(P) Invata cum sa decorezi casa ca un profesionist cu o canapea extensibila cu 3 locuri


Ultimul update: Marti 14 Mai 2019 17:54
Data publicarii: Marti 14 Mai 2019 17:51
Categorie: a
canapea extensibila

Nicio casă nu este completă fără o canapea extensibilă cu 3 locuri, care reprezintă, de fiecare dată, soluția ideală pentru confort și utilitate.

Specialiștii în materie de decorațiuni interioare ne sfătuiesc să investim întotdeauna în produse de înaltă calitate, care să satisfacă nevoile fiecăruia dintre noi și să reziste în timp în fața uzurii și a degradării.

Tocmai de aceea, nu e de mirare că, în ultimii ani, interesul față de achiziționarea unui model de canapea extensibila 3 locuri a crescut considerabil, astfel încât 4 din 5 romani dețin în locuința lor cel puțin o astfel de piesă. Popularitatea unor astfel de canapele cunoaște o ascensiune fulminantă în prezent, grație utilității lor smart combinate cu designul actual, fiind extrem de practice, versatile și aspectuoase deopotrivă. Așadar, în cazul în care îți dorești mai mult confort în living și preferi, totodată, să ai un pat disponibil pentru musafiri, poți opta pentru o canapea extensibilă cu 3 locuri, cu un cadru de rezistență durabil și un mecanism de extindere ușor de utilizat. Te întrebi de ce este atât de apreciată? Vei afla în cele ce urmează!

Iată unde poți amplasa această canapea și cum poți transforma decorul casei tale într-o imagine desprinsă din revistele de Home&Deco!

Transformă livingul într-o oază de relaxare

Se spune că livingul este inima casei, așadar merită o atenție specială, dacă vorbim de decorațiuni interioare. Locul în care îți petreci majoritatea timpului alături de familie și prieteni poate arăta incredibil de primitor cu o canapea extensibilă cu 3 locuri. E suficient să o așezi lângă un perete, în fața unei măsuțe de cafea. Atunci când ai musafiri, tot ce trebuie să faci este să dai măsuța la o parte și să extinzi rapid canapeaua. Pentru un decor minimalist și elegant, alege un model din catifea, stil Chesterfield, pe care să îl combini cu o masă de sticlă rotundă, un covor pufos și o lustră candelabru din cristale. Dacă preferi o imagine clasică în living, mizează pe canapele închise la culoare, din piele sau alte materiale textile pe care să le integrezi armonios într-un decor cu mobilă din lemn masiv.

Dă o notă personală camerei de oaspeți

Dacă ideea unui pat voluminos în camera de oaspeți nu îți surâde, alege mai degrabă o canapea extensibilă cu 3 locuri, care va satisface aceleași nevoi, însă va ocupa mai puțin spațiu. Astfel, încăperea va putea fi folosită ziua pe post de birou sau cameră de relaxare, iar noaptea va deveni un dormitor veritabil, prin extinderea sa. In medie, o astfel de canapea dispune de o dimensiune pentru dormit de 200x140 cm, oferind spațiu suficient pentru două persoane.

Conferă eleganță apartamentului open-space

În cazul în care deții un apartament de tip open-space, cu bucătărie și living în aceeași încăpere, o canapea extensibilă cu 3 locuri va crea impresia unei locuințe aerisite și foarte bine puse la punct. Alege să o amplasezi chiar în mijlocul livingului, astfel încât să fie punctul central de atracție, și completează decorul cu perdele elegante din mătase, o bibliotecă minimalistă și o masă de cafea. In felul acesta, nu doar că vei crea un ambient cochet, completat de arcade interioare, dar vei putea extinde cu ușurință canapeaua ori de câte ori va fi nevoie. De regulă, în apartamentele open-space este indicat să ai cât mai puține piese de mobilier, pentru a evita ca atmosfera din încăpere să devină sufocantă.

După cum vezi, o canapea extensibilă cu 3 locuri este foarte versatilă și poate fi amplasată în aproape orice cameră din locuință, grație aspectului elegant și utilității sale incontestabile.

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO