(P) Laptopuri ASUS gata de luptă din seria TUF Gaming

asus
StirilePROTV

Stabilitatea și durabilitatea unui laptop de gaming este una din cerințele principale ale unui gamer și este motivul pentru care cei mai mulți aleg un laptop ASUS din seria TUF Gaming.

Această serie este disponibilă în două modele cu ecrane de 15.6 și 17.3 inch care ies în evidență prin designul îndrăzneț, puterea staționară de care dau dovadă și nu în ultimul rând prin durabilitatea legendară certificată de strictul standard militar MIL-STD-810H.

Seria de laptopuri ASUS TUF Gaming dedicată gamerilor a câștigat popularitate de la lansarea din 2018 și până în prezent, fiind una dintre alegerile principale ale celor pasionați de gaming. Toate laptopurile ASUS TUF sunt supuse unor teste riguroase în ce privește durabilitatea în condiții extreme, astfel că se ridică la nivelul așteptărilor pe care îl creează brandul TUF – The Ultimate Force.

Fiecare model de laptop din seria TUF Gaming este echipat pentru gaming și proiectat pentru a asigura nivelul de performanță și răcire necesar în timpul lungilor ședințe de jocuri competitive. Noua serie ASUS TUF Gaming oferă două modele distincte: TUF Gaming F15 cu ecran de 15.6 inch, pentru cei care au nevoie de un laptop compact și TUF Gaming F17 cu ecran de 17.3 inch, pentru gamerii care doresc detalii bogate mai ușor de urmărit, fără să facă însă un compromis semnificativ pe partea de mobilitate.

ASUS TUF Gaming F15 FX506 – perfect adaptat pentru eSports

 

Jocurile populare în competițiile online nu au nevoie de cele mai puternice componente, accentul căzând mai degrabă pe constanța cu care sunt livrate cadrele din jocuri, fără întârzieri de moment și fluctuații deranjante. Modelul recomandat ASUS TUF Gaming F15 FX506 îndeplinește aceste sarcini fără efort, afișând fără întreruperi jocurile preferate pe un ecran IPS de 15.6 inch la o viteză de 144 de cadre pe secundă.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Tehnologia Adaptive-Sync vine în completare pentru a asigura o experiență de joc fără framing și ruperi vizuale deranjante prin sincronizarea automată a numărului de cadre din jocuri cu rata de împrospătare a ecranului.

De conținutul imaginilor se ocupă o echipă foarte echilibrată formată din placa video NVIDIA GeForce GTX 1650 cu 4 GB VRAM și procesorul Intel Core i5-10300H care urcă până la amețitoarea frecvență de 4.5 GHz în cele mai tensionate momente.

Configurația prezentată include o cantitate adecvată de memorie RAM: 8 GB, care poate fi extinsă în câteva momente la 32 GB, dacă plănuiești să folosești laptopul ASUS TUF Gaming F15 FX506LH și pentru fluxuri de creație sau de lucru. Laptopul este extrem de flexibil și capabil pentru lucrul la birou, fiind echipat cu un set complet de porturi, microfoane duale și un sistem audio surround DTS:X Ultra cu 7.1 canale și o gamă bogată de moduri audio predefinite, la care se adaugă un webcam HD, totul fiind controlat și ajustat pentru a reduce complet zgomotul nedorit de fond, lucru posibil datorită asistenței oferite de sistemul AI care acționează în sens dublu.

Nivelul de performanță necesar este menținut constant de sistemul de răcire optimizat pentru a crește fluxul de aer cu 10% și a scădea nivelul acustic cu 11% față de sistemul pe care îl înlocuiește.

ASUS TUF Gaming F17 FX706 – detalii bogate pe un ecran rapid

 

În acele momente în care luneta armei nu mărește suficient de mult, îți vei observa mai ușor adversarii pe ecranul de 17.3 inch al lui TUF Gaming F17 FX706, un panou imersiv cu margini Nano-Edge și o frecvență de derulare a imaginilor de 144 Hz.

Procesarea fără întreruperi a jocurilor este realizată de o placă video dedicată - NVIDIA GeForce RTX 3050 - cu 4 GB de memorie video și suport pentru trasarea razelor de lumină ce asigură un realism vizual de neimaginat acum câțiva ani.

De fluența și stabilitatea lui TUF Gaming F17 FX706 se ocupă în egală măsură procesorul Intel Core i7 11800H din generația a 11-a Tiger Lake. Acesta oferă 8 nuclee independente și șaisprezece fire de execuție, suficient nu doar pentru cele mai noi jocuri, ci și pentru creație digitală, dezvoltare software, editare 3D și randări fotorealiste, acestea fiind doar câteva scenarii în care TUF Gaming F17 se descurcă admirabil.


Flexibilitatea este asigurată și de posibilitatea de a înlocui modulele de memorie RAM cu un kit cu capacitate maximă de 32 GB și de opțiunea de extindere a capacității de stocare cu o a doua unitate SSD tip NVMe.

Stabilitatea legendară a seriei TUF Gaming este certificată prin testele riguroase ale armatei americane, MIL-STD-810H, laptopurile supraviețuind fără probleme vibrațiilor, șocurilor repetate, umidității și extremelor de temperatură. Când cumperi orice model TUF Gaming știi că primești un laptop care nu te lasă la nevoie.

Toate laptopurile prezentate pot fi achiziționate direct de pe site-ul oficial, secțiunea eShop ASUS România, așa că te invităm să vezi oferta curentă.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

Recomandări
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar ar fi cerut și garanții.

Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri
Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri

Israelul a bombardat în timpul nopţii de luni spre marți nordul Fâşiei Gaza, într-unul unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele săptămâni.

Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”
Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”

Primarul general Nicuşor Dan este de părere că bătălia electorală pentru câștigarea Primăriei Capitalei în 2024 se va da între el şi Cristian Popescu Piedone.