(P) Idei de cadouri originale și sustenabile pentru Crăciun, la prețuri care nu depășesc 30 de euro

ikea
StirilePROTV

Anul acesta, îi poți surprinde pe cei dragi cu cadouri inovatoare și sustenabile! Și pentru că trăim vremuri interesante, propunerea noastră este "asamblată" pentru un buget de cel mult 30 de euro.

Impresionează-ți familia și prietenii cu această listă de cadouri originale și sustenabile pentru Crăciun! A sosit momentul să descoperi o nouă modalitate de a oferi cadouri, prin care nu numai că vei ajuta mediul înconjurător, dar îi vei surprinde și pe cei dragi și îi vei convinge să fie mai grijulii cu planeta.

În ultimii doi ani, un lucru a devenit din ce în ce mai clar. Trebuie să ne arătăm respectul pentru planetă într-un mod care să conteze, iar pentru a face acest lucru trebuie să schimbăm stilul de viață cu care suntem obișnuiți și să adoptăm unul mai sustenabil.

Și chiar dacă simțim cu toții presiunea creșterii costurilor de trai, un buget mai restrâns nu înseamnă că gospodăriile celor dragi nu pot fi transformate cu succes în cămine mai sustenabile.

Din fericire, la IKEA, acest lucru este posibil fără a cheltui o avere. Ca limită maximă, am stabilit un buget de maximum 30 de euro, astfel încât să găsim opțiuni accesibile pentru toată lumea, indiferent pentru cine vrei să găsești un cadou.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Descoperă mai jos sugestiile noastre de cadouri, pe care le poți găsi online pe site-ul IKEA, dar și în magazine:

Cadouri potrivite pentru copii

Recunoștința sinceră și autentică pe care o au copiii față de cadouri ne amintește de ce Crăciunul nu este un moment prielnic doar pentru a primi, ci și pentru a dărui. Copiii tăi vor aprecia cu siguranță jucăriile de pluș realizate din poliester reciclat din familia BLAVINGAD, precum și jucăriile din lemn din familiile DUKTIG și LILLABO. Aceste jucării nu numai că sunt distractive, ci sunt și realizate într-un mod atent și prietenos cu mediul înconjurător. Iar când camera copilului tău are nevoie de o schimbare de look, mobilierul MAMMUT este ideal pentru acest lucru. Cu forme jucăușe și culori îndrăznețe, scaunele și mesele MAMMUT vor adăuga un strop de creativitate oricărui spațiu. De asemenea, acestea sunt fabricate din plastic inofensiv, fără BPA, și pot fi reciclate.

Cadouri pentru fanii sustenabilității

Iubirea și protejarea mediului înconjurător este un lucru spre care ar trebui să tindem cu toții. Dacă ai un prieten sau un membru al familiei care apreciază cât de important este să fim grijulii cu planeta, atunci s-ar putea să îl impresionezi oferindu-i în dar baterii și încărcătoare reîncărcabile (din familiile STENKOL, LADDA și TJUGO). Bateriile reîncărcabile durează aproape întotdeauna mai mult, costă mai puțin pe termen lung și reduc deșeurile, în comparație cu bateriile de unică folosință. 

Sau poate că ești în căutarea unui cadou pentru cineva care pierde complet noțiunea timpului atunci când face duș? Ajută-l să reducă consumul de apă și costurile cu un capăt de duș cu economisire a apei.

Cadouri care îi vor impresiona pe hedoniști

Cu toții avem în noi puțin hedonism – acea parte din noi care nu se teme să se răsfețe cu micile plăceri pe care are viața de oferit. O ședință lungă de spa se califică cu siguranță în această categorie, așa că, dacă știi pe cineva care iubește beneficiile relaxante ale mersului la spa, atunci prosoapele și halatele de baie din familiile BJÄLVEN, FREDRIKSJÖN și ROCKAN îți vor fi de folos. Acestea sunt fabricate din bumbac 100%, cultivat într-un mod responsabil – cu mai puțină apă, mai puține îngrășăminte chimice și mai puține pesticide chimice, crescând în același timp marjele de profit pentru fermieri.

Luminile sunt absolut esențiale pentru o atmosferă cu adevărat relaxantă. Deși ai putea fi tentat să optezi pentru lumânări parfumate, anul acesta ar trebui să alegi o alternativă mai prietenoasă cu planeta. Lumânarea cu LED din familia ÄDELLÖVSKOG oferă o lumină confortabilă, sclipitoare, care seamănă cu flacăra unei lumânări adevărate, dar fără dezavantajele arderii unei lumânări obișnuite. Este, de asemenea, o alternativă sigură pentru casele în care trăiesc și copii sau animale de companie, deoarece lumânarea poate fi folosită oriunde ca lumină decorativă, fără risc de incendiu.

Cadouri pentru iubitorii de plante

Dacă cineva drag este pasionat de grădinărit, asigură-te că îi oferi ceva care îi alimentează pasiunea. Ai putea să îi faci cadou o plantă în ghiveci de la IKEA (cum ar fi floarea flamingo), pe care să o îngrijească și să o primească în familia sa de plante. De asemenea, ghivecele NYPON și FRIDFULL sunt un alt cadou util și totodată încântător. Și cui nu i-ar plăcea o stropitoare cu un design frumos, precum VATTENKRASSE?

Avantajele utilizării registrului de cadouri IKEA

Când vine sezonul sărbătorilor, este dificil să ții evidența tuturor cadourilor pe care vrei să le oferi și să le primești. Din fericire, poți simplifica procesul de oferire și primire a cadourilor pentru prieteni și cei dragi cu ajutorul registrului de cadouri IKEA.

Registrul de cadouri IKEA facilitează sărbătorirea evenimentelor speciale din viața ta alături de cei dragi. Ai o zi de naștere în curând? Se apropie o aniversare importantă în viitor? Sau poate o nuntă mult-așteptată? Indiferent de ocazie, poți fi sigur că registrul de cadouri IKEA îți va fi de folos, deoarece îți permite să alegi cadouri dintr-o gamă largă de produse. De asemenea, este util dacă vrei să te asiguri că nimeni nu primește două cadouri identice, iar tu primești cu adevărat ceea ce ai nevoie și ceea ce îți dorești.

Crearea unui registru de cadouri IKEA este foarte ușoară, deoarece trebuie să urmezi doar câțiva pași simpli, iar acest lucru îți va garanta că tu și cei dragi sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește cadourile pe care le cumpărați unul pentru celălalt.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.