(P) iPhone Xs Max, Xs și Xr: cele mai bune huse de pe piață

iphone

Indiferent că suntem fani Android sau iOS, cu toții suntem de acord că device-ul Apple își păstrează cel mai bine valoarea în timp.

Chiar și după un an sau doi, dacă dorești să-ți vinzi iPhone-ul pentru a face un upgrade la un model mai nou de exemplu, prețul obținut va fi mult mai apropiat de prețul cu care l-ai achiziționat inițial, comparativ cu telefoanele de top de la alți producători de smartphone-uri.

Evident, pentru a obține un preț bun, este important ca telefonul să arate excelent. Să nu prezinte zgârieturi, să nu aibă sticla de pe față sau spate fisurată, să nu aibă urme de lovituri în urma scăpării accidentale a telefonului. În cazul acesta de ce nu ai pune pe iPhone-ul tău o husă și o folie de protecție? Magazinul online itelmobile.ro ne ajută cu sfaturi în privința alegerii husei potrivite.

Huse anti-shock

De la an la an, telefoanele devin tot mai subțiri și mai ușoare. Pentru unele persoane, un astfel de telefon este ceva mai dificil de ținut în mână datorită unei prize mai scăzute. Apoi, chiar dacă sunt mai subțiri și mai ușoare, display-urile sunt tot mai mari, iar asta se traduce în dimensiuni generale mai mari (lățime și lungime). Pentru genul acesta de situații, recomandarea noastră este utilizarea huselor anti-shock. Huse iPhone Xs Max perfecte pentru orice situație sunt cele Spigen. Spigen este un producător premium de accesorii de telefoane, iar husele lor sunt printre cele mai bune de pe piață. Dacă preferați o soluție ce oferă protecție la 360 grade, încercați husele Supcase. Acesta, ca și Spigen, este un producător premium, specializat în huse ce oferă protecție de tip militar. Este aproape imposibil să stricați telefonul într-o astfel de husă. Evident, aceste recomandări se pliază perfect și pentru celelalte telefoane iPhone.

Citește și
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Huse slim

Pentru cei care afirmă că nu-și doresc o husă pe telefon pentru că îl face prea gros, ținem să le spunem că pe piață există si variante de huse slim sau chiar ultraslim, transparente, fumurii sau colorate. Totul ține de gusturile fiecăruia. Evident, protecția telefonului nu este la fel de ridicată ca cea oferită de husele Spigen sau Supcase, dar în felul acesta că asigurați că nu se zgârie spatele telefonului și oferă protecție (evident, ceva mai redusă decât în cazul huselor anti-shock) chiar și dacă il scăpați.

Huse tip carte

Husele tip carte sau flip cover cum mai sunt numite, devin tot mai bine văzute în ochii cumpărătorilor și pe bună dreptate. Dacă utilizezi o astfel de husă, poți renunța la folia de sticlă în favoarea uneia de silicon, care este mult mai subțire și oferă protecție împotriva zgârieturilor (deși, fie vorba între noi, recomandarea noastră este utilizarea de folii de sticlă nano-glass, folii ce sunt foarte subțiri dar extrem de rezistente la șocuri). Unele huse tip carte au pe interior și sloturi pentru carduri bancare, de transport în comun etc, ceea ce înseamnă că poți lăsa portofelul acasă. Așa ai mai puține lucruri la care să porți grija. Unele huse oferă și opțiune de stand. Ce înseamnă asta? Înseamnă că acestea se pliază în așa fel încât telefonul stă înclinat pe masa sau birou și astfel, nu trebuie să-l așezați pe ceva pentru a urmări conținut media de exemplu.

Dacă doriți să aveți de unde alege și v-ați hotărât să achiziționați o husă iPhone Xs, intrați pe itelmobile.ro! Gama este atât de variată încât este imposibil să nu găsiți ceva pe placul vostru. Veți găsi și huse iPhone Xr sau huse pentru modele mai vechi de iPhone.

Iar pentru că e final de articol, câteva cuvinte și despre foliile de sticlă. Noi am spune că acestea sunt necesare, poate nu obligatorii, dar necesare. Schimbarea unui display nu este deloc ieftină și veți mai sta și cu telefonul preferat în service câteva zile, până este reparat. De ce să nu utilizați folii de sticlă pentru iPhone? Sunt diferite modele (chiar și variante privacy), totul pentru ca telefonul tău să fie perfect protejat.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Sondaj: 87% dintre bucureșteni votează transportul alternativ ca fiind cea mai bună opțiune pentru călătoriile urbane
(P) Sondaj: 87% dintre bucureșteni votează transportul alternativ ca fiind cea mai bună opțiune pentru călătoriile urbane

Marea majoritate a bucureștenilor (87%) consideră că transportul alternativ este cea mai bună opțiune pentru călătoriile în oraș.  

(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI

HONOR a lansat de curând noul smartphone Magic6 Pro.

(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara
(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Hunedoara, județul Hunedoara.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.