(P) Liga 1 e din nou în ofertă! Pariezi pe derby-urile din Casa eLiga FIFA 20

Ultima actualizare: 16-04-2020 15:28
advertorial

Microbiști din toată țara, adunarea!

Pe 16 aprilie dăm startul unui campionat inedit de fotbal, în care sunt implicate toate cluburile din Liga 1. Crezi că e glumă? Nicidecum! Granzii României se vor duela în jocul FIFA 20, iar clasamentul ar putea aduce mari surprize la final de sezon! Dacă vrei să prinzi pariurile câștigătoare, e cazul să te specializezi în fotbal pe consolă, #Casăfiebine cât stai acasă.

Joi dimineață se dispută primele meciuri de FIFA 20 între echipele de Liga 1, iar pe casapariurilor.ro poți miza pe duelurile Dinamo - Gaz Metan, FCSB - Voluntari și Astra - CFR Cluj. Șase partide se dispută în prima etapă din campionatul virtual Casa eLiga FIFA 20, unde specialiștii își vor reprezenta cluburile favorite în meciuri pe consolă. Așadar, munca e a fanilor, gloria a echipelor!

Cu experiență variată în jocurile virtuale, pasionații de FIFA vor concura la cel mai înalt nivel timp de trei săptămâni.

Ca să îți fie mai ușor să alegi pariurile câștigătoare, e cazul să faci cunoștință cu vedetele din Casa eLiga FIFA 20! CFR Cluj este reprezentată de un component al echipei naționale de FIFA a României, Tudor Butan, în vreme ce FC Botoșani îl are în "echipă" pe Daniel Ionuț Constantinescu, finalist la multiple concursuri naționale. Pentru U. Craiova "joacă" Dan Buzărnescu, fost campion la FIFA 19 și unul dintre cei mai apreciați gameri ai țării. Și Dinamo e foarte puternică, fiindcă îl are "pe teren" pe Antonio Crăcană, campion care a câștigat patru turnee de FIFA 18 și alte cinci de FIFA 19!

În cadrul Casa eLiga FIFA 20 se joacă meciuri de două reprize a câte șase minute. Sunt programate 13 etape - de pe 16 aprilie până pe 4 mai - iar tu poți să pariezi zilnic la Casa Pariurilor, pe cote XXL. LPF a pus la punct și un sistem prin care iubitorii fotbalului pot sprijini misiunea Crucii Roșii Române: poți să faci donații în campania #România salvează România, menită să combată adversarul nostru comun – Covid-19. Printr-un SMS cu textul “LIGA 1”, la numărul 8827*, donezi 2 euro pentru a sprijini spitalele cu echipamentele de care au nevoie în această perioadă. Doar împreună putem învinge!

În curând vei auzi din nou fluierul de start! Fii gata să trăiești din nou emoția meciurilor din Liga 1 și hai să ne bucurăm cu toții de fotbal!
#Casafiebine

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO