(P) În noiembrie, Romstal îți oferă transport gratuit la orice comandă online, inclusiv de Black Friday


Ultimul update: Luni 11 Noiembrie 2019 17:24
Data publicarii: Luni 11 Noiembrie 2019 15:22
Categorie: a
romstal

Romstal este alături de tine când vrei să îți reamenajezi baia sau bucătăria, când ai nevoie de produse electrice sau echipamente de încălzire sau când ești în căutare de piese de schimb pentru diverse electrocasnice.

Pe lângă o gamă care cuprinde peste 50.000 de produse diverse, de o calitate recunoscută la nivel internațional, Romstal vine cu încă o surpriză pentru clienții săi: transport gratuit la toate comenzile online din luna noiembrie, inclusiv pentru cele de Black Friday.

De ce să alegi produsele Romstal

Anul acesta, Romstal împlinește 25 de ani de când oferă clienților săi posibilitatea de a avea o locuință în care criteriile de confort și utilitate în ceea ce privește instalațiile să se îmbine. La Romstal, găsești cele mai bune servicii în materie de instalații pentru construcții, la care ai acces prin cele peste 50 de showroomuri din toată țara ale companiei. Dar, pentru că știm că, de multe ori, programul încărcat sau nevoia urgentă de a avea un anumit produs nu îți permite să ajungi fizic la noi, produsele noastre pot fi comandate și online, de pe site-ul Romstal, acolo unde le găsești ușor și rapid, în funcție de nevoile tale și de specificul domeniului care te interesează.

Colaborând cu furnizori exclusiviști și branduri de renume, Romstal le propune tuturor clienților săi tehnologii inovatoare, dar și produse prietenoase cu mediul. Acestea sunt grupate în cinci categorii de interes - Termo, Hidro, Sanitare, Electrice și Ceramice - iar livrarea la domiciliul clientului are loc prompt, astfel încât relația cu el să fie bazată atât pe încredere, cât și pe respect reciproc.

În plus, Romstal este una dintre cel mai bine aprovizionate companii și îți pune la dispoziție stocuri mari de produse, astfel încât tu să le găsești de fiecare dată pe acelea de care ai nevoie.

Livrare gratuită în luna noiembrie la produsele Romstal comandate online

Luna noiembrie nu este doar cea a pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, ci și cea în care, anual, prețurile a mii de produse din toate categoriile sunt reduse considerabil. Cu Romstal, însă, primești mai mult decât atât. Dacă amâni de multă vreme schimbarea gresiei și a faianței, instalarea unui aparat de aer condiționat sau înlocuirea rețelei electrice din casă, luna noiembrie ar putea fi momentul potrivit ca să te ocupi, în sfârșit, de toate acestea. Romstal nu îți oferă doar reduceri de Black Friday la produsele sale, ci și livrare gratuită la tine acasă pentru cele pe care le comanzi online.

Astfel, te poți bucura de produsele de calitate Romstal din confortul propriei locuințe, fără a fi nevoie să te deplasezi la unul dintre showroomurile pe care ți le punem la dispoziție și fără să plătești taxe suplimentare pentru transport.

Dacă nu cunosti echipamentele de instalații nu trebuie să îți faci griji! La Romstal, primești consiliere de specialitate si consultanță tehnică atat pentru comenzile online cat si pentru cele telefonice. Astfel, ai garantia ca produsele pe care le alegi sunt exact cele care îți sunt necesare.

În prezent, Romstal este cea mai dinamică și importantă companie de echipamente de instalații pentru construcții de pe piața românească, activând și pe piețele din Republica Moldova, Ucraina, Serbia și Bulgaria. De asemenea, compania este lider pe piața de profil din sud-estul Europei, fapt datorat nivelului ridicat de profesionalism oferit clienților săi, precum și calității garantate pe care o asigură.

Sursa: StirilePROTV

Tags: romstal,

VIDEO PROTVPLUS.RO