(P) Horoscopul intreprinzatorului - ce anunta astrele pentru buzunarele tale in aceasta primavara

×
Codul embed a fost copiat

Primavara poate aduce schimbari importante in buzunarele noastre. Cu un credit de nevoi personale, e mai usor sa treci peste ele si sa intri in perioada de vacanta cu suficiente resurse.

BERBEC

Lunile aprilie si mai se anunta bune pentru Berbeci in ceea ce priveste zona financiara, dar planurile trebuie analizate cu mare atentie. Toate investitiile si cheltuielile din aceasta perioada trebuie examinate in detaliu. Investitiile riscante se anunta profitabile pana pe 19 mai, dupa ceasta data, banii vor veni in cea mai mare parte de la job.

TAUR

Taurii vor avea o situatie financiara excelenta in mai, mai ales dupa data de 20. Dupa Mercur retrograd, afacerile imobiliare vor deveni extrem de profitabile. Taurii trebuie sa aiba incredere in sine si sa fie atenti la imaginea personala pentru a-si creste incasarile. E o perioada buna si pentru filantropie, taurii urmand sa contribuie la diverse cauze umanitare.

GEMENI

Planurile Gemenilor vor fi puternic influentate de Marte si Saturn in aceasta luna. Marte va va forta sa speculati si sa aveti curaj, in timp ce Saturn va aduce echilibrul de care aveti nevoie. Prietenii si apropiatii vor fi si ei un factor important, iar finantele vor inflori in aceasta perioada. Eclipsa de luna de pe 4 mai va aduce schimbari majore in planurile financiare ale gemenilor, in special in zona strategiilor de investitii.

RAC

Pe perioada in care Mercur este retrograd, Racii vor trebui sa munceasca in plus pentru un progres financiar. Pot aparea conflicte intre Rac si partenerul sau in privinta rezultatelor materiale. Situatia se va schimba in bine dupa data de 21 mai si toate eforturile vor fi apreciate apoi corespunzator.

LEU

Pentru Lei, prima saptamana din luna mai se anunta mai dificila, dar apoi lucrurile se vor imbunatati. Banii vor veni din zona carierei, a contractelor publice sau prin alti membri ai familiei. Experienta profesionala va conta major in cresterea venitului in 2016. Spre sfarsitul lunii mai, vom vedea schimbari mari, provocate in special de eclipsa. Leii vor trebui sa lase un pic in urma latura personala pentru a se ocupa mai bine de venituri si bani.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării


FECIOARA

Banii pe care Fecioarele ii vor obtine in plus in aceasta perioada ar trebui sa fie folositi pentru a plati imprumuturi si taxe. De asemenea, Fecioarele trebuie sa-si revizuiasca cheltuielile si sa renunte la costurile inutile. Toate deciziile importante trebuie luate inainte de 17 mai.

BALANTA

Planetele nu tin la buzunarele Balantelor in luna mai. Castigurile vor fi suficiente, dar e nevoie de multa munca in acest sens. Toate investitiile trebuie facute dupa luarea in calcul a riscurilor, iar orice ban castigat in plus trebuie cheltuit cu mare atentie.

SCORPION

Situatia financiara a Scorpionilor va fi magnifica in luna mai. Veti reusi sa economisiti bani in etape, atat prin profesie cat si prin sustinerea oferita de familie. Va fi totusi nevoie de un pic de atentie inainte de a face cumparaturi mari. Vor fi si obstacole pe care va trebui sa le depasiti pentru a progresa financiar.

SAGETATOR

Sagetatorii vor avea griji financiare in luna mai, dar castigurile le vor fi totusi suficiente. Vor trebui sa munceasca din greu pana pe 21 mai, dar apoi le va fi mai usor sa isi obtina banii de care au nevoie. Sagetatorii vor trebui sa isi urmeze planurile pe care le-au stabilit deja si sa nu se aventureze in zone noi.

CAPRICORN

In schimb, pentru Capricorni, situatia este diametral opusa. Pana pe 21 mai, banii vor veni cu usurinta, abia spre sfarsitul lunii urmand a aparea probleme. Prietenii si familia va vor ajuta sa va indepliniti tintele financiare, dar nu va feriti sa apelati si la experti.

VARSATOR

Mercur retrograd nu o sa aduca vesti prea bune pentru nativii din Varsator. Nici macar dupa 22 mai planetele nu ii ajuta prea mult pe Varsatori care vor fi nevoiti sa isi schimbe strategiile financiare pentru a-si asigura prosperitatea. Perceptia asupra banilor va fi slaba in aceasta luna si va trebui sa fie intarita pentru viitor.

PESTI

Pestii vor avea un final de primavara excelent, chiar fara a depune vreun efort deosebit. Familia, prietenii si altii va vor ajuta sa fiti eficienti si sa castigati bani cu usurinta. Veti obtine contracte rapid si va puteti aventura chiar in investitii cu grad de risc. Investitiile in divertisment, metal si energie se vor dovedi a fi foarte profitabile.

Indiferent de zodia in care v-ati nascut, fie ca planetele v-au rezervat o luna in care sa profitati de investitii sau una in care sa aveti nevoie de un ajutor financiar, creditul de nevoi personale se poate dovedi a fi cel mai bun prieten.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români

UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund, aducând noi oportunități de investiții pentru piața românească, prin lansarea a 14 noi fonduri mutuale.

Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024
Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024

PRO TV și VOYO sunt parteneri media principali ai GpeC. Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE și se va desfășura în București pe 20-21 Mai.

(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara
(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara

Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara.

Recomandări
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor
Români plecați la muncă în UK, transformați în sclavi. O familie de infractori le lua actele și făcea avere de pe urma lor

Traficanţi români de persoane, condamnaţi în Marea Britanie. Sub paravanul unei afaceri de „leasing de personal”, aduceau muncitori din România şi îi exploatau.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.