(P) Învață să alegi cele mai bune ceasuri decorative pentru locuința ta!


Ultimul update: Luni 23 Septembrie 2019 12:53
Data publicarii: Luni 23 Septembrie 2019 12:36
Categorie: a
ceas

Pe lângă obiectele uzuale de decor, orice locuință ar trebui să aibă măcar un ceas funcțional care să indice corect timpul și să îi ajute pe cei prezenți în casă să se ghideze și să își gestioneze eficient activitățile.

În prezent, oferta de ceasuri decorative a magazinelor este din ce în ce mai variată datorită faptului că aceste obiecte sunt mici, dar extrem de importante. Dacă redecorezi și vrei să alegi cele mai bune ceasuri pentru camerele din casa ta, ține cont de aceste sfaturi și cu siguranță nu vei da greș cu alegerea făcută!

Caută un material potrivit

Există mai multe materiale din care pot fi confecționate modelele de ceasuri decorative, iar acest detaliu influențează și prețul pe care îl are obiectul respectiv. Cele mai întâlnite materiale sunt lemnul, metalul, plasticul sau oțelul inoxidabil. În magazine există și ceasuri din materiale mai sofisticate, cum ar fi bronzul sau argintul, însă prețul lor este mult mai mare. Atunci când alegi ceasuri pentru locuința ta, e important să arunci o privire și asupra stilului de design pe care îl au încăperile. Spre exemplu, dacă în locuința ta predomină mobila din lemn masiv, poți alege ceasuri din același material, cu o cutie deosebită. Pe de altă parte, dacă mobilierul este vintage, cea mai bună opțiune rămâne un ceas realizat din metal.

Ține cont de spațiul în care îl vei amplasa

Înainte de a face o investiție în ceasuri decorative, e bine să ai în vedere spațiul pe care îl ai disponibil pentru un asemenea obiect. Trebuie să alegi un perete sau un loc care să poată fi observat cu ușurință, altfel ceasul nu își va dovedi utilitatea. De asemenea, dacă optezi pentru ceasuri voluminoase, ai grijă să temperezi decorul prin absența altor obiecte decorative. În caz contrar, dacă deja ai multe obiecte în încăpere, e bine să alegi un model mai mic, cu un design discret. Testează funcționalitatea

În alegerea celor mai bune ceasuri decorative pentru casa ta trebuie să ții cont și de criteriul funcționalității, iar acesta va fi luat în funcție de nevoile pe care le ai. Spre exemplu, unele ceasuri de perete sunt silențioase și nu produc niciun fel de zgomot, pe când altele scot un sunet la fiecare oră sau chiar și la intervale mai mici de timp. În cazul în care ai nevoie de mai multă liniște, optează pentru ceasuri silențioase, care reprezintă cea mai bună variantă.

Informează-te asupra mecanismului

Înainte de a achiziționa ceasuri pentru locuința ta, este important să cunoști mecanismul de funcționare și cât de important este acesta pentru ca obiectul să își dovedească utilitatea. Caută cât mai multe modele, compară-le și, astfel, îți vei da seama care e cel mai potrivit pentru tine. În funcție de mecanismul lor, ceasurile decorative pot fi clasificate în 3 categorii principale, mai exact ceasuri cu pendul, ceasuri quartz și ceasuri digitale. Asigură-te că te informezi cu privire la diferențele dintre aceste obiecte și că alegi un ceas potrivit nevoilor tale.

În alegerea celor mai potrivite ceasuri pentru spațiul tău personal îți stă la dispoziție site-ul FAVI.ro, un loc în care vei găsi modele eficiente și aspectuoase la cele mai avantajoase prețuri.

Sursa: Pro TV

Tags: ceas, decor, locuinta,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Inchirieri auto sigur si rapid
(P) Inchirieri auto sigur si rapid
(P) Cum poți MINIMIZA RISCUL în afaceri? Iată top 10 firme care au, în prezent, cele mai mari datorii la stat
Cele mai noi tehnici și tehnologii în cardiologie, prezentate la București, la congresul East Meets West
(P) Calculatoare second hand de la cei mai buni producatori la un pret accesibil
(P) Mitul implantului dentar si consecintele sale comportamentale
(P) Ai nevoie de fișa medicală pentru permis auto? Ce informații trebuie să știi despre acest document
gadgeturi
(P) Iată 5 gadgeturi de divertisment în confortul propriei locuințe!
(P) Dă-i șansa copilului tău să fie viitorul campion la fotbal!
(P) Despre pompele de căldură – ce nu știu cei ce își doresc un astfel de sistem de încălzire
(P) Promoția “Joacă cu Holsten în Frăția Berii” și-a desemnat câștigătorul premiului de 1 milion lei
(P) Gențile de damă exprimă nuanțe aparte ale personalității
(P) Tot ce trebuie sa stii despre mostenire si succesiune