(P) Maverick prin excelenta si traditie

Whiskey Glenfiddich

Lumea in care traim se schimba constant, iar felul in care se schimba depinde doar de cei care indraznesc sa o schimbe. Pe parcursul istoriei au existat oameni care s-au remarcat prin curaj, determinare si incredere in sine.

Acestia sunt cei care au schimbat lumea si au pus bazele unor adevarate povesti de succes. Ei au fost numiti pionieri, deschizatori de drumuri.

Oare unde am fi fara pionierii curajosi, fara aventurierii care cerceteaza necunoscutul pentru a surclasa rutina si monotonia? Indiferent de domeniul in care au activat acesti pionieri, ei au riscat si au crezut in ideile lor. Succesul a fost un factor care a venit natural iar povestile lor sunt spuse aproape in fiecare zi.

Pionierii generatiilor sunt adevarati Mavericks. Ce este un Maverick? Un om care prin ambitia si munca sa reuseste sa directioneze idei si sa influenteze generatii intregi prin povestile de succes pe care le-a construit. Un Maverick isi creeaza propriile reguli si le seteaza ca un nou barem pentru lume.

Un adevarat Maverick, cu o poveste de mare succes, vine tocmai din Scotia. Numele sau este William Grant si a devenit, in timp, sinomim cu pasiune, calitate, succes si traditie.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Pentru el totul a inceput in anul 1886 la varsta de 47 de ani atunci cand s-a hotarat ca ceea ce face nu il multumeste, asa ca a decis sa isi paraseasca serviciul pentru a incepe pe cont propriu o afacere in fascinanta lume a whisky-ului.

William Grant a fost si va ramane un adevarat Maverick al istoriei deoarece a reusit sa transpuna in realitate pasiunea de a produce whisky-uri recunoscute la nivel global creand astfel de la zero o afacere de familie care azi este in continuare pe culmile gloriei.

Drumul sau nu a fost intotdeauna usor, dar visul sau era totul, visul de a deveni un nume de referinta in lumea whisky-ului. Ca un adevarat Maverick a construit, prin munca si dedicatie un brand recunoscut la nivel global, Glenfiddich. Asa a luat nastere “Familiy Run”, povestea si traditia unui single malt incununat cu traditie si respect.

“Family Run” este o parte importanta din ADN-ul brandului, deoarece povestea inceputa de William Grant este in continuare scrisa de descendentii acestuia, care acum aflati la a 5 a generatie conduc in continuare compania, fiecare dintre ei avand povesti unice.

Povestea celui mai de succes single malt din lume incepe in ziua de Craciun a anului 1887. Atunci a fost produsa prima picatura de Glenfiddich pur, implinind visul lui William Grant, acela de a crea „cel mai bun whisky din regiunea Speyside”.

Cu un an inainte, Grant si cei noua copii ai sai se apucasera sa construiasca cladirile din piatra care au ramas si astazi inima distileriei Glenfiddich din oraselul scotian Dufftown.
William Grant si-a ales cu meticulozitate locul pentru distilerie dintr-un motiv intemeiat: izvorul Robbie Dhu asigura puritatea whisky-ului Glenfiddich, acesta fiind singurul whisky realizat dintr-o singura sursa de apa pura de izvor pe intregul process de productie.

Maniera lui Grant de a trece peste toate regulile industriei de atunci au facut din Glenfiddich un whisky apreciat la nivel global. Talentul si determinarea acestui Maverick s-a transmis direct in calitatea produselor reusind sa surclaseze orice provocare. Un adevarat Maverick care si-a cladit un set propriu de reguli care au fost urmate cu sfintenie pana a reusit sa ofere lumii un produs inconfundabil si desavarsit.

Single malt-ul Glenfiddich face parte din traditia familiei Grant de peste cinci generatii. Talcul si maiestria prepararii acestei bauturi a fost predata din tata in fiu si dusa mai departe in paharul oricarui iubitor adevarat de whisky.

Nu este vorba doar despre o bautura si nu este vorba doar despre whisky. Este vorba despre capacitatea de a face lucruri perfecte care sa reziste zeci sau sute de ani in mintea iubitorilor de perfectiune. Este vorba despre pasiune, traditie si rafinament intr-un pahar de single malt marca Glenfiddich.

In Romania marca Glenfiddich este distribuita de Alexandrion Group.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.