(P) Garanția bunului gust poartă numele de Tutti Pizza Sibiu

(P) Garanția bunului gust poartă numele de Tutti Pizza Sibiu

Sub sloganul “Abundența Gustului”, una dintre cele mai îndăgite pizzerii din Sibiu își așteaptă clienții cu un nou look și o nouă varietate de sortimente de pizza, paste, burgeri și alte bunătățuri, din cuptorul cald și mâinile iscusite ale bucătarilor.

Deoarece suntem absolut convinși de calitatea și prospețimea ingredientelor folosite în prepararea mâncării pe care o livrăm, Tutti Pizza devine prima pizzerie sibiu care oferă garanția bunului gust - dacă nu ești mulțumit pe deplin de calitatea produselor noastre, primești banii înapoi! Pentru că suntem adepții unei diete echilibrate, blatul pentru pizza poate fi preparat și din făină integrală, renumită pentru conținutul bogat de fibre naturale și aportul nutritiv superior, atât de necesar pentru menținerea sănătății noastre alimentare.

Și pentru că o pizza delicioasă nu vine niciodată singură, Tutti Pizza Sibiu ți-a pregătit și o sumedenie de surprize și oferte speciale de prețuri, disponibile pe noul site www.tutti-pizza.ro, atât la comenzile efectuate on-line, cât și la cele servite în restaurantul nostru. Alege după pofta inimii, orice produs din meniul care conține peste 30 de sortimente de pizza clasice și premium, burgeri & crispy chicken, paste & salate sau desert și poți beneficia de oferte 1+1 Gratis și transport gratuit în Sibiu, pentru comenzi de minimum 24,9 lei, alături de alte multe suprize pe care te lăsăm să le descoperi singur. Iar pentru cei care vor să petreacă în localul nostru situat pe Str. Paltinului nr.16, o seară specială într-o ambianță primitoare, servind o pizza delicioasă, se pot bucura de o ofertă la fel de irezistibilă - doar 11,90 lei pentru o pizza singolo, la alegere din 4 sortimente diferite.

Dar veștile bune nu se opresc aici! Caută-ne pe pagina oficială de facebook Tutti Pizza Sibiu pentru a avea acces direct la ofertele noastre promoționale, reduceri de prețuri și concursurile noastre special pregătite pentru voi. Și pentru că tot se apropie luna iubirii, ne-am gândit să o sărbătorim cu un concurs dedicat pofticioșilor noștri îndrăgostiți. Pe pagina de facebook găsești Regulamentul Oficial și detaliile complete de participare la Concursul Valentine’s Day 2020 Tutti Pizza prin care, poți câștiga un weekend romantic pentru tine și persoana iubită, într-un cadru idilic, la Pensiunea Sachsenhof Băgaciu (2 nopți + mese + acces saună) și 2 x Pizza Singolo la alegere, pentru că nu-i așa, iubirea adevărată mai întâi trece prin stomac!

Dacă ai încercat pizza noastră și vrei să împarți abundența gustului bun și cu colegii de la muncă, Tutti Pizza livrează și în regim catering. Așadar, putem livra zilnic preparatele noastre calde de care să te bucuri în pauzele de masă de la job, la petreceri sau aniversări. Pe lângă meniul nostru clasic de pizza, paste, salate, burgeri & crispy, la cerere, putem realiza și sandvișuri sau delicioasele piadine italiene.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

De ce să alegi serviciul de catering Tutti Pizza Sibiu?

- contracte avantajoase pentru firme, reprezentând un bonus pentru angajați;
- livrare promptă la datele și orele stabilite;
- feluri de mâncare diversificate, potrivite pentru toate gusturile;
- o grijă în minus cu asigurarea meselor în cadrul aniversărilor sau a petrecerilor.

Încheie un contract de colaborare cu noi și poți beneficia de discounturi speciale de prețuri, în funcție de valoarea comenzilor efectuate. Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.tutti-pizza.ro și să completezi formularul de comandă dedicat, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, cu o ofertă personalizată și avantajoasă de ambele părți.

Așadar, nu mai sta pe gânduri iar dacă ești fanul blatului pufos, al legumelor proaspete și al ingredientelor de cea ma bună calitate, pune mâna pe telefon și comandă de la cea mai delicioasă pizzerie Sibiu, la unul dintre numerele noastre de telefon: 0755.999.665 sau 0741.088.815

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Ministerul Apărării a achiziționat trei aeronave F-16 Fighting Falcon din Norvegia. GALERIE FOTO
Ministerul Apărării a achiziționat trei aeronave F-16 Fighting Falcon din Norvegia. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.