(P) GHID de stil masculin pentru toamna 2019 - FIECARE bărbat ar trebui să știe asta!

08-10-2019 18:28

(P) GHID de stil masculin pentru toamna 2019 - FIECARE bărbat ar trebui să știe asta! - 4

Toamna a venit cu o schimbare radicală a temperaturii, ceea ce impune o schimbare la fel de radicală în garderoba majorității oamenilor.

Este momentul în care faptul de a stiliza o ținută este mai dificil, mai ales pentru bărbați. Asta deoarece trebuie să poarte mai multe piese vestimentare și, dacă nu știu să le asocieze corect, pot ajunge să poarte articole care nu le flatează silueta sau chiar denotă prost gust. Ce ar trebui să știe orice bărbat despre vestimentația de toamnă în 2019? Vei găsi mai jos un ghid de stil pe care trebuie neapărat să îl citești cu atenție.

Trucuri pentru ținute masculine perfecte în toamna anului 2019:

 

1. Cum să fii stilat la birou?

O vestimentație aranjată nu trebuie să fie neapărat inconfortabilă. Multe dintre brandurile fashion preferate au lansat toamna aceasta articole vestimentare office din materiale care au o ținută frumoasă, sunt confortabile, elastice și nu rețin umezeala. Astfel, ești îmbrăcat la 4 ace și te poți mișca cu ușurință. Mulți pantaloni cu aspect elegant sunt acum fabricați dintr-un asemenea material.

Deoarece vorbim de ținuta de birou, nu trebuie să îți lipsească din garderobă câteva cămăși pentru bărbați dintr-un material de calitate. Când vine vorba de încălțăminte, poți înlocui pantofii rigizi cu pantofii sport din piele, cu un design minimalist care nu atrage prea mult atenția. Cât despre geanta de birou, poți uita de vechea geantă de umăr imensă, și să optezi pentru un rucsac pentru adulți, din piele, cu un design simplu, care te poate ajuta să cari laptopul și orice ai mai avea nevoie la job.

2. Păstrează o ținută plină de stil și în weekend

Dacă ai de gând să îți petreci sfârșiturile de săptămână în casă, pijamalele vor fi perfecte. Atunci când vrei să te bucuri de activități afară însă, va trebui să depui puțin mai mult efort în ceea ce privește hainele pe care le vei purta. Deoarece vremea toamna este foarte imprevizibilă, este important să alegi haine și încălțăminte impermeabile.

Pentru un bărbat încrezător, niciun outfit de weekend nu este complet fără un hanorac cu glugă. Această variantă este atât stilată, cât și foarte confortabilă. Asta nu înseamnă că întregul look ar trebui să fie unul sport. De exemplu, pentru pantaloni ai putea alege o pereche chino în loc de clasicii jeanși. Cu siguranță vei ieși astfel în evidență într-un mod plăcut!

3. Ținuta ideală pentru o seară în orașDeși depun mult mai puțin efort decât femeile, și bărbații se pot bucura de o seară în oraș într-o ținută care va atrage atenția admiratoarelor. Nu știi ce să porți pentru o asemenea ocazie? Iată o formulă foarte simplă:

Optează pentru tricoul preferat, sau orice tricou alb, și perechea favorită de blugi. Totuși, îmbunătățește ținuta adăugând o jachetă din piele cu aspect luxos și o pereche de cizme în aceeași culoare cu jacheta. Acesta este un look cu care niciun bărbat nu poate da greș.

Acesta a fost ghidul de care trebuie să ții cont pentru o apariție seducătoare toamna asta, indiferent că ești la muncă sau cu prietenii. Ține cont de aceste sfaturi și bucură-te de cele mai frumoase zile de toamnă!

Sursa foto: Shutterstock.com

 

 

 

 

 

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO