Palton

În cazul în care, în viața de zi cu zi, preferi să te îmbraci elegant sau ai un job de așa natură încât ești nevoită să o faci, este bine de știut faptul că în garderoba ta trebuie să existe cel puțin un palton. Culoarea acestuia poate fi una diversă, tocmai datorită contextului în care poate fi purtat.

Dacă ai abordat o ținută care nu are în compoziția ei prea multe nuanțe, deci nu este încărcată, poți obține un artificiu stilistic prin abordarea unei astfel de haine care să aibă o culoare îndrăzneață, precum roz pudră, albastru închis sau chiar verde. Dacă, în schimb, nu ești adepta unora prea deschise și vrei un look cât mai serios, poți aborda cu succes un ceva cu un colorit cât mai închis, precum maro, gri sau chiar negru.

Dacă ești interesată de acest tip de articole, le poți verifica pe cele de pe deppo.ro, de unde poți alege dintr-o gamă variată pe cea potrivită.

3. Jeans clasici

Acest tip de jeans a fost, este și cu siguranță va rămâne unul dintre cele mai dorite modele de pantaloni existenți pe piață. Orice doamnă trebuie să aibă câteva perechi în garderoba personală, deoarece pot fi asortați cu numeroase lucruri și, astfel, se poate obține un look de succes.

Pe lângă acest lucru, blugii clasici pot fi purtați în viața de zi cu zi, la evenimente ce au loc pe parcursul acesteia sau chiar la muncă. Trebuie doar să știi să îi asortezi corect. Acest model de jeans sunt potriviți și pentru bărbați, care îi pot purta cu diferite tipuri de încălțăminte, pentru un look cât mai fresh.

Așadar, acum că ai aflat despre ce articole vestimentare nu trebuie să îți lipsească din garderobă în sezonul rece, asigură-te că le ai în dulap sau, dacă nu, că le vei achiziționa cu prima ocazie, mai ales dacă acestea sunt specifice și stilului tău, deoarece acesta reprezintă un criteriu important atunci când vine vorba despre selecția hainelor.


 

Sursa: Pro TV