(P) Genți sofisticate de tip clutch - cum și când sunt purtate

Zevo

Multe sunt regulile privind estetica și armonia pieselor vestimentare și a accesoriilor ce compun o ținută. O geantă nu este aleasă la întâmplare.

Mai întâi de toate, o astfel de alegere impune corelarea dintre momentul zilei, ocazia cu care este purtată și stilul vestimentar la care trebuie să fie asociată.

Să vorbim despre gențile elegante, sofisticate, pretențioase. Despre clutch-uri știm în mare parte că sunt gențile purtate exclusiv la ținute formale, elegante, rafinate. Mai concret, în modă aceste tipuri de genţi înseamnă o structură rigidă și de mici dimensiuni. Depășesc cu puțin mărimea unei palme.

Clutch-ul devine o alegere bună numai atunci când vorbim despre evenimente formale, unde se impune un dresscode. Este purtat în mâna, etalat cu grație și nu are nimic de-a face cu stilul practic - nu încap prea multe lucruri într-o astfel de geantă, însă ce ar fi nevoie în astfel de momente, decât de minime produse personale, poate pentru un retuş de makeup?

Geanta de ocazie marca Zevo

 

Mai ales în contexte pretențioase, când ținutele sunt pe măsură, orice accesoriu purtat trebuie să fie din această poveste a rafinamentului și a eleganței supreme. Geanta de ocazie, de preferat cea de tip clutch, poate fi regăsită în portofoliul de la Zevo. Vorbim în primul rând de măiestria italienilor, recunoscuți ca fiind cu tradiție pe nișa de prelucrare a pielii naturale, experți în crearea de genți variate. Zevo este totuși brand autohton, ce aduce mai aproape de publicul feminin stilul pretențios al genților lucrate cu atenție, cu migală. Negreșit, în cadrul acestui magazin regăsim și variante de genți elegante.

Gențile de seară, de ocazie sunt la fel de variate ca și alte tipuri de astfel de accesorii, din alte categorii. Se remarcă ca punct comun al acestora dimensiunile mai mici. Unele sunt purtate exclusiv în mână, altele sunt chiar versatile, includ și o baretă de tip lanț metalic ce permite purtarea pe umăr a genții. Acest lucru însă nu știrbește în vreun fel eleganţa purtătoarei. În alte cazuri vorbim despre un element subtil integrat - un inel, la închidere, pentru ca geanta purtată în mână să fie mai stabil ținută.

Decorate cu pietre strălucitoare, cu paiete, cu satin în unele cazuri, gențile de ocazie de tip clutch așa cum regăsim la Zevo promit să aibă un impact deosebit atunci când sunt afișate. Sunt strălucirea pură, fie că vorbim despre glitter sau texturi lucioase, cele mate și simple. Forma acestora va fi și ea de mare importanţă - poți duce o ținută spre zona vintage cu o geantă strălucitoare, cu detalii metalice sau poți accentua stilul modern când geanta este un clutch veritabil, mic, cu margini rotunjite, cu strasuri spre exemplu.

Exemple de asortări

Alegerea tipului de geantă depinde de ținută și de bijuterii. La o rochie neagră poți opta pentru o geantă de seară colorată, pata de culoare ce va contrasta și te va scoate în evidență. La o rochie în culori vii și saturate geanta de seară poate fi în schimb în culori neutre - auriu, argintiu, nude sau neagră.
Dacă porți perle, astfel de detalii ar fi bine să se regăsească și la designul clutch-ului, așa cum se întâmplă în cazul mărgelelor sau a dantelei. De asemenea, reține că atunci când porți bijuterii de tip cristale, un clutch cu paiete, cristale sau glitter este o alegere bună.

Nu în cele din urmă acordăm atenție și detaliilor. Dacă vorbim despre lanț, detalii metalice la sistemul de închidere, acestea ar fi bine să fie aurii la o ținută când porți bijuterii aurii și respectiv argintii, la bijuterii argintii. Nu îți vei dori să faci mixuri care să creeze haos în aspect, diferențele de nuanță putând fi un inamic pentru un look bine studiat și stilat.

Astfel de genți sunt mai rar purtate, însă tocmai aceste ocazii sunt oportunitatea de a afișa rafinament. Gențile de seară de calitate se disting de la distanță. De aceea, Zevo este o recomandare. Colecțiile sunt disponibile online, dar și în magazinul fizic.
 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Pacienții se pot vaccina antigripal în farmacii. Descoperă care sunt farmaciile Alphega autorizate ca centre de vaccinare
(P) Pacienții se pot vaccina antigripal în farmacii. Descoperă care sunt farmaciile Alphega autorizate ca centre de vaccinare

Persoanele care își doresc să se imunizeze împotriva gripei sezoniere o pot face de acum și în farmacie.

(P) Am testat funcția Mobile Order & Pay din aplicația de mobil McDonald’s și am dat skip la coadă în restaurant
(P) Am testat funcția Mobile Order & Pay din aplicația de mobil McDonald’s și am dat skip la coadă în restaurant

McDonald’s în România lansează o nouă funcție în aplicația sa de mobil, menită să reducă timpul de așteptare din restaurante și să ofere o experiență și mai plăcută clienților.

(P) OMV Petrom, contribuție record de 20 miliarde de lei la bugetul de stat în 2022, dublu față de anul precedent
(P) OMV Petrom, contribuție record de 20 miliarde de lei la bugetul de stat în 2022, dublu față de anul precedent

OMV Petrom a anunțat rezultatele aferente anului 2022. Compania a avut o contribuție record la bugetul statului, de 20 de miliarde de lei, din care taxe și impozite în valoare de 19 miliarde lei și dividende în valoare de circa 1 miliard de lei.

Recomandări
INFOGRAFICE. ”Marele cutremur” din Turcia, pe înțelesul tuturor. Cum s-au răspândit undele seismice ucigașe
INFOGRAFICE. ”Marele cutremur” din Turcia, pe înțelesul tuturor. Cum s-au răspândit undele seismice ucigașe

Puternicul cutremur care a lovit luni sudul Turciei şi Siria vecină are un bilanţ devastator din cauza unei combinaţii de factori: momentul în care s-a declanşat, locaţia sa, o falie relativ liniştită timp de două secole şi clădiri prost construite.  

Fumatul - interzis minorilor în locurile publice. Proiectul a fost adoptat tacit de Senat
Fumatul - interzis minorilor în locurile publice. Proiectul a fost adoptat tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, luni, o propunere legislativă de modificare a Legii 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun prin care fumatul este interzis minorilor în locurile publice.

Imagini filmate cu drona arată blocuri dărâmate ca într-un joc de domino în provincia Hatay. VIDEO
Imagini filmate cu drona arată blocuri dărâmate ca într-un joc de domino în provincia Hatay. VIDEO

Imagini filmate cu drona arată distrugeri masive în provincia de frontieră turcă Hatay, unde unele blocuri de locuinţe au căzut cu totul, ca nişte piese de domino, în timp ce alte clădiri din jur au rămas în picioare.