(P) Medicina orientată către pacient este posibilă cu ajutorul instrumentelor digitale ASUS

asus principala

Modalitatea în care este percepută asistența medicală se schimbă radical.  

Consumatorii își iau deja sănătatea în propriile mâini, utilizând instrumente digitale la dispoziția oricui pentru a face programări, a obține rețetele de care au nevoie și își monitorizează singuri sănătatea între vizitele periodice la medic.

Reglementările guvernamentale, împreună cu noile tehnologii și accesul neîngrădit al pacienților la dosarul medical individual, sunt vectorii care dau un impuls acestei schimbări. Spitalele și clinicile nu au de ales și trebuie să poziționeze pacientul în centrul strategiei de dezvoltare pentru a oferi interacțiuni particularizate, împreună cu prețuri transparente și servicii mai bune pentru toți pacienții.

Dar, cu toate că pandemia Covid-19 a intrat pe o pantă descendentă, fiind aproape uitată, efectele acesteia sunt departe de a se fi terminat. În urma sa, pandemia a lăsat forța de lucru medicală din spitale suprasolicitată și cu resurse golite. Instituțiile medicale nu doar că își doresc, dar au nevoie de această transformare, de instrumente fiabile și mult mai eficiente pentru a optimiza performanța și a economisi costurile pe termen lung.

Citește și
asus
(P) Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): viitorul laptopurilor a sosit
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România


Valorificarea experiențelor digitale inovatoare


În prezent, companiile își accelerează transformările digitale pentru a oferi clienților experiențe bogate și variate, fie că este vorba de muncă sau de petrecerea timpului liber. Consumatorii au acum o multitudine de opțiuni pentru munca hibridă sau pentru cumpărături.

Așteptări asemănătoare conduc deja la schimbări în sectorul medicinei. Cererea de consultații și îngrijiri la distanță determină o explozie a tele-medicinei. Terapeutica digitală, condusă de programe software pentru prevenirea, gestionarea și tratarea bolilor medicale, apare, de asemenea, ca o opțiune eficientă de asistență medicală. Prin adoptarea acestor noi abordări de asistență medicală, spitalele și clinicile supraîncărcate au posibilitatea de a ușura volumul de muncă și de a economisi costuri.

Orientarea către mai multe experiențe digitale utile în spitale începe, cu siguranță, cu dispozitivele și tehnologia potrivite. Sistemele de birou puternice și, totodată, fiabile, precum ASUS ExpertCenter E1 AiO, pot administra un număr ridicat de consultații la distanță pe toată perioada zilei, gestionând simultan o multitudine de alte tipuri de sarcini, precum extragerea datelor pacienților și verificarea periodică a rapoartelor medicale. În spital, astfel de sisteme pot fi reconfigurate ca ghișee de autoservire pentru a crește calitatea experienței pacienților și a ușura simultan volumul de muncă al personalului medical.

Medicii se uită în permanență la radiografiile pacienților, analizează constant datele acestora, comparând-le și cu istoricul medical. În aceste condiții, ultimul lucru pe care și-l doresc este un desktop încet, care abia rulează aplicațiile necesare, adică un dispozitiv care să le încetinească semnificativ fluxul de lucru, afectând calitatea serviciilor medicale pe care le pot oferi. Puternicul ASUS ExpertCenter D9 este un desktop foarte capabil, construit robust, care poate face față cu brio acestor genuri de sarcini, putând beneficia de pe urma tehnologiilor de ultimă oră, din care amintim analiza avansată, învățarea automată, pe măsură ce instituțiile medicale se transformă din punct de vedere digital și adoptă acest gen de tehnologii.


Antrenarea asistentelor medicale și a medicilor pentru a oferi experiențe mai bune


Spitalele și clinicile sunt asaltate simultan, din toate direcțiile, confruntându-se cu un flux în creștere de pacienți și un buget micșorat, ceea ce face ca eficiența să fie un obiectiv crucial. Pe timpul turelor, asistentele și medicii obișnuiesc să îndeplinească multe alte sarcinile administrative, deci necesită dispozitive digitale în stare perfectă de funcționare și eficiente, care să le permită să ducă la bun sfârșit sarcinile cu precizie, lăsând suficient timp pentru ca personalul să se poată concentra asupra nevoilor pacienților.

Dispozitivele portabile, de exemplu ASUS ExpertBook B3 Detachable, asigură tranziția fluidă a personalului medical de la birou în salon, și viceversa, în cel mai scurt timp. Prin detașarea tastaturii, acest laptop devine o tabletă foarte portabilă, aducând dosarele pacienților și datele cruciale ale acestora la doar câteva interacțiuni distanță. ASUS ExpertBook B5 Flip duce lucrurile și mai departe, venind cu mai multe scenarii posibile de utilizare, transformându-se într-un interval scurt de timp din mod cort în modul stand și apoi în modul laptop pentru a se adapta la cerințele variate care apar într-un spital, într-o zi tipică.

