(P) Ghid de cumpărare pentru a găsi cele mai bune ghete de iarnă pentru copii

advertorial

Cumpărarea ghetelor de iarnă pentru copii este una importantă. Îți dorești un produs de calitate care să reziste tuturor intemperiilor iernii și, cel mai important, să le țină picioarele micuților tăi calde.

Astăzi, părinții pot găsi ghete copii de iarnă de calitate mult mai bună decât atunci când ei înșiși erau tineri. S-au dus zilele în care se puneau pungi de plastic peste picioare pentru a ține apa afară. Ghetele de iarnă pentru copiii din ziua de azi au o tehnologie avansată de impermeabilizare, se potrivesc perfect, sunt bine izolate și oferă o aderență excelentă la talpa exterioară.

Unii dintre principalii factori care trebuie luați în considerare atunci când cumperi ghete copii de iarnă sunt temperatura, condițiile meteorologice și activitățile pe care le vor face. În acest articol am reunit șase criterii pentru a alege ghete copii de iarnă. Indicele de temperatură. Alege ghete copii de iarnă care garantează confortul până la minus 30 de grade. Nimic mai puțin pentru a face față iernilor noastre!

Impermeabilitatea. Majoritatea ghetelor de iarnă sunt impermeabile, deoarece apa conduce temperatura mai repede decât aerul. Iarna, apa pe care o va întâlni copilul tău va fi înghețată. Asigură-te că gheata a fost tratată din fabrică pentru a o face impermeabilă. Un tratament nu este necesar în momentul cumpărării, dar, începând cu al doilea an, specialiștii recomandă un tratament suplimentar la domiciliu pentru a prelungi efectul de impermeabilizare. Întreabă în magazin, deoarece unele mărci își dezvoltă propria tehnologie de impermeabilizare care poartă nume diferite. Termenul „rezistent la apă” nu înseamnă neapărat că gheata este impermeabilă. Nu le confunda pe cele două! Căptușelile impermeabile pot fi realizate din neopren sau cauciuc, dar adesea în detrimentul respirabilității.

Atunci când transpirația este reținută în interiorul cizmei, materialele impermeabile pot face ca picioarele să se ude. Cea mai bună soluție este să folosiți un fel de șosete cu barieră de vapori.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Talpa. Caută tălpile cu o peliculă argintie izolatoare și reflectorizantă care păstrează căldura în interiorul ghetei. Un alt punct important este că tălpile interioare trebuie să fie detașabile. Acest lucru este util și în cazul în care trebuie să usuci ghetele.

Talpa exterioară. Principala sursă de pierdere de căldură este din partea de jos a ghetelor. Din acest motiv, acele ghete copii de iarnă pe care le cumperi trebuie să fie fabricate cu tălpi din termoplastic, care este mult mai bun decât cauciucul pentru a menține căldura ghetei și este rezistent la apă. Întreabă un consultant din ce este făcută talpa, deoarece există foarte mult cauciuc pe piață. Caută tălpi care nu sunt netezite, pentru o mai bună aderență. Crampoanele de pe ghete nu numai că împiedică alunecarea pe gheață, dar limitează și contactul direct al tălpii cu zăpada pentru a evita pierderea de căldură.

Căptușeala. Lâna este excelentă pentru că este moale, confortabilă și ușoară. Da, este mai scumpă la cumpărare, dar, fiind o fibră naturală, respiră bine și menține piciorul uscat și, prin urmare, cald. Este o alegere câștigătoare pentru ghete copii de iarnă! Pentru un preț mai mic, poți apela la thinsulate, un material sintetic care se comportă totuși bine.

Flexibilitatea ghetei. Gheata nu trebuie să fie nici prea rigidă, nici prea moale atunci când încerci să o îndoi. Dacă este prea rigidă, copilul tău nu se va simți confortabil la mers, dar dacă este prea moale, nu este o cizmă bună.

Alte caracteristici. Impermeabilizarea este esențială pentru căderile abundente de zăpadă pe trasee neplanificate. Caută cusături strânse și o căptușeală interioară groasă. Respirabilitatea unui pantof poate, de asemenea, să țină picioarele calde. Atunci când picioarele transpiră, un material respirabil elimină umezeala, astfel încât picioarele să rămână calde. În plus, vrei o talpă moale care să mențină sângele să circule atunci când copilul tău se mișcă. Talpa ar trebui să fie, de asemenea, antiderapantă pentru a preveni alunecarea și căderea copilului tău.

Sfatul nostru este să nu te lași influențat de aspectul ghetei și de faptul că pare călduroasă. Materialele exterioare sunt doar o chestiune de stil și nu garantează că gheata va fi călduroasă.

Ce mărime ar trebui să aleg?

Regula generală pentru cumpărarea de ghete copii de iarnă de mărimea potrivită este să crești cu două numere față de numărul de încălțăminte, dar cum toate mărcile sunt diferite, nimic nu poate înlocui o probă. Potrivirea este totul. O pereche de ghete copii de iarnă prea mică va împiedica circulația aerului, iar picioarele copilului tău se vor răci.

Pentru a afla dacă gheata este de mărimea potrivită, pune copilul să se plimbe. Mersul îți vă va spune mai întâi dacă se simte confortabil și îți va permite să verifici dacă șireturile sau velcro-ul devin mai largi pe măsură ce merge. În acest caz, probabil că încălțămintea nu se potrivește piciorului copilului tău. Pentru modelele de ghete copuu cu șireturi, caută-le pe cele cu un mică opritor de plastic la capătul șireturilor care ajută la menținerea șireturilor la locul lor.

Nu uita să echipezi copilul și cu alte accesorii potrivite pentru iarnă, cum ar fi o căciulă de copii sau poate chiar si o geacă Nike de copii, pentru a te asigura că nu suferă de frig.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.