(P) Maverick prin excelenta si traditie

Dată publicare: 14-09-2015 11:28
Dată actualizare: 17-09-2015 03:23


Whiskey Glenfiddich

Lumea in care traim se schimba constant, iar felul in care se schimba depinde doar de cei care indraznesc sa o schimbe. Pe parcursul istoriei au existat oameni care s-au remarcat prin curaj, determinare si incredere in sine.

Acestia sunt cei care au schimbat lumea si au pus bazele unor adevarate povesti de succes. Ei au fost numiti pionieri, deschizatori de drumuri.

Oare unde am fi fara pionierii curajosi, fara aventurierii care cerceteaza necunoscutul pentru a surclasa rutina si monotonia? Indiferent de domeniul in care au activat acesti pionieri, ei au riscat si au crezut in ideile lor. Succesul a fost un factor care a venit natural iar povestile lor sunt spuse aproape in fiecare zi.

Pionierii generatiilor sunt adevarati Mavericks. Ce este un Maverick? Un om care prin ambitia si munca sa reuseste sa directioneze idei si sa influenteze generatii intregi prin povestile de succes pe care le-a construit. Un Maverick isi creeaza propriile reguli si le seteaza ca un nou barem pentru lume.

Un adevarat Maverick, cu o poveste de mare succes, vine tocmai din Scotia. Numele sau este William Grant si a devenit, in timp, sinomim cu pasiune, calitate, succes si traditie.

Pentru el totul a inceput in anul 1886 la varsta de 47 de ani atunci cand s-a hotarat ca ceea ce face nu il multumeste, asa ca a decis sa isi paraseasca serviciul pentru a incepe pe cont propriu o afacere in fascinanta lume a whisky-ului.

William Grant a fost si va ramane un adevarat Maverick al istoriei deoarece a reusit sa transpuna in realitate pasiunea de a produce whisky-uri recunoscute la nivel global creand astfel de la zero o afacere de familie care azi este in continuare pe culmile gloriei.

Drumul sau nu a fost intotdeauna usor, dar visul sau era totul, visul de a deveni un nume de referinta in lumea whisky-ului. Ca un adevarat Maverick a construit, prin munca si dedicatie un brand recunoscut la nivel global, Glenfiddich. Asa a luat nastere “Familiy Run”, povestea si traditia unui single malt incununat cu traditie si respect.

“Family Run” este o parte importanta din ADN-ul brandului, deoarece povestea inceputa de William Grant este in continuare scrisa de descendentii acestuia, care acum aflati la a 5 a generatie conduc in continuare compania, fiecare dintre ei avand povesti unice.

Povestea celui mai de succes single malt din lume incepe in ziua de Craciun a anului 1887. Atunci a fost produsa prima picatura de Glenfiddich pur, implinind visul lui William Grant, acela de a crea „cel mai bun whisky din regiunea Speyside”.

Cu un an inainte, Grant si cei noua copii ai sai se apucasera sa construiasca cladirile din piatra care au ramas si astazi inima distileriei Glenfiddich din oraselul scotian Dufftown.
William Grant si-a ales cu meticulozitate locul pentru distilerie dintr-un motiv intemeiat: izvorul Robbie Dhu asigura puritatea whisky-ului Glenfiddich, acesta fiind singurul whisky realizat dintr-o singura sursa de apa pura de izvor pe intregul process de productie.

Maniera lui Grant de a trece peste toate regulile industriei de atunci au facut din Glenfiddich un whisky apreciat la nivel global. Talentul si determinarea acestui Maverick s-a transmis direct in calitatea produselor reusind sa surclaseze orice provocare. Un adevarat Maverick care si-a cladit un set propriu de reguli care au fost urmate cu sfintenie pana a reusit sa ofere lumii un produs inconfundabil si desavarsit.

Single malt-ul Glenfiddich face parte din traditia familiei Grant de peste cinci generatii. Talcul si maiestria prepararii acestei bauturi a fost predata din tata in fiu si dusa mai departe in paharul oricarui iubitor adevarat de whisky.

Nu este vorba doar despre o bautura si nu este vorba doar despre whisky. Este vorba despre capacitatea de a face lucruri perfecte care sa reziste zeci sau sute de ani in mintea iubitorilor de perfectiune. Este vorba despre pasiune, traditie si rafinament intr-un pahar de single malt marca Glenfiddich.

In Romania marca Glenfiddich este distribuita de Alexandrion Group.

Sursa:

Tags: whiskey,


VIDEO PROTVPLUS.RO