(P) În autoizolare, este timpul să faci lucruri pentru tine! Antrenează-te la domiciliu pe o bandă de alergat!

Ultima actualizare: 23-03-2020 19:33
advertorial

Este un lucru dovedit faptul că mișcarea zilnică este benefică sănătății omului și, de aceea, aceasta ar trebui să intre în rutina oricărei persoane.

Mișcarea poate fi făcută sub multe forme, de la mersul pe jos până la vizitele la sală și alergatul în parc. 

După cum știi, vremurile de astăzi cer să rămâi în casă, astfel că trebuie să găsești motivația necesară pentru a iniția activități care pot fi făcute în interior, oricât de greu ți s-ar părea acest lucru. Spre exemplu, multe dintre ele îți pot menține silueta pe parcursul perioadei de autoizolare.

Ar trebui să profiți de aceste săptămâni, întrucât acum îți poți permite să faci lucruri pentru tine, lucruri pe care poate că nu ai timp mereu să le faci, în mod normal. Poți înlocui plimbările în parc cu exerciții făcute acasă, pe banda de alergat. Astfel, te vei asigura că silueta ta rămâne neschimbată sau, de ce nu, devine mai bine definită.

Cum îți găsești motivația?

Dacă zilele acestea te-ai simțit letargic și poate chiar stresat din cauza lipsei de mișcare, atunci poți începe un program de antrenamente pe banda de alergat, care să dureze cel puțin până la terminarea perioadei de autoizolare.

La început, cel mai probabil vei considera că exercițiile făcute pe banda de alergat sunt puțin obositoare. Însă, pe măsură ce vei progresa, corpul tău își va recăpăta mobilitatea și forța, astfel că vei putea să realizezi antrenamente mai prelungite, la viteze mai mari.

Poți căuta programe pentru o lună, realizate de specialiști, care să te îndrume în legătură cu exercițiile pe care ar trebui să le faci zilnic.

Odată ce te vei hotărî să urmezi respectivul program, vei observa că vei începe să te îndrăgostești de banda de alergat, mai ales pentru că vei putea să combați plictiseala și, în același timp, să-ți tonifiezi corpul. Pentru început, poți face antrenamente de 10-15 minute, după care poți mări treptat intervalul.

Vei observa că vei începe să ai o atitudine mult mai pozitivă și energică, lucru care se va vedea cel mai ușor în rezistența mult mai crescută la efort, precum și în dorința sporită de a face mișcare. Cu fiecare antrenament, corpul tău va deveni tot mai puternic și, la un moment dat, mult mai ușor.

Antrenamentele cardio pe banda de alergat te ajută să slăbești într-o lună

Cel mai simplu mod de a slăbi în această perioadă este reprezentat de antrenamentele pe banda de alergat. Cu perseverență și încredere, vei putea să ajungi la țelurile pe care ți le-ai propus și nu-ți vei lăsa moralul și corpul să se plafoneze din cauza acestor săptămâni de stat în casă.

Profită de zilele acestea și ai grijă de sănătatea ta prin multă mișcare și energie pozitivă. Aceste zile sunt perfecte pentru a sta împreună cu familia, pentru a te bucura de lucrurile mărunte de care nu ai mereu timp și pentru a te preocupa mai mult de binele tău și a celor din jur. Ai grijă de tine și de cei dragi și nu uita că trebuie să #stămacasă!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 25 Octombrie 2021

45:59
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!