(P) kika Pallady se deschide pe 27 decembrie

kika

kika, unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni din Austria, prezent şi în Cehia, Slovacia şi Ungaria, va deschide pe 27 decembrie ușile celui de-al doilea magazin, situat în zona comercială din Theodor Pallady.

 

Pentru ziua deschiderii, kika Pallady a pregătit mai multe activități speciale pentru cei ce îi vor trece pragul, de la vouchere în valoare de 50 RON pentru primii 100 de vizitatori, până la sesiuni de live cooking, concurs cu premii, activități dedicate copiilor, zeci de oferte și multe alte surprize.

Lucrările la noul magazin, ce au presupus recondiționarea și amenajarea spațiului achiziționat, au început în luna septembrie a acestui an, desfășurându-se în ritm alert pentru lansarea magazinului în luna decembrie. Inaugurarea noului magazin kika Pallady vine la 9 ani de la intrarea retailerului austriac pe piața din România, odată cu primul său magazin din zona Militari. Astfel, kika își continuă dezvoltarea pe piața din România, investind în amenajarea celui de-al doilea magazin al său peste 14 milioane euro. Investiția și desfășurarea de forțe în doar 4 luni se mai poate traduce și prin următoarele cifre:

• Suprafață totală de 12.000 m²

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

• Parcare generoasă pentru 320 de autovehicule și va beneficia și de parcare specială pentru biciclete.

• Pentru amenajarea magazinului s-au folosit peste 5.000 de role de tapet, peste 1000 de sisteme de iluminare pentru tavan, 6.995 m² de pereți separatori pentru amenajarea ambienturilor, 5.695 m² mochetă şi pardoseală și 1400 de cărți pentru decorarea spațiilor din magazin.

„De la an la an, clienții români au aratat un interes din ce în ce mai mare pentru produsele kika. Această evoluție pozitivă ne-a încurajat şi dat imboldul necesar de a ne continua planurile de dezvoltare pe piața din România, deschiderea unui nou magazin fiind un pas firesc în acest sens. Venim astfel în întâmpinarea clienților kika din sectorul 3 al capitalei și nu numai, cu un magazin nou, modern, ce oferă o gamă variantă de produse și soluții pentru pentru toate stilurile, tot ce este necesar pentru un cămin confortabil și practic”, a declarat Mirela Secoşan, administrator kika România.

Sortimentul diversificat de produse pentru toate gusturile ajunge la 15.000 de articole listate, cu sute de modele de decorațiuni interioare, peste 400 de modele de corpuri de iluminat expuse in magazin și zeci de modele de canapele şi colţare ce au opțiunea de personalizare a culorii sau texturii în funcție de propriul stil.

Programul magazinului kika Pallady este de luni până sâmbată, în intervalul 10:00-21:00, şi duminică, 10:00-20:00, acelaşi ca şi al magazinului kika Militari. kika pune la dispoziție în ambele sale magazine servicii dezvoltate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, pentru a oferi soluții cât mai complete. Astfel, cei ce vor să plece imediat cu produsele achiziționate, pot beneficia de servicul kika Bus ce le pune la dispoziţie, o mașină pe care o pot conduce chiar ei pentru a transporta acasă mobilierul, sau pot opta pentru serviciul de livrare si montaj la domiciliu oferit. De asemenea, în kika, clienții pot apela și la serviciile de cusut perdele și metraje, montat galerii, iar retailerul oferă inclusiv posibilitatea de preluare a vechiului mobilier de acasă, odată cu livrarea produselor achiziţionate de client

Tot pe 27 decembrie, în incinta magazinului kika din Pallady, va deschide şi Extreme Digital primul sau showroom din Romania. Până în prezent compania a fost activă în România doar ca retailer online de produse electronice şi electrocasnice. Lansarea showroomului Extreme Digital aduce cu sine un dublu beneficiu pentru clienţii kika, aceştia având astfel ocazia ca pe lângă achiziţionarea de mobilier nou, să poată comanda cele mai potrivite electrocasnice şi electronice, din aceeaşi locaţie.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.