(P) Locurile ideale pentru amplasarea unui vestiar metalic

09-05-2019 15:56


vestiar metalic

Una dintre cele mai des intalnite piese de mobilier, atat in cadrul institutiilor de stat, cat si la companii private, este vestiarul metalic.

Acesta deserveste ca garderoba in sali de sport sau in alte spatii special destinate in care angajatii sau clientii isi schimba hainele (santiere, spitale, centre comerciale etc).

Fiecare dintre noi, atunci cand se deplaseaza, spre exemplu, la sala de sport sau la locul de munca, foloseste un vestiar metalic pentru a depozita temporar hainele specifice activitatii pe care urmeaza sa o desfasoare.

Caracteristicile unui vestiar metalic sunt reprezentate de constructia sa robusta, durabila si rezistenta, care se datoreaza structurii sale produse din otel.

Dupa cum vei vedea mai departe, aceasta caracteristica este importanta si, daca doresti sa achizitionezi o astfel de piesa de mobilier, poti gasi un vestiar metalic de inalta calitate vizitand OfficeClass.ro, una dintre cele mai mari companii din Romania, care detine locul 1 in domeniul produselor de birotica, papetarie si mobilier de birou.

Chiar daca in general un vestiar metalic comercializat de OfficeClass.ro are tabla produsa din otel profilat de inalta calitate si are aplicata vopsea acrilica rezistenta la coroziune sau foc, in functie de nevoile tale poti opta pentru mai multe facilitati.

Ai posibilitatea de a securiza suplimentar un vestiar metalic, cu un maner antiefractie, cu inchidere in trei puncte sau din doua miscari, utilizand un cifru electronic sau, mai simplu, cu moneda. Toate aceste modaliati de inchidere personalizate fac ca un vestiar metalic sa fie perfect pentru depozitarea temporara a lucrurilor personale in timpul programului de lucru sau pentru perioade de timp mai intelungate.

Iata cateva dintre locurile ideale in care poti amplasa un vestiar metalic, in functie de tipul activitatilor pentru care este destinat:

Institutii de invatamant.
Modelul de vestiar metalic cu usi Z sau cel clasic cu etajera este utilizat adesea si ofera un spatiu util pentru instutiile care au nevoie de obiecte de mobilier cu o compartimentare inteligenta si eficienta. Aceasta piesa de mobilier este dotata cu o bara de umerase pentru fiecare dintre compartimente, oferind astfel posibilitatea de a inlocui clasicul cuier. De asemenea, fiecare compartiment este prevazut cu incuietori clasice, pentru a pastra in siguranta bunurile, indiferent ca este vorba despre carti, caiete sau alte recuzite ori lucruri personale de o valoare mai ridicata.

Institutii sanitare.
Atunci cand se impune un grad de igiena, spre exemplu cum prevad reglementarile din domeniul medical, un vestiar metalic compact cu picioare iti permite sa faci curat in spatiul de sub vestiar si este totodata mai usor de intretinut, pentru ca nu intra in contact direct cu apa sau solutii corozive. Totodata, aceste piese de mobilier pot fi dotate suplimentar cu un suport sau carlig pentru atarnarea halatelor medicale.

Sali de sport si piscine.
Spatiile destinate pentru schimbarea hainelor zilnice de catre clienti in vestimentatia specifica activitatilor sportive sunt de cele mai multe ori dotate cu mai multe vestiare metalice compacte. Acestea au o amprenta redusa la sol si pot fi instalate cu usurinta in spatii restranse. Comparativ cu alte tipuri de vestiare, precum cele de lemn, un vestiar metalic este mult mai rezistent la socurile repetate si puternice ale inchiderii sau deschiderii usilor, sunt securizate, iar materialul metalic asigura o durata de folosinta mai ridicata.

De cele mai multe ori, acest model de vestiar metalic este amplasat in apropierea surselor de apa sau cu grad ridicat de umezeala, motiv pentru care sunt tratate prin aplicarea unei vopseli acrilice cu rezistenta la coroziune si pot fi dotate cu picioare, pentru a evita aparitia ruginii.

Ateliere auto sau santiere.
Un alt loc ideal pentru amplasarea vestiarelor metalice il reprezinta locurile de munca unde angajatul are nevoie sa isi separe hainele curate de cele murdare. In aceste conditii, ideal este un vestiar metalic supraventilat cu perete despartitor. In acest mod, se pot pastra curate hainele de zi, separat de cele specifice activitatii, precum salopetele. O ventilatie buna este importanta atunci cand un vestiar metalic este utilizat pentru activitati desfasurate in mediile mai putin igienice. Aceasta permite schimbarea aerului prin indepartarea excesului de umiditate, eliminarea mirosurilor neplacute sau a altor tipuri de contaminati fizici din aer.

Sursa: Pro TV

Tags: mobilier,

VIDEO PROTVPLUS.RO