(P) Implanturi dentare asistate laser în clinica Life Dental Spa

advertorial

Stomatologia modernă a prins mare avânt în ceea ce privește ramura chirurgiei dentare grație tehnicii de inserare a implanturilor.

Pacienții care au suferit pierderea unui dinte, sau chiar a mai multor dinți, pot opta acum pentru implanturi dentare asistate laser în clinica stomatologică Life Dental Spa.

Clinica dentară Life Dental Spa este situată în centrul Bucureștiului și echipată cu tehnologia de ultimă generație – laserul stomatologic. Laserul oferă tratamente cu mult superioare calitativ și cu rezultate excelente pe termen lung, în timp ce pacientul are parte de un confort sporit pe parcursul ședințelor de terapie, deoarece laserul NU produce NICIO DURERE.

Ce este un implant dentar?
Implantul dentar joacă rolul unei rădăcini artificiale care are rolul de a înlocui dintele lipsă de pe arcadă, oferind practic suport pentru viitoarea lucrare protetică ce va fi atașată (coroniță dentară).

Atunci când pacienții aleg să urmeze o procedură chirurgicală de inserare a unui implant, este foarte important ca aceștia să înțeleagă faptul că deși implantul este inserat într-o ședință, trebuie să treacă o perioadă variabilă de timp (numită perioadă de osteointegrare), de câteva luni, până când și coroana dentară va fi inserată.
După ce medicul specialist poate verifica dacă perioada de osteointegrare este finalizată, atunci este timpul ca lucrarea protetică să fie atașată de implant.

         Perioada de osteointegrare este foarte importantă pentru a asigura formarea unei legături puternice între implant și osul maxilar.

Procedurile mai noi, insa, permit realizarea implantului si atasarea coronitei in aceeasi sedinta, tehnica ce poarta denumirea de “incarcare imediata”. Pentru aceasta procedura insa sunt necesare anumite conditii, ce tin in special de stabilitatea primara a implantului.

Care este scopul unui implant dentar?

Inserarea unui implant poate fi o metodă destul de invazivă, motiv pentru care specialiștii Life Dental Spa recurg la astfel de manopere chirurgicale doar atunci când dintele nu mai poate fi salvat în niciun fel și trebuie extras, urmând ca spațiul rămas liber pe arcadă să fie cel în care va fi introdus noul implant.

În general, un implant dentar poate fi folosit pentru:

- A înlocui un dinte lipsă de pe arcadă, pierdut în urma unei extracții
- A susține lucrări protetice mobile (proteze mobile), jucând rol de stâlp de susținere
- Susținerea punților dentare fixe construite pe implant, jucând rol de stâlp de susținere

Practic, în funcție de statusul oral al fiecărui pacient și de situația clinică, un implant poate fi utilizat pentru a restaura atât un singure dinte lipsă, cât și mai mulți, pe aceeași arcadă.

Uită de durere!

Atunci când pacienții aleg să urmeze o procedură de inserare a implanturilor cu ajutorul laserului în clinica stomatologică Life Dental Spa, aceștia au parte de multiple avantaje în ceea ce privește tehnica de lucru:

- Realizarea unui plan de tratament complet, care să cuprindă toate manoperele și care să îl informeze pe pacient cu privire la toate detaliile tratamentului și la costuri

- Realizarea unor analize detaliate de tipul CT și RMN înainte de procedură, precum si analize de sange, pentru a nu exista riscuri de eșec și de ”respingere” a implantului

- Operațiunea este asistata laser, care nu provoacă nicio durere și care are efect bactericid, de stimularea a refacerii țesutului, de limitare a hemoragiei si de favorizare a formarii osului in jurul implantului.

Alege clinica stomatologică Life Dental Spa! Programează-te ACUM la o consultație la specialiștii noștri în implantologie laser!

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Craiova reinventează spectacolul de karting, cu ajutorul studenților. GALERIE FOTO
(P) Craiova reinventează spectacolul de karting, cu ajutorul studenților. GALERIE FOTO

Viteză, spectacol în condiții de siguranță și adrenalină pe prima pistă de karturi electrice din Craiova.

(P) Steps for Life – aplicația care transformă pașii în ajutor pentru ceilalți
(P) Steps for Life – aplicația care transformă pașii în ajutor pentru ceilalți

București, 04 octombrie 2022 – În cadrul evenimentului sportiv Bucharest Marathon ce va avea loc în zilele de 8-9 octombrie 2022 în capitală, va fi lansată aplicația Steps for Life, dezvoltată de Asociația pentru un viitor strălucit împreună.

(P) Zece ani de activitate a Fundației Orange România. Gala „Creatorilor de bine”, derulată la București
(P) Zece ani de activitate a Fundației Orange România. Gala „Creatorilor de bine”, derulată la București

Fundația Orange România a organizat săptămâna trecută o serie de evenimente pentru a marca zece ani de activitate.

Recomandări
Lăsate fără pensii alimentare, rusoaicele își denunță foștii soți:
Lăsate fără pensii alimentare, rusoaicele își denunță foștii soți: "Luați-i pe front, așa primim bani pentru copii"

Când a decretat mobilizare militară parțială, Vladimir Putin a promis că bărbații care vor fi trimiși pe front vor fi remunerați, iar în caz de rănire sau de deces, familiile lor vor primi despăgubiri.

Reacția președinției de la Kiev după ce o organizație ucraineană a devenit co-laureată a Premiului Nobel pentru Pace din 2022
Reacția președinției de la Kiev după ce o organizație ucraineană a devenit co-laureată a Premiului Nobel pentru Pace din 2022

Preşedinţia de la Kiev a afirmat că populaţia Ucrainei este un ''artizan al păcii'', la puţin timp după ce organizaţia nonguvernamentală ucraineană Centrul pentru Libertăţi Civile a devenit co-laureată a Premiului Nobel pentru Pace din 2022.

Cazul medicului de la Polizu. Mărturia unui tată: „Când a dat cu piciorul în sac, copilul a început să plângă”
Cazul medicului de la Polizu. Mărturia unui tată: „Când a dat cu piciorul în sac, copilul a început să plângă”

Tatăl unui copil care a fost considerat mort la naştere şi ”aruncat într-o tavă” de către medicul de la Polizu, acuzat că ar fi lăsat un copil născut prematur să moară, a făcut mai multe declarații șocante.