(P) În atenția afaceriștilor - metoda practică și deloc costisitoare de promovare a afacerii: pungi biodegradabile


Ultimul update: Luni 02 Decembrie 2019 13:29
Data publicarii: Luni 02 Decembrie 2019 13:27
Categorie: a
pungescu

Având în vedere că pentru a promova o afacere există numeroase metode în ziua de astăzi, costurile aferente sunt și ele diverse și de cele mai multe ori mari.

Acest lucru este valabil dacă ne dorim rezultate într-un timp extrem de scurt, de pe o zi pe alta uneori.

Pentru cei ce vor să aibă parte de expunere garantată printr-o metodă deloc costisitoare, pungile biodegradabile personalizate sunt mai mult decât utile. Ele sunt diverse și regăsite în tot felul de spații comerciale precum supermarket-urile, mall-urile, chiar și în farmacii și nu numai. Prezența lor în aceste locuri, atât timp când sunt personalizate, este o metodă extrem de eficientă de promovare a unui serviciu, până la apelarea la alte mijloace mult mai costisitoare.

De ce avantaje dispun afaceriștii dacă aleg pungile biodegradabile personalizate?

După cum s-a menționat și anterior, expunerea totală este cel mai mare avantaj al celor care aleg ca metodă de promovare pungile bio personalizate. Acest lucru se întâmplă pentru că fiecare dintre noi le folosește, iar imaginea lor este imposibil să nu ne rămână în minte.

Mai e de menționat că sunt biodegradabile, deci sunt prietenoase cu mediul si fara ecotaxa. Mai multe detalii le gasiti la pungescu.ro

Prin acest fapt se bifează două cerințe în același timp – pungile personalizate vor putea fi refolosite, iar inscripția va rămâne mult timp valabilă datorită primei cerințe îndeplinite și anume rezistența lor.

Pungescu – locul în care se pot personaliza pungi în funcție de diverse cerințe

Aici totul începe de la tipul pungii. Cele care se afirmă cel mai mult în acest caz sunt cele tip maieu. Pe aceastea fiecare dintre noi le întâlnește zilnic, la orice magazin. De ce sunt atât de răspândite? În primul rând, sunt o alternativă accesibilă și elegantă pentru a oferi un produs frumos ambalat. În cazul în care sunt personalizate cu logo-ul unei firme, cu atât mai bine.
Cealaltă categorie de interes, tip banană sunt disponibile cu precădere în mall-uri și magazinele care vând produse cu o greutate puțin mai ridicată. Ele sunt mai rezistente decât cele tip maieu, deci cu alte cuvinte vor fi mult mai folosite de către public. După cum s-a spus și anterior, personalizarea lor va aduce un plus semnificativ firmei sau companiei în cauză.
Aceeași firmă poate oferi mostre gratuite celor interesați, pentru a testa chiar ei modelul care se potrivește cel mai bine logo-ului sau mesajului cu scop de promovare cu respectivul tip de pungă biodegradabila.

Cerințele furnizorului

Înainte de a vorbi despre cerințele furnizorului, Pungescu, trebuie spus că raportul calitate – preț al pungilor este unul optim, întocmai cum caută fiecare afacerist care dorește să își promoveze serviciile.

Cantitatea minimă de sacose personalizate ce poate fi achiziționată este de 5000 bucăți, cu imprimare în 1 sau 2 culori. Se poate spune că numărul culorilor este direct proporțional cu numărul bucăților achiziționate.

Pungile se vând – afacerea crește

După cum s-a mai spus, oricine folosește pungi biodegradabile datorită faptului ca sunt scutite de ecotaxa. Este de la sine înțeles că promovarea prin intermediul lor va avea rezultatele mult dorite. Expunerea este una vastă și sigură, mai ales dacă pungile personalizate au un mesaj care să atragă sau un logo construit corect, elegant și interesant.

Astfel, dacă acestea au un raport calitate – preț optim, cu atât mai bine pentru cei care vor să își promoveze business-ul. Cei interesați sunt invitați caute producatorul Pungescu pentru a începe o promovare în masă a propriei afaceri printr-o metodă ce nu a dat greș vreodată.

 

Sursa: Pro TV

Tags: pungescu, pungi,

VIDEO PROTVPLUS.RO