(P) Îți recomandăm să te gândești din timp la soluția ideală de încălzire pentru tine și familia ta

advertorial

Chiar dacă iarna a trecut iar sezonul cald își reintră în drepturi cu pași hotărâți, pe principiul “Omul gospodar, vara își face sanie și iarna car” este extrem de important ca încă de pe acum să ne gândim la viitoarea soluție de încălzire.

Soluție de încălzire pentru locuința noastră sau pentru asigurarea căldurii în spațiul unde ne desfășurăm activitatea comercială. Luând din timp această decizie și apelând la ajutorul profesioniștilor adevărați, vom reuși să evităm graba sau necunoașterea cu care se încearcă rezolvarea acestei griji, fără să luăm decizii pripite care, de cele mai multe ori, se dovedesc a nu fi cele mai inspirate, punând în real pericol siguranța căminului și sănătatea familiei noastre. Un comportamant îngrijorător din punctul nostru de vedere, se regăsește și în argumentele pe baza cărora se realizează procesul de achiziție a unei sobe, al unui semineu zalau pe lemne sau pe gaz, rezumându-se în cele mai dese cazuri doar la aspectul estetic și mai puțin la caracteristicile tehnice pe care acestea trebuie să le îndeplinească cu adevărat.

Acestea fiind spuse, îndrumați și de sfaturile specialiștilor în materie de soluții alternative de încălzire de la PEFOC, cu mii de proiecte livrate cu succes clienților multumiți din întreaga țară, vom încerca să explicăm avantajele și specificațiile tehnice care trebuie luate în calcul atunci când ne-am decis să optăm ca sursă de încălzire pentru locuința sau afacerea noastră, un șemineu pe lemne clasic, un semineu centrala salaj sau de ce nu, un șemineu electric acceptabil ca preț si ideal de instalat mai ales în apartamentul nostru de la bloc.

Soba sau șemineul pe lemne sunt “actorii principali” din lumea soluțiilor neconvenționale de încălzire, responsabile de recrearea atmosferei magice din vacanțele petrecute în mijlocul naturii, într-o cabană pitorească de la munte sau în casa caldă a bunicilor noștri. Prezentă într-o formă sau alta, vatra pe lemne a căpătat constant, o dată cu trecerea vremii, noi conotații în materie de funcționalitate și confort, ajungând la ceea ce este astăzi - piesa centrală responsabilă de petrecerea cu stil a timpului liber în compania familiei, a persoanei iubite sau a prietenilor dragi.

Și pentru că avantajele folosirii unei sobe sau al unui șemineu pe lemne sunt destul de numeroase, mai jos vom încerca să rezumăm și să le enumerăm doar pe cele mai importante dintre ele:
- acestea se bucură de căldură și autonomie superioare, datorită faptului că sunt
independente de o sursă externă de energie, nefiind afectate de penele de curent;
- numărul mare de modele și paleta vastă de culori, permit personalizarea completă în trend
cu vremurile sau preferintele de stil ale fiecărui client în parte;
- capacitatea de încălzire este net superioară altor soluții când ne referim la folosirea
acestora într-un spațiu generos, fiind confecționate numai din materialele de calitate,
pornind de la focarul de șemineu și până la un cos de fum salaj din inox sau material
ceramic;
- sobele și șemineele sunt extrem de versatile grație diversității de forme și mărimi ce
permit instalarea lor, aproape oriunde în casă sau la bloc.

Iar în cazul celor pentru care confortul devine prioritate, șemineul pe gaz este soluția ideală atunci când nu există spațiu suficient pentru depozitarea lemnelor de foc, dar când există racord la rețeaua de gaze naturale. Diversitatea de modele și culori le fac ideale pentru aceia dintre noi care locuiesc la bloc și unde spațiul mic, limitează la alte soluții de încălzire. În plus, un șemineu pe gaz este mult mai ușor de întreținut decât unul pe lemne, prin simplul fapt că nu este necesară procurarea și pregătirea unui combustibil fosil precum este lemnul, nemaivorbind despre avantajele unui coș de evacuare mult mai curat.

Așadar, vă recomandăm să apelați cu încredere la specialiști serioși cum sunt și cei de la PEFOC care să vă ajute cu soluții, sfaturi și informații avizate, astfel încât să luați decizia cea mai potivită pentru încălzirea căminului și familiei tale.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ne bucurăm de cel mai interesant campionat de fotbal intern din ultimii zeci de ani. Cum s-a modificat topul favoritelor
(P) Ne bucurăm de cel mai interesant campionat de fotbal intern din ultimii zeci de ani. Cum s-a modificat topul favoritelor

Noul sezon fotbalistic din Superliga a venit cu multe surprize, iar Farul și Rapid s-au instalat în fruntea clasamentului, în timp ce FCSB este pe loc de baraj după disputarea primelor 11 etape.

(P) Cum să ai succes la pariurile sportive
(P) Cum să ai succes la pariurile sportive

Există milioane de fani ai sportului din întreaga lume care se uită la meciuri și care probabil cred că a paria pe echipele de pe teren este una dintre cele mai ușoare activități.  

(P) Enayati Home – Centrul rezidențial pentru seniori care le prelungește viața
(P) Enayati Home – Centrul rezidențial pentru seniori care le prelungește viața

Decizia de a-ți lua părintele sau bunicii din propria casa și de a-i acomoda într-un centru rezidențial pentru vârstnici este una dintre cele mai grele pe care o poate lua un copil în această viață.

 

Recomandări
Mobilizarea lui Putin provoacă anarhie în Rusia. Bătaie cruntă între polițiști și recruții nervoși
Mobilizarea lui Putin provoacă anarhie în Rusia. Bătaie cruntă între polițiști și recruții nervoși

Pentru Rusia continuă șirul eșecurilor pe frontul din Ucraina. Mobilizarea decretată în urmă cu câteva zile nu pare să-i fie de prea mare folos lui Vladimir Putin.

Lovitură de stat militară în China şi arestarea lui Xi Jinping, zvonurile infirmate care au dat Beijingul peste cap
Lovitură de stat militară în China şi arestarea lui Xi Jinping, zvonurile infirmate care au dat Beijingul peste cap

Preşedintele chinez Xi Jinping a ajuns sâmbătă în centrul atenţiei pe Twitter după relatări nefondate că el s-ar afla în arest la domiciliu în timp ce în China ar fi în desfăşurare o lovitură de stat militară.

SUA: Escrocii au furat 45,6 miliarde de dolari din programul de asigurări pentru şomaj, în timpul pandemiei de Covid-19
SUA: Escrocii au furat 45,6 miliarde de dolari din programul de asigurări pentru şomaj, în timpul pandemiei de Covid-19

Escrocii au furat 45,6 miliarde de dolari din programul de asigurări pentru şomaj al SUA, în timpul pandemiei de Covid-19.