Loviturile puternice, căzăturile accidentale sunt, bineînțeles, imposibil de evitat într-un spital, unde ritmul de lucru este unul solicitant. Ideea că trebuie să plătești pentru reparația sau înlocuirea unui dispozitiv defect crește costurile și încetinește semnificativ productivitatea. Dispozitivele ASUS sunt concepute încă din faza de proiectare pentru a fi cât mai rezistente, sunt aproape imposibil de stricat, dar, foarte important, și ușor de întreținut, datorită asistenței online pentru clienții ASUS, serviciu care este disponibil 24 de ore din 24.


Gestionarea și asigurarea securității datelor


Într-o zi tipică, unitățile medicale administrează o cantitate impresionantă de informații foarte sensibile despre pacienți, date care includ nume, adrese și istoric medical delicat. Dispozitivele și sistemele ASUS sunt securizate pentru a te asigura că astfel de date nu ajung pe mâini greșite.
La ASUS, securitatea datelor este parte integrantă a procesului de dezvoltare a produselor companiei. Conexiunile NFC, autentificarea biometrică și prezența modulelor TPM 2.0 sunt doar câteva din tehnologiile care formează prima linie de apărare, asigurând doar acces verificat la dispozitivele fizice și la fișierele pe care acestea le administrează. Platforma integrată Intel vPro Platform aduce ca avantaj un set adițional de funcții de securitate care mențin sistemul de operare, aplicațiile și datele în siguranță în fața amenințărilor externe.
Nu doar atât, dar toate dispozitivele ASUS sunt compatibile cu Windows Autopilot, o tehnologie foarte utilă care facilitează configurarea automată a noilor dispozitive pentru o integrare fără efort în ecosistem IT pre-existent. Cu această funcție, spitalele și clinicile pot oferi noilor utilizatori în timp record dispozitive pre-configurate, pot altera automat configurațiile sistemelor și pot încărca aplicații fără nicio acțiune din partea personalului care le va utiliza.

Această tehnologie salvează incredibil de mult timp echipelor deja suprasolicitate din spitale și face ca software-ul și dispozitivele să ajungă rapid și în siguranță la profesioniști, astfel încât aceștia să se poată ocupa prioritar de îngrijirea pacienților.


Experiența în domeniul sănătății este definitorie


Experiența în domeniul sănătății este importantă atât pentru pacient, cât și pentru furnizorul actului medical. Instituțiile de asistență medicală dispun deja de o mare parte din infrastructura și datele necesare pentru a realiza trecerea la un model de operare orientat pe nevoile pacientului. Cheia succesului este dotarea personalului din domeniul sănătății cu dispozitivele puternice, mobile și flexibile de care au nevoie pentru a oferi aceste îngrijiri.
 

 

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): puterea și eleganța, reimaginate
(P) ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): puterea și eleganța, reimaginate

Fiecare generație Zenbook rafinează liniile de design, păstrând intacte principiile care au consacrat această serie remarcabilă de ultraportabile încă de la debutul primului model.

(P) Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): viitorul laptopurilor a sosit
(P) Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): viitorul laptopurilor a sosit

ASUS îți dezvăluie cum arată laptopul viitorului prin lansarea lui Zenbook 17 Fold OLED (UX9702).

(P) Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): un laptop cu două ecrane excepționale
(P) Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): un laptop cu două ecrane excepționale

De la primele modele de laptopuri ASUS cu doua ecrane și până la generațiile din prezent au fost adăugate multe îmbunătățiri importante.

(P) ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX): un laptop fără rival
(P) ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX): un laptop fără rival

ASUS Republic of Gamers (ROG) este un nume asociat încă de la început cu performanța.

(P) ROG Flow X16 (GV601): cel mai puternic laptop convertibil conceput pentru gaming
(P) ROG Flow X16 (GV601): cel mai puternic laptop convertibil conceput pentru gaming

Republic of Gamers (ROG) este un nume sinonim cu performanța.  

Recomandări
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat

Alexandru Rafila, a declarat joi, în contextul acuzaţiilor care i se aduc medicului Cătălin Cîrstoiu, că ar trebui făcută o declaraţie pe proprie răspundere a medicilor care lucrează în instituţiile publice, că nu direcţionează pacienţi la privat.

Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE
Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE

Parchetul European (EPPO) din Cluj-Napoca şi (România) efectuează astăzi percheziţii în mai multe locaţii.

Ghidul ANAF pentru frizeri, coafeze și manichiuriste. Ce trebuie să facă până pe 25 mai
Ghidul ANAF pentru frizeri, coafeze și manichiuriste. Ce trebuie să facă până pe 25 mai

Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice din prestarea unor activități de înfrumusețare/întreținere corporală, a fost publicat joi de ANAF.