(P) Masini Opel de 15.000 euro la cumparaturi de doar 150 lei la Praktiker Romania

Dată publicare: 07-09-2015 18:22
Dată actualizare: 10-09-2015 01:01


Praktiker

Cu ocazia aniversarii a 13 ani pe piata locala de DIY, Praktiker Romania a desfasurat o campanie inedita, in care a oferit castiguri garantate tuturor clientilor care au cumparat de minim 150 lei.

Campania „Cadouri pentru toti clientii” se va incheia maine, 8 septembrie 2015. Clientii care inca nu au luat parte la aceasta campanie sunt asteptati in magazinele Praktiker cu premii speciale si oferte aniversare la peste 500 de articole de sezon, cu preturi exceptionale, cele mai bune de pe piata.

La doar 4 zile de la startul campaniei, in data de 23 august 2015, a fost castigat primul Opel Corsa. Fericitul castigator are 52 de ani, este casatorit si a extras talonul cu marele premiu din magazinul Praktiker Militari, in urma unor cumparaturi pentru reamenajarea locuintei.

Este prima data cand castig ceva. Bucuria este cu atat mai mare cu cat chiar doream sa ne schimbam masina. Dumnezeu m-a trimis la cumparaturi intr-o zi cu insemnatate mare, 23 august. Voi fi clientul Praktiker pe viata. Sunt extrem de emotionat si fericit. Va multumesc si va doresc multi ani in continuare in Romania.”, a declarat domnul Niculcioiu.

Cel de-al doilea tichet castigator al marelui premiu Opel Corsa a fost extras la inceputul lunii septembrie. Castigatorul, proprietarul unui mic atelier auto, este casatorit si provine din judetul Cluj. Acesta se afla la cumparaturi intr-unul din magazinele Praktiker, insotit de fiul cel mare, cand a extras biletul castigator.

Am avut nevoie de cateva minute bune ca sa pot realiza ce se intampla. Este prima oara in viata mea cand am norocul unui astfel de premiu. Sunt client fidel Praktiker si voi ramane in continuare. Nu pot sa va exprim in cuvinte emotia pe care o simt si va multumesc enorm pentru bucuria pe care mi-ati facut-o. ”, a declarat domnul Balint.

Multi alti clienti norocosi au castigat valoarea cosului de cumparaturi. Cel mai mare cos de cumparaturi a fost in valoare de 6.318 Lei si a fost acordat in magazinul Praktiker din Constanta.

Cele 28 de excursii in Turcia pentru 2 persoane au fost de asemenea castigate in aceasta perioada.

Clientii Praktiker sunt asteptati in continuare de alte sute de cosuri de cumparaturi sau vouchere cadou in oricare din cele 28 de magazine din tara si din Bucuresti. Cuantumul premiilor oferite se ridica la peste 600.000 LEI.

Regulamentul integral al campaniei poate fi consultat in magazine si pe www.praktiker.ro.

Sursa:

Tags: praktiker,


VIDEO PROTVPLUS.RO