(P) Hotel Balada, locul unde poposește cu drag oricine în Suceava

Ultima actualizare: 04-03-2020 14:42
Hotel Balada
Pro TV

Suceava, oraș numit destinație europeană de excelență, își întâmpină turiștii cu muzee, mănăstiri, biserici cu istorie, Cetatea de Scaun, dar și alte atracții care mențin treaz interesul celor ce îl vizitează.

Desigur, nu doar pentru turiști este o destinație acesta, ci și pentru cei care sunt oameni de afaceri, spre exemplu.

Pentru ca fiecare popas să fie o experiență frumoasă, Hotel Balada își întâmpină clienții cu un portofoliu complex de servicii de cazare. Atât cei care sunt turiști în Bucovina, cât și cei care ajung aici în interes de afaceri sau care sunt doar în tranzit beneficiază de servicii de top, confort și disponibilitate în cadrul acestei unități hoteliere ce reprezintă un reper astăzi pentru oricine știe cât este de important locul de cazare hotel Suceava în definirea unei experiențe memorabile.

Hotelul Balada din Suceava, reper pentru turiști și călători

 

Pentru cei care doresc să ajungă fără prea mult efort la Hotel Balada, reperele ce pot fi avute în vedere sunt mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou, care se află în imediata apropiere a Cetății de Scaun a Sucevei. De altfel, este vorba despre o clădire impunătoare, elegantă, pe care nu ai cum să nu o remarci mai ales seara, când se deosebește printr-un sistem de iluminare colorat, cu totul deosebit.

Optează pentru o cameră în cadrul acestei unități cei care doresc să beneficieze de condiții de curățenie și igienă și implicit de confort care să le depășească așteptările. Alegerile pot varia în funcție de tipul de cameră dorit: standard single, deluxe single, standard dublă, dublă matrimonială, dublă deluxe sau cameră triplă.

Spre exemplu, camera Deluxe Double este alegerea perfectă pentru cei care doresc relaxare, dar și pentru cei care sunt ȋntr-o călătorie de afaceri, pentru că dispune de facilități deosebite, începând de la minibar și acces gratuit și până la peste 50 de canale TV. Pentru cei care doresc se pot oferi și camere pentru fumători, spre exemplu, sau servicii de spălătorie. Despre avantajele de care au parte cei ce aleg să poposească în una dintre camerele hotelului pot afla cei interesați mai multe online, pe hotel-balada.ro sau contactând recepția hotelului. În orice caz, nu se pune problema să lipsească ceva din cele necesare pentru îngrijirea minimală, începând de la prosoape și cosmetice și până la halate, spre exemplu.

Pentru cei care doresc, există posibilitatea de a servi micul dejun în restaurantul hotelului, dar și celelalte mese de peste zi, meniul fiind unul diversificat. Bucatele sunt pregătite cu grijă și pasiune de maeștrii bucătari ai hotelului Balada.

Despre celelalte servicii care sunt disponibile publicului și pentru care pot opta cei interesați se regăsesc detalii online. Nu doar restaurantul face parte din unitatea ce încântă pe oricine prin curățenie și profesionalism, ci și salonul de evenimente ce a adăpostit de-a lungul anilor nunți, botezuri, dineuri, printre altele, precum și o sală de conferințe modernă și un pub clasic. Iată de ce Hotel Balada este astăzi un reper pentru publicul larg, pentru turiști, afaceriști, dar și pentru cei care doresc să organizeze evenimente deosebite, în condiții excelente.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO