(P) Ghid de cumpărare pentru a găsi cele mai bune ghete de iarnă pentru copii

advertorial

Cumpărarea ghetelor de iarnă pentru copii este una importantă. Îți dorești un produs de calitate care să reziste tuturor intemperiilor iernii și, cel mai important, să le țină picioarele micuților tăi calde.

Astăzi, părinții pot găsi ghete copii de iarnă de calitate mult mai bună decât atunci când ei înșiși erau tineri. S-au dus zilele în care se puneau pungi de plastic peste picioare pentru a ține apa afară. Ghetele de iarnă pentru copiii din ziua de azi au o tehnologie avansată de impermeabilizare, se potrivesc perfect, sunt bine izolate și oferă o aderență excelentă la talpa exterioară.

Unii dintre principalii factori care trebuie luați în considerare atunci când cumperi ghete copii de iarnă sunt temperatura, condițiile meteorologice și activitățile pe care le vor face. În acest articol am reunit șase criterii pentru a alege ghete copii de iarnă. Indicele de temperatură. Alege ghete copii de iarnă care garantează confortul până la minus 30 de grade. Nimic mai puțin pentru a face față iernilor noastre!

Impermeabilitatea. Majoritatea ghetelor de iarnă sunt impermeabile, deoarece apa conduce temperatura mai repede decât aerul. Iarna, apa pe care o va întâlni copilul tău va fi înghețată. Asigură-te că gheata a fost tratată din fabrică pentru a o face impermeabilă. Un tratament nu este necesar în momentul cumpărării, dar, începând cu al doilea an, specialiștii recomandă un tratament suplimentar la domiciliu pentru a prelungi efectul de impermeabilizare. Întreabă în magazin, deoarece unele mărci își dezvoltă propria tehnologie de impermeabilizare care poartă nume diferite. Termenul „rezistent la apă” nu înseamnă neapărat că gheata este impermeabilă. Nu le confunda pe cele două! Căptușelile impermeabile pot fi realizate din neopren sau cauciuc, dar adesea în detrimentul respirabilității.

Atunci când transpirația este reținută în interiorul cizmei, materialele impermeabile pot face ca picioarele să se ude. Cea mai bună soluție este să folosiți un fel de șosete cu barieră de vapori.

Talpa. Caută tălpile cu o peliculă argintie izolatoare și reflectorizantă care păstrează căldura în interiorul ghetei. Un alt punct important este că tălpile interioare trebuie să fie detașabile. Acest lucru este util și în cazul în care trebuie să usuci ghetele.

Talpa exterioară. Principala sursă de pierdere de căldură este din partea de jos a ghetelor. Din acest motiv, acele ghete copii de iarnă pe care le cumperi trebuie să fie fabricate cu tălpi din termoplastic, care este mult mai bun decât cauciucul pentru a menține căldura ghetei și este rezistent la apă. Întreabă un consultant din ce este făcută talpa, deoarece există foarte mult cauciuc pe piață. Caută tălpi care nu sunt netezite, pentru o mai bună aderență. Crampoanele de pe ghete nu numai că împiedică alunecarea pe gheață, dar limitează și contactul direct al tălpii cu zăpada pentru a evita pierderea de căldură.

Căptușeala. Lâna este excelentă pentru că este moale, confortabilă și ușoară. Da, este mai scumpă la cumpărare, dar, fiind o fibră naturală, respiră bine și menține piciorul uscat și, prin urmare, cald. Este o alegere câștigătoare pentru ghete copii de iarnă! Pentru un preț mai mic, poți apela la thinsulate, un material sintetic care se comportă totuși bine.

Flexibilitatea ghetei. Gheata nu trebuie să fie nici prea rigidă, nici prea moale atunci când încerci să o îndoi. Dacă este prea rigidă, copilul tău nu se va simți confortabil la mers, dar dacă este prea moale, nu este o cizmă bună.

Alte caracteristici. Impermeabilizarea este esențială pentru căderile abundente de zăpadă pe trasee neplanificate. Caută cusături strânse și o căptușeală interioară groasă. Respirabilitatea unui pantof poate, de asemenea, să țină picioarele calde. Atunci când picioarele transpiră, un material respirabil elimină umezeala, astfel încât picioarele să rămână calde. În plus, vrei o talpă moale care să mențină sângele să circule atunci când copilul tău se mișcă. Talpa ar trebui să fie, de asemenea, antiderapantă pentru a preveni alunecarea și căderea copilului tău.

Sfatul nostru este să nu te lași influențat de aspectul ghetei și de faptul că pare călduroasă. Materialele exterioare sunt doar o chestiune de stil și nu garantează că gheata va fi călduroasă.

Ce mărime ar trebui să aleg?

Regula generală pentru cumpărarea de ghete copii de iarnă de mărimea potrivită este să crești cu două numere față de numărul de încălțăminte, dar cum toate mărcile sunt diferite, nimic nu poate înlocui o probă. Potrivirea este totul. O pereche de ghete copii de iarnă prea mică va împiedica circulația aerului, iar picioarele copilului tău se vor răci.

Pentru a afla dacă gheata este de mărimea potrivită, pune copilul să se plimbe. Mersul îți vă va spune mai întâi dacă se simte confortabil și îți va permite să verifici dacă șireturile sau velcro-ul devin mai largi pe măsură ce merge. În acest caz, probabil că încălțămintea nu se potrivește piciorului copilului tău. Pentru modelele de ghete copuu cu șireturi, caută-le pe cele cu un mică opritor de plastic la capătul șireturilor care ajută la menținerea șireturilor la locul lor.

Nu uita să echipezi copilul și cu alte accesorii potrivite pentru iarnă, cum ar fi o căciulă de copii sau poate chiar si o geacă Nike de copii, pentru a te asigura că nu suferă de frig.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Sistemul de cofrare inovator folosit cu succes în toată lumea ajunge și în România
(P) Sistemul de cofrare inovator folosit cu succes în toată lumea ajunge și în România

Compania Plastix prezintă un sistem de cofrare inovator, intuitiv și foarte eficient, utilizat deja în toată lumea. Acum este implementat cu succes și în România.

 

(P) A doua școală modernizată în cadrul programului România Eficientă, susținut de OMV Petrom
(P) A doua școală modernizată în cadrul programului România Eficientă, susținut de OMV Petrom

OMV Petrom și Energy Policy Group (EPG) anunță finalizarea lucrărilor de renovare și reabilitare a Școlii Gimnaziale Liliești din localitatea Băicoi, derulate în cadrul programului România Eficientă.

(P) Câte-un pic, pic, pic – până n-o mai rămânea nimic
(P) Câte-un pic, pic, pic – până n-o mai rămânea nimic

Puncte de fidelitate dublate la toate produsele, livrare gratuită, 12 rate cu 0% dobândă, caruselul cupoanelor și reducere de 10% doar la abonarea la newsletter, unde se anunță non-stop vânzări de tip flash sales?

Recomandări
Ce se va întâmpla cu pensiile speciale și cele militare atunci când valoarea lor va depăși salariul mediu
Ce se va întâmpla cu pensiile speciale și cele militare atunci când valoarea lor va depăși salariul mediu

Departe de a găsi o soluție în privința pensiilor speciale, politicienii au convenit doar câteva principii pe baza cărora vor modifica legea care reglementează aceste venituri.

Teama de noi scumpiri - cea mai mare grijă care apasă pe umerii românilor. Care este cea mai de încredere instituție
Teama de noi scumpiri - cea mai mare grijă care apasă pe umerii românilor. Care este cea mai de încredere instituție

Teama de noi scumpiri. Aceasta este marea grijă care apasă pe umerii românilor, potrivit unui sondaj realizat luna aceasta de Curs, la nivel național.

Volodimir Zelenski: Nu poate exista „securitate nucleară” în Ucraina fără o retragere a trupelor ruse de la Zaporojie
Volodimir Zelenski: Nu poate exista „securitate nucleară” în Ucraina fără o retragere a trupelor ruse de la Zaporojie

Volodimir Zelenski i-a spus directorului Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, că nu poate exista "securitate nucleară" în Ucraina fără retragerea armatei ruse de la centrala nucleară de la Zaporojie, relatează AFP.