(P) În lumea promovării online nu toate afacerile devin povești cu happy end

26-02-2020 11:37


seo

Piața din România abundă de tot felul de promisiuni care-ți garantează fără prea multe argumente, tot felul de rețete magice la costuri derizorii, ca business-tul tău să prospere într-un an de zile ca altele în 7.

Din păcate, spre deosebire de basme, foarte multe afaceri ajung să sfârșească prematur - nervi și bani pierduți în povești care sună frumos la început, dar care se sfârșesc departe de happy ending-ul visat. Înțelegem că este destul de dificil să iei decizia cea mai potrivită, având în vedere și diversitatea de firme apărute parcă peste noapte care îți promit marea cu sarea, dar dacă dacă îți dorești să ai succes și să reziști în jungla pieții autohtone, va trebui să nu cazi pradă impulsului primei oferte și să filtrezi cu atenție varianta cea mai eficientă de promovare online ca să te poți număra și tu în topul alegerilor clienților tăi.

Secretul fiecărei afaceri de succes, constă într-un mix inspirat de marketing care să te ajute în promovarea online a acesteia. Este foarte important să-ți ajuți clientii să descopere produsul tău, mai ales dacă acesta se diferențiază de concurență prin calitate superioară sau livrare rapidă. O agenție de marketing onestă, te va face să înțelegi faptul că promovarea constantă a produsului tău este cheia succesului pentru orice afacere, cu atât mai important, dacă businessul tău este la început de drum. Cu ajutorul unei echipe de specialiști experimentați, agenția este cea care va analiza piața consumatorilor, va înțelege ce public țintă ai, propunându-ți cele mai bune idei creative pentru promovarea serviciilor sau produselor pe care le oferi. Prin campaniile online (reclame radio și video, optimizare SEO, campanii adwords, copywriting și Social Media) și offline (afișe, concursuri, evenimente, panouri publicitare și transit, etc.) îți expui afacerea sau produsul unui public cât mai numeros sau al unuia cât mai relevant, pentru că nu de puține ori, calitatea este mult mai importantă decât cantitatea. Cu cât consumatorul înțelege mai bine ceea ce tu îi poți oferi, cu atât acesta va deveni mai atașat de brandul tău și pe lângă decizia de a cumpăra de la tine, te vei trezi că, dintr-o data, acesta va deveni ambasadorul afacerii tale, promovandu-te organic și celorlalți clienți care încă nu au auzit de produsul tău.

Eben Advertising - consilierul tău personal de marketing online

Eben Advertising, mai mult decât o agenție de marketing full service, este un grup experimentat, cu membrii tineri și entuziaști, focusați pe dorinta de a construi alături de tine, povestea de succes a afacerii tale. Munca în echipă, excelența la toate nivelurile, respectul față de client și transparența serviciilor prestate, sunt valori asumate de la care nu se vor abate nici măcar un centimetru.

Întreaga activitate a celor de la Eben Advertising, gravitează în jurul ideii că atunci când pornești la drum cu o afacere, trebuie să ai în vedere următorul aspect: trebuie să pui perfect în echilibru imaginea pe care o ai tu despre brand și ce vrei să transmiți publicului tău. Pentru asta trebuie să îți cunoști bine publicul țintă – numai o agenție de marketing te va ajuta să faci asta. Pentru a te remarca într-o piață din ce în ce mai competitivă, exista un set de reguli și bune practici pe care doar o firmă specilizată are capacitatea și resursele să ți le poată implementa si care să se plieze perfect cu strategia globală a afacerii tale.

Pentru un start cu dreptul într-o piața extrem de competitivă, afacerea ta trebuie să fie completă din toate punctele de vedere: să aibă un concept închegat, o linie grafică fluidă si unitară din punct de vedere al transmiterii valorilor din spatele brandului tău, un website modern care funcționează perfect, o singură voce prin care brandul se adresează publicului, campanii gândite perfect să pună în valoare ofertele tale, materiale promoționale și altele care, puse cap la cap, îți garantează rezultatele pe care le aștepți de la afacerea ta. Dacă și tu vrei să te bucuri de succes, contactează acum echipa Eben Advertising pentru servicii de Google Adwords, optimizare site prin optimizare SEO, copywriting, branding, web design, advertoriale, e-mail marketing, reclame radio și tv și toate serviciile de care afacerea ta are nevoie pentru o poziționare cât mai bună în alegerile publicului țintă!

Eben Advertising – expertul creativ din spatele oricărei afaceri de succes!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO