(P) Găsește pe Perfectbeauty.ro cele mai bune recomandări pentru îngrijirea ideală a părului tău

Ultima actualizare: 16-02-2021 14:48
(P) Găsește pe Perfectbeauty.ro cele mai bune recomandări pentru îngrijirea ideală a părului tău
StirilePROTV

Îngrijirea părului este unul dintre ritualurile de baza care ne ajută să ne menținem un aspect fizic sănătos și frumos.

 

Un păr care este hidratat, arată bine și denotă o strălucire naturală, va fi întotdeauna un plus la imaginea de ansamblu și va juca un rol important în formarea primei impresii.

De accea, este recomandat că întotdeauna să alegi cele mai bune produse de îngrijire par, astfel încât să tratezi și să previi sensibilitățile și probleme specifice cu care te confrunți în mod frecvent.

Dacă ești în căutare de sfaturi privind îngrijirea părului și de recomandări de produse pentru tipul tău de par, găsești tot ce ai nevoie pe Perfectbeauty.ro.

Pe această platforma de beauty ai acces la articole cu sfaturi și recomandări de produse pentru toate tipurile de par, piele și preferințe de îngrijire a corpului.

Iată care sunt câteva dintre criteriile esențiale atunci când alegi un produs de ingrijire par în funcție de nevoile și cerințele părului tău.

 

Produse îngrijire păr gras

 

Părul gras are nevoie, în general, de produse cu efect de curățare în profunzime a scalpului, dar care să hidrateze în mod optim, pentru a evita pe cât posibil secreția în exces a sebumului. Este indicat să te îndrepți spre șampoane fără sulfati și alte ingrediente care pot să îngreuneze și mai tare rădăcina firului de par.

Ca extracte naturale, poți încerca produse îngrijire par pe baza de extract de ceai verde, aloe vera, citrice, mentă sau argilă verde. Pe Perfectbeauty.ro găsești o serie de recomandări spre produse de îngrijire ale părului gras.

 

Produse îngrijire par uscat

 

Părul uscat se distinge printr-un fir de par care se degradează ușor, cu vârfurile despicate și cu un aspect tern, lipsit de strălucire. În acest sens este indicat să alegi șampoane și balsamuri de par infuzate cu uleiuri esențiale, precum uleiul de migdale, de argan, de jojoba sau unt de sheâ.

Pe lângă șampon și balsam, produse utilizate de către orice tip de par, cel uscat ar avea nevoie în mod frecvent de aplicarea de tratamente, măști și seruri, pentru un plus de hrănire, hidratare și strălucire a firului de par. Descopea pe Perfectbeauty.ro o gama variată de produse de ingrijie par, de la șampoane și seruri la tratamente și produse profesionale.

 

Produse îngrijire par vopsit

 

Părul vopsit are nevoie în primul rând de hidratare și de hrănire. Acest tip de par este supus la o perioada anume de timp la diferite procese chimice de decolorare sau de pigmentare, care deteriorează structura firului de par, îl fac mai puțin rezistenți și mai puțin flexibil, favorizând ruperea și despicarea vârfurilor.

Alege produse speciale de îngrijire pentru părul vopsit, care să conțină keratina, proteine și alte substanțe nutritive și benefice pentru părul slăbit.

 

Produse îngrijire par normal

 

Dacă te numeri printre norocoasele care se bucură de un par normal, fără dezechilibre majore, atunci poți alege mult mai ușor produsele de ingrijre, în funcție de perioadele specifice în care te afli și de ce are nevoie părul tău în acel moment.

Ne referim aici la sezonul rece, atunci când părul tinde să se deterioreze mai ușor sau la sezonul cald când este nevoie de mai multă hidratare și protecție solară.

Îngrijirea părului joacă un rol important în atenția pe care o acordăm bunăstării corpului nostru și de aceea este bine să alegi produse de calitate, create special pentru nevoile părului tău.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